I després

5 NOTÍCIES + 5 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

SANJOSEX AQUEST DISSABTE A LAS VEGAS
Aquest dissabte, la Sala Las Vegas presenta un concert amb dos dels artistes del moment. Sanjosex presentarè el seu darrer disc Festival, 14 cançons que conformen una paleta rica y variada de ritmes musicals y estats d’ànim. Estarà acompanyat de Isaac Ulam, un cantautor de los que ja no en queden. El millor pop català arriba a Sant Feliu de Guíxols.
Quatre anys més tard del celebrat Al marge d’un camí, Sanjosex retorna finalment con nou disc, ara sota la producció de Quimi Portet, un trencaclosques musical que condueix al públic per camins imprevisibles, aprofundint en la diversitat rítmica que el grup sempre ha deixat intuir.

500 SANJO

 

TARDA-NIT DE PUNK GANXÓ
Aquest dissabte, 15de novembre, a partir de les 19:30 h. a l’Atzavara (TZVR) de Sant Feliu, carretera de Palamós, 266 (zona antic escorxador), Tarda-Nit de Punk Ganxó amb bandes locals: el retorn de Exterminio, punk de claveguera amb Rata Kask, punk i rock clàssic amb Las Malas Influencias, i punk industrial amb Body Wishnu. Donatiu: 3 €.

PUNK 500

 

EL HUGO BOSS CAUSA SENSACIÓ A SFG
El Neutrógena i el El Hugo Boss, vaixells que fan estada a Sant Feliu, abans de la seva participació a la Barcelona Wold Race, la volta al món de vela a dos, són la sensació dels visitants del port i l’enveja dels amants de la navegació. Hem buscat informació de referència i sobre l’Hugo Boss hem trobat el següent:
El defensor del título
El Hugo Boss con el que Alex Thomson y Pepe Ribes disputan la Barcelona World Race 2014/15 es el antiguo Virbac Paprec 3, vencedor de la pasada edición de la regata, y destacable también por sus innovaciones técnicas. Bajo los mandos de Jean-Pierre Dick, la unidad se clasificó en el cuarto puesto de la Vendée Globe 2012/13, a pesar de navegar sin quilla durante 2.650 millas. El equipo Alex Thomson Racing compró el barco y llevó a cabo un completo refit, que incluyó la instalación de una nueva quilla. El IMOCA 60 volvió a tocar el agua en abril de 2014 y de camino a América para tomar parte en su primera regata, la IMOCA Ocean Masters New York to Barcelona Race, perdió el palo. Tras la reparación, el nuevo Hugo Boss se estrenó con una victoria en esta prueba, tripulado por Pepe Ribes y Ryan Breymaier (que sustituyó a Alex porque la regata coincidía con el nacimiento de su segundo hijo).
Detalles Técnicos:
Diseñador: VPLP / Verdier
Constructor: Cookson Boats (Nueva Zelanda)
Botadura: mayo 2010
Nombres anteriores: Virbac Paprec 3
Eslora: 18,28 m.
Manga: 5,70 m.
Calado: 4,50 m.
Desplazamiento: 7.500 kg.
Orzas: 2 curvadas
Material de la vela de la quilla: acero
Material del bulbo: plomo
Altura del palo: 29 m.
Tipo de aparejo: palo fijo con 2 pisos de crucetas y un único backstay
Superficie vélica en ceñida: 300 m2
Superficie vélica con portantes: 590 m2
Número de velas a bordo: 10
Timonería: caña
Palas de timón: elevables
Número de pilotos automáticos a bordo: 2
Fuente de energía a bordo: hidrogenerador

HUGOBOS 500

 

61 PARTICIPANTS A LA CAMINADA DE CREU ROJA
El passat dissabte dia 8 de novembre Creu Roja va celebrar la 2a Caminada Solidària, amb un recorregut de 7 Km. i una durada d’unes dues hores. Els 61 participants de totes les edats (cal esmentar que la més menuda tenia només 6 mesos), vàren passar una bona estona i el recorregut fou molt encertat. Es va recaptar un total de 208 euros que aniran destinats a l’alimentació infantil. A part d’aquestes 61 persones que hi van participar fent la caminada, també han volgut agrair volem agrair la col.aboració d’Ardenya Patrimoni i Natura, que va permetre poder fer una visita a l’Ermita de Sant Amanç, Pastisseria Gironés, Pastisseria L’Espiga d’Or, Pastisseria La Ibizenca de S’Agaró, Fruites Ramot i Vending Vilarromà, que van col·laborar amb l’avituallament així com a Àncora, Ràdio Sant Feliu, i Televisió Costa Brava per la difusió gratuïta de l’activitat.

CREU ROJA 500

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 15 de noviembre
Camp de Futbol “Josep Suñer”
A.D. Guíxols
10,00 h. Aleví – Calonge
16,00 h. AD Guixols B – Lloret
18,00 h. Futbol empreses, Bar Moreda – Penya Barcelonista

Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,00 h. Prebenjamí A – Cristinenc
10,00 h. Benjamí B – Bisbalenc
11,00 h. Prebenjamí B – Global Palamòs
16,00 h. Juvenil B – Calonge

Pavelló “La Corchera”
Club Básquet Sant Feliu
09,00 h. Mini Masculí A – Torroella
9,00 h. Mini Femení – Llagostera
10,30 h. Mini Masculí B – Montessori
10,30 h. Preinfantil Femení – Caldes
12,00 h. Infantil Femení – Anglès
12,00 h. Cadet Masculí B – Hostalric
16,00 h. Cadet Femení – Unió
17,30 h. Senior Femení – Caldes
19,00 h. Cadet Masculí A – Unió

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
18,00 h. C. Guíxols Futbol Sala – Porqueres

Diumenge, 16 de noviembre
Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,00 h. Benjamí D – Benjamí C
11,00 h. Aleví C – Bell lloc
16,00 h. Femení – Vall d’en Bas

guixols 500

 

 

El més llegit

I després