I després

5 NOTICIES + 5 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

ACTIVITATS PER LA SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE I SEGURA
Del divendres 16 al diumenge 25 de setembre se celebrarà a Sant Feliu de Guíxols la Setmana de la mobilitat Sostenible i Segura amb un munt d’activitats, entre les que destaquen les conferències de Francesc Mauri (Meteoròleg de TV3) i Xavier Duran (Periodista científic i director durant 15 anys del programa El Medi Ambient de TV3), la VI Fira de la Mobilitat sostenible, sortides en bici i a peu, regal d’una planta i el servei de bus urbà i escolar gratuït.
Activitats i horaris previstes per a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura (16 a 25 de setembre) aquí.

20151009_setmanamobilitat

 

PROPERAMENT NOU ASSESSORAMENT JURÍDIC D’IGUALTAT
A partir d’aquest mes d’octubre l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols a través del SIAD (Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones) oferirà un nou servei presencial i gratuït d’assessorament i orientació jurídica especialitzat en igualtat, drets de les dones i violència masclista.
L’assessorament jurídic d’igualtat estarà obert a tota la ciutadania i en especial a les persones que es troben en situació de vulnerabilitat per raons de sexe
Aquest serà un servei especialitzat en Separacions, Custòdies d’infants, Incompliments de pensions i règims de visites, Agressions sexuals, Assetjament, Discriminació per raó de sexe i Violència contra les dones.

assessorament-juridic-dona

 

COMUNICAT ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ D’ERC
ERC Guíxols exigeix la dimissió del regidor Francisco Cárdenas (CiU) per banalització del franquisme
Des d’ERC Guíxols volem denunciar la publicació del regidor Cárdenas al seu perfil de Facebook amb una fotografia del dictador feixista Francisco Franco.
En el context dels actes de la Diada Nacional i degut a la falta de respecte als ciutadans de la ciutat, als demòcrates i a totes aquelles persones que van patir la repressió franquista, exigim al grup municipal de CiU a Sant Feliu de Guíxols que prengui mesures per tal que el regidor Francisco Cárdenas deixi de ser representant públic a la ciutat.
No podem permetre que una persona que ostenta el càrrec de regidor al consistori municipal utilitzi els seus canals de comunicació per fer banalització del genocidi franquista. És per això que des d’ERC demanem als companys i companyes de CiU que reprovin al seu regidor i el cessin immediatament.

captura-facebook-cardenas

 

EL GUIXOLENC GERARD MAS EXPOSARÀ A BARCELONA
El dilluns 19 de Setembre a les 19:30 el ganxó Gerard Mas inaugura l’exposició individual “Brut Nature” al Museu Can Framis, de la Fundació Vila Casas, al Poblenou de Barcelona. La mostra restarà oberta fins el 18 de desembre de 2016.

gerard-mas

 

CONCERTS A LA GOLETA
Dissabte 17 de Setembre a les 23:00h ELECTRIC UNDERGROUND #SESSION amb els #Dj’s Javier Ortiz i Arsen Kriztlen
Entrada Gratuïta

goleta-concert

 

 

El més llegit

I després