I després

5 NOTÍCIES + 5 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

DETINGUT PER ROBATORI EN UN VEHICLE
La Policia Local de Sant Feliu ha detingut a les 9:30 h. del matí un súbdit magribí per un robatori a l’interior d’un vehicle a la Rambla Joan Bordàs. Un testimoni dels fets s’ha adreçat a la Policia Local per facilitar la descripció del delinqüent que ja té antecedents per robatori .
Els agents municipals varen fer les primeres diligencies per traspassar el cas als Mossos d’Esquadra i la comunicació al Cuerpo Nacional de Policia per tràmits d’estrangeria.

500 POLICIA LOCAL

 

ENDERROC IMMINENT DELS EDIFICIS DEL PORT
Tal i com havíem avançat, els edificis de l’antiga Nàutica Sant Feliu i el de l’antiga seu de Protecció Civil, estan a punt de ser enderrocats per deixar pas a una gran explanada que anirà des de la sortida de la via verda fins a l’edifici del Club Nàutic. L’empresa Mugadas ja està realitzant els treballs previs.
Tot aquest espai s’asfaltarà quan, a més de l’enderroc dels edificis, acabin les obres de reforç exterior del dic de recer, els esculls del qual es fabricaran a l’esplanada de l’aparcament, el qual ja ha estat tancat al trànsit de vehicles.

500 CASA

 

LLOSES DE LES VORERES PER PAVIMENTAR L’ACCÉS AL MONESTIR
L’equip de govern de Sant Feliu de Guíxols està estudiant que les lloses que al llarg dels anys s’han anat extraient de les antigues voreres de diversos punts de la part vella de la ciutat i que es troben emmagatzemades en unes naus de l’antic escorxador municipal, s’utilitzin per pavimentar la plaça on convergeixen la Porta Ferrada, l’Arc de Sant Benet i el monestir benedictí.
Es considera que amb aquesta actuació el conjunt monumental més important de la ciutat destacaria molt més, al temps que se solucionarien el problemes que sempre s’originen en el ferm de sauló a causa de les pluges.

500 PLAÇA

 

LA UGT DENUNCIA ACOMIADAMENT DE TREBALLADORA DE L’ASIL
La UGT de les comarques gironines ha denunciat l’acomiadament d’una treballadora de la residència geriàtrica Sant Feliu Gent Gran, gestionada per la Fundació Guíxols Suris, “pel fet d’haver estat de baixa mèdica justificada per malaltia comuna durant nou dies entre el mes de febrer del 2015 i el de gener del 2016”, ha informat El Punt Avui.
La UGT n’ha informat al consistori, i la treballadora ha denunciat l’empresa –que també gestiona l’altre geriàtric local, el de Palafrugell i l’Hospital de Palamós– perquè, almenys, reconegui la improcedència de l’acomiadament.

500 ASIL

 

AQUEST DIUMENGE, SARDANES A SANT FELIU DE GUÍXOLS
Aquest diumenge 21 de febrer, a les 12 del migdia al Passeig dels Guíxols de Sant Feliu, 606 audició de sardanes amb la Cobla Vila de la Jonquera, organitzada per l’Agrupació Amics de la Sardana i el patrocini de l’Ajuntament de la ciutat.
Interpretaran: Nostra Dansa i mil més (Carles Santiago), Vallespir,sí! (Xavier Forcada), L’encís del jovent (Joaquim Poll), Camí dels 70 (Jaume Oliver), Colla Arrels de Catalunya (Joan Callís) i Rosa verge (Josep Capell). Com sempre es farà el sorteig d’un tortell cedit per Pastisseria Gironès.

500 SARDANA

 

El més llegit

I després