I després

5 ACTIVITATS + 5 IMATGES DE SFG

Compartiu aquesta història

UNA ESCULTURA A LA SEVA MASCOTA
Divendres i amb l’assistència de mig centenar de persones, un ciutadà de Sant Feliu (Joan Llobet) feia un sentit homenatge a la seva mascota, consistent en una escultura amb la rèplica de la Linda, la gossa que fa anys que li fa companyia, i que ha estat fonamental pel propietari per superar situacions molt adverses com la mort de la cònjuge o la superació d’una greu malaltia. Com a reconeixement a la fidelitat, el suport i la companyia, el propietari va encarregar, i finançar, una escultura d’homenatge que es va col·locar a tocar de la Rambla Generalitat amb permís de l’Ajuntament. A l’emotiu acte hi va assistir l’alcalde, Joan Alfons Albó, que va ressaltar el suport que es troba en les mascotes en diversos moments difícils al llarg de la vida de moltes persones.

500 LINDA

 

DEFENSANT-SE DE DEL MORRUT DE LES PALMERES
L’Ajuntament, a través de l’empresa de manteniment de jardins, ha posat en marxa un tractament de les palmeres que el passat mes d’octubre, a la demarcació de Girona, s’han vist especialment atacades per l’escarabat morrut, una plaga d’aquest insecte que les devora fins a matar-les. El Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), indiquen que des de setembre s’ha passat de 79 a 121 el nombre de palmeres afectades a les comarques de Girona. Lloret de Mar és manté com el municipi amb més arbres afectats durant l’estiu. Durant el mes d’agost es van recomptar un total de 39 palmeres colonitzades per l’escarabat morrut. Les dades actualitzades d’octubre diuen que ja n’hi ha 44. El llistat de pobles afectats el segueix Blanes amb 32, seguit per Fogars de la Selva i Maçanet de la Selva amb 12 i 15 palmeres afectades per l’insecte.

PALMERA

 

“MIGAS” I ESPECTACLE A SALVADOR ESPRIU
La festa de tardor a la plaça Salvador Espriu organitzada per l’Associació de Veïns de Vilartagues va superar totes les expectatives amb un concurs de delicioses “migas” a l’andalusa i els espectacles que el van complementar. L’associació, en una nota a les xarxes socials mostrava el seu agraïment “ a tots els concursants, al jurat, a l’escola de dansa de Laura la bicha, al grup Contrastes, a El peseta i, especialment a tots els membres de la junta i col·laboradors de l’AAVV”.

500 MIGAS

 

PARTICIPADA FESTA DE TARDOR AL CENTRE DE SANT FELIU
Bona acollida ciutadana en la Festa de Tardor celebrada al centre de Sant Feliu on no hi podien faltar les campanyes que varen oferir els components de la cooperativa La Manduca i l’entretingut espectacle destinat als infants celebrat a la Placeta Sant Joan al temps que els establiments adherits a la campanya continuaven amb l’atractiva oferta del Ganxotapes de Tardor.

CASTANYADA 500

 

EL MERCAT ECOLÒGIC DEL PUIG AGAFA FORMA
Poc a poc el nou Mercat Ecològic del Puig va augmentant les paredes i els visitants que progressivament es van assabentant d’aquesta oferta exclusiva i inèdita a la ciutat. El fet de ser una iniciativa nova i descentralitzada provoca que necessiti encara un temps per assolir els objectius. És per això que ha estat reforçat amb actes paral.lels i espectacles que dinamitzen l’espai i que van augmentant la resposta fins assolir la seva consolidació atès que la oferta es va ampliant i és atractiva per als amants dels productes naturals.

MERCAT ECOLOGIC 500

El més llegit

I després