I després

5.000 PERSONES A LA FIRA DEL CONTE

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols considera un èxit la convocatòria de la 2a Fira del Conte, i situa el nombre d’assistents en unes 5.000 persones, superant així la xifra del 2016 (vora les 4.000).

Els focs artificials d’inici, les activitats de divendres tarda, les de dissabte matí i complementàries del vespre i les nombroses al carrer que es van celebrar diumenge (tant al matí com a la tarda) van disparar l’afluència de participants en un cap de setmana on Sant Feliu de Guíxols ha registrat un alt nombre de visitants.

El fet que hi haguessin activitats en nombroses seus (el Puig, la zona centre, museu de la joguina, rambla, placeta de Sant Joan, plaça del Mercat, teatre, jardins del monestir, cementiri…) i s’intentés captar un públic familiar, va fer que hi hagués nombrosa participació de visitants, tan locals com de fora.

El paper transmissor i la forta implicació demostrada per part del sector comercial, amb els aparadors i carrers engalanats, ha contribuït a fer més rodona la festivitat.

Aquesta Fira és considerada la segona activitat, després de la Festa Major, que porta un major nombre de visitants a la ciutat en dos dies i mig.

Enguany com a novetat es va començar amb un castell de focs artificials que va donar la benvinguda a un dels esdeveniments que pot estar cridat a tenir una presència continuada en el temps, atès el bon resultat de públic.

Es va fer un espectacle expressament per Sant Feliu, amb la presència de dos dels ninots que s’han vist aquests dies als tríptics i publicitat: el vaixell i el ninot del llapis.

La fira d’enguany va tenir gairebé una trentena d’activitats (gairebé totes gratuïtes) entre espectacles a l’aire lliure, cercaviles, titelles gegants, tallers, humor, il.lusionisme amb el Mag Lari, contes i altres propostes, amb una Fira de conte, pròpiament dita, amb unes 25 parades de contes i il.lustradors, entre altres, així com espais de taller.

Una cinquantena d’establiments de Sant Feliu de Guíxols hi van donar suport amb participació activa, amb la decoració d’establiments i carrers.

La Fira del Conte és una iniciativa de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols que compta amb la implicació d’altres administracions i suport del teixit comercial de la ciutat. Pensada per ser un reclam per a famílies amb mainada, esdevé un veritable parc temàtic a la zona de vianants centre de Sant Feliu on els més menuts, i els no tan menuts, tenen un espai per fer volar la imaginació a través del conte i l’espectacle de carrer.

El més llegit

I després