I després

25 DE GENER: RECULL DE NOTÍCIES DE SANT FELIU DE GUÍXOLS

Compartiu aquesta història

DARRERS DIES PER SOL.LICITAR EL DRET DE VOT PER ESTRANGERS

El 30 de gener s’acaba el termini per demanar el dret de vot, per les eleccions municipals del 26 de maig, de les persones estrangeres de la Unió Europea, Bolívia, Cap Verd, Colòmbia, Equador, Islàndia, Noruega, Nova Zelanda, Paraguai, Perú, República de Corea, Trinitat i Tobago i Xile, residents a Sant Feliu de Guíxols.


NOVA OBRA DEL XIV CONCURS DE TEATRE AMATEUR

S’hi representarà Els rústegues, una obra a càrrec de la compañía Pierrot Teatre de Centelles, el diumenge 27 de gener a les 6 de la tarda al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols.

Els rústegues son quatre mercaders de Venècia, que representen la vella tradició conservadora i puritana de les classes mitjanes, enfrontats a la nove frivolitat veneciana. Tracten d’imposar a les seves dones els usos tradicionals, per restringir tot allò que consideren massa estrany o excèntric.
La venda d’entrades és a l’oficina de Turisme, a l’edifici del Monestir, o una hora abans de la representació a taquilla.


S’HA CELEBRAT L’ASSEMBLEA GENERAL DE GUÍXOLS COMERÇ I TURISME

Aquest dijous ha tingut lloc l’assemblea general de l’associació Guíxols Comerç i Turisme en un acte on han assistit una desena de socis.
Segons han explicat, l’associació compta amb prop de cent col·laboradors, xifra que s’ha doblat amb l’actual junta directiva que acaba mandat aquest any.

La direcció afirma que en tres anys i mig s’ha equilibrat la salut econòmica de l’entitat i s’ha millorat notablement la comunicació amb les àrees i tècnics de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

En l’assemblea, el president, David Novi, ha anunciat que avui divendres presenta la seva renúncia al càrrec per sumar-se a un projecte polític i presentar-se a les properes eleccions municipals.
S’espera que abans del mes de novembre de 2019 es defineixi el nou equip directiu.


COPA CATALANA O-PEU A SANT FELIU DE GUÍXOLS

El proper diumenge 3 de febrer se celebrarà a la ciutat la primera cursa de la Copa Catalana 2019 de curses d’orientació.
La competició està organitzada pel Club de Curses d’Orientació Aligots de Girona i tindrà lloc al Massís de Cadiretes. El centre de la competició estarà ubicat al pavelló municipal de La Corxera.
El programa és el següent:

09.00 h. Obertura del centre de competició i noves inscripcions.
09.30 h. Formació per a no iniciats.
10.00 h. Inici de les sortides de la cursa.
13.30 h. Tancament de meta.
13.30 h. Entrega de premis.

Per a més infomació podeu clicar aquí.


AUDICIÓ DE SARDANES AQUEST DIUMENGE

Tindrà lloc a partir de les 12 del migdia al Passeig dels Guíxols i anirà a càrrec de la cobla Els Rossinyolets.
És una activitat gratuïta organitzada per l’Agrupació Amics de la Sardana.
Fotografia: Agrupació Amics de la Sardana


CLUB DE LECTURA “LLEGIR EL TEATRE” A LA BIBLIOTECA

Serà amb l’obra La bona persona de Sezuan de Bertolt Brecht.
En aquesta obra emblemàtica del teatre èpic, l’autor planteja una reflexió incòmoda: quins són els límits de les bones intencions, especialment quan aquestes no afronten les dificultats materials amb contundència i pragmatisme? L’activitat anirà a càrrec de la coordinadora del club, Elena Avellaneda.
Serà a les 8 del vespre a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.


NOVES VISITES GUIADES A L’EXPOSICIÓ “ELS BANYS DE MAR: SALUT I OCI”

La visita a la mostra serà a les 11.30 hores, a l’Antic Hospital, aquest dissabte 26 de gener. L’activitat és gratuïta amb places limitades.
Podeu demanar més informació i fer les incripcions a museuhistoria@guixols.cat, als telèfons 972.82.00.51 i 972.82.15.75 i presencialment a l’Oficina de Turisme, a l’edifici del Monestir.
El dilluns 28 de gener tindrà lloc la darrera visita guiada a la mostra.
És una activitat organitzada pel Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols.


Trobareu més informació de Sant Feliu de Guíxols si cliqueu aquí.


 

El més llegit

I després