I després

VII CONCURS DE FOTOGRAFIA DEL SIAD

Compartiu aquesta història

Amb motiu de la futura celebració del concurs de fotografia que convoquen el SIAD, en col·laboració amb l’AFIC amb motiu de la celebració d’una nova edició de “Dones Ganxones, dones del món” es convoca el concurs de fotografia d’aquest 2018:

1 INTRODUCCIÓ
Aprofitant la celebració de la jornada “Dones ganxones, dones del món”, el Servei d’Igualtat i Atenció a la Dona organitza el seu VII concurs de fotografia.
Aquestes i altres activitats estan dins del Pla de Promoció de Polítiques d’Igualtat i es realitzen per fer visibles les dones, ja que la seva invisibilitat i el no reconeixement del seu paper en la societat són uns dels principals obstacles a l’hora d’aconseguir una
igualtat real.

2 TEMA
Les fotografies han de tenir com a protagonista a les dones i mostrar la seva diversitat en qualsevol àmbit de la vida.

3 BASES
-Enviament de fotografies a: concursfotografiasiad@gmail.com

-Cada fotografia (en arxiu digital) s’haurà d’identificar amb el pseudònim i el títol de la fotografia en el següent format: pseudònim, guió baix, títol de la fotografia, guió baix i el núm. de fotografia. Exemple:: onada_dona sota la lluna_1. jpg

-Al correu hi haurà de constar: el nom i cognoms de la persona participant, la data de naixement, el pseudònim, telèfon de contacte, direcció electrònica de contacte, DNI, títol de la fotografia i lloc on s’ha pres la fotografia (en aquest ordre). L’assumpte serà “concurs fotogràfic”.

-La tècnica serà lliure.

-La fotografia ha de ser en format digital, en color o blanc i negre. S’acceptaran en format jpg amb un màxim de 3 MB de pes.

-Cada fotografia rebrà un correu electrònic de confirmació. Si no s’ha rebut aquest correu en un màxim de 7 dies és que la fotografia no ha arribat correctament. Podeu enviar un correu electrònic a igualtat@guixols.cat o trucar al 972 82 01 01.

-El nombre de fotografies a presentar per cada participant serà com a màxim de 3.

-El termini per presentar-les serà el 7 de maig de 2018 inclòs.

-El jurat estarà format per la regidora d’Igualtat, membre de l’associació fotogràfica de Sant Feliu de Guíxols (AFIC) i una persona de l’equip del SIAD.

-Les fotografies presentades al concurs passaran a formar part de l’arxiu del SIAD, el qual les podrà utilitzar per a futures activitats i/o difusions. En aquest cas sempre s’indicarà l’autoria de la fotografia.

-L’autor/a de la fotografia és responsable d’haver obtingut els drets d’imatge de les persones que hi apareixen.

-Totes les fotografies participants en el concurs s’exposaran al Facebook del SIAD

-El lliurament de premis es farà el 13 de maig, a les 12.00h, dins de la jornada “Dones ganxones, dones del món” Rambla Antoni Vidal.

-L’organització es reserva el dret de declarar nul el concurs si es reben menys de 10 fotografies.

-Participar al concurs suposa acceptar aquestes bases i la decisió del jurat.

El més llegit

I després