I després

4 NOTÍCIES, 4 IMATGES DE LA VALL D’ARO

Compartiu aquesta història

PREALERTA PER ONATGE AVUI DIJOUS A PD’A
L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro restringeix l’accés al Passeig Marítim de Platja d’Aro i als camins de ronda nord i de S’Agaró, com a mínim fins a les 18 h d’avui dijous 1 de març, davant de la situació de Prealerta per Onatge del Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) en base a la situació actual i a les previsions emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya.

Segons informa el SMC, es preveu un episodi d’onatge amb mar de fons de component est. L’afectació es preveu, principalment, al litoral de Girona, on hi pot haver onades superiors a 4 metres. Es preveu que l’episodi es pugui allargar fins divendres 2 de març. Preguem estigueu amatents als avisos de Protecció Civil. Podeu consultar avisos i recomanacions aquí (web).

 

AROCINEMA CONVOCA UN NOU CONCURS DE MINIREMAKES
L’Associació Arocinema ha convocat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i la Llibreria 22 de Girona, el vuitè concurs de Miniremakes de Platja d’Aro. La participació és oberta a tothom, i proposa reproduir en qualsevol tècnica una escena de 30 segons a tres minuts i mig, d’una pel·lícula, sèrie de televisió o videoclip musical fàcilment identificable pel gran públic. El termini de presentació es tanca el 16 de març de 2018. El jurat el configuren tres persones vinculades amb el món de la cultura i el cinema. Es concedeix un primer i un segon premi (500 i 200 euros respectivament), i un guardó del públic (150 euros).

 

ROSA SERRA EXPOSA AL PARC DELS ESTANYS
Mostra a l’aire lliure d’un conjunt de 15 peces de gran format de Rosa Serra al Parc dels Estanys de Platja d’Aro, fins al 29 de juliol, sota el títol Escultures a cel obert (pdf). La mostra és la primera de l’any al parc, i alhora enceta el cicle d’exposicions al municipi, que s’estén també al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro i a la Masia Bas de Platja d’Aro. La mostra està organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament i se’n pot gaudir lliurament cada dia de la setmana: de febrer a abril (8-18 h) i de maig a juliol (7-21 h).

L’obra de Rosa Serra va representar una ruptura en l’escola olotina, creant un estil propi. Les seves escultures es caracteritzen per la solidesa, rotunditat i simplicitat de les formes. La figura humana, sempre present en totes les seves creacions i tractada amb diferents materials: marbre, pedra, bronze, fibra de vidre o polièster presenta uns acabats delicats i suaus.

 

RUTES AUTOGUIADES AMB NATURA LOCAL
La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ofereix mitjançant el lloc web i l’aplicació per a dispositius mòbils Natura Local (web) sis rutes autoguiades de senderisme al municipi -tant en sistema operatiu iOS com Android- en cinc idiomes: català, castellà, francès, anglès i alemany. Una proposta interactiva que complementa l’oferta de visites guiades per a grups organitzats durant tot el curs escolar, i obertes a tots el públics durant l’estiu.

D’aquesta manera tots els residents, visitants i turistes amants del medi natural poden gaudir d’aquests recorreguts que proposen itineraris a l’entorn de la Ruta de les Fonts, la Ruta de Fanals, el recorregut que uneix el Parc dels Estanys de Platja d’Aro amb la Bassa del Dofí seguint el curs del Ridaura; el Camí de Ronda de S’Agaró i Puig Pinell; el Camí de Ronda Nord i la Vil·la Romana de Pla de Palol; i el passeig de caràcter urbà per les obres escultòriques en l’espai públic.

Més informació a www.ciutada.platjadaro.com

El més llegit

I després