DIVERSES SORTIDES PELS FORTS VENTS A SFG
Bombers, Protecció Civil i Policia Local varen haver de realitzar diverses actuacions a Sant Feliu a conseqüència de les fortes ventades que varen sobrepassar amb escreix els 1oo k/h.  La retirada d’un arbre caiguts a la carretera de Tossa, la caiguda d’un fanal al carrer Dos de Maig, peces de ferro galvanitzat de la tanca perimetral de les obres de l’Hotel Alàbriga així com fustes de l’encofrat que varen envair la carretera de la Volta de l’Ametller, a més de cablejat elèctric al carrer Castell d’Aro, foren les sortides més destacades que es varen comptabilitzar. Els serveis meteorològics anuncien noves tramuntanades per al darrer tram d’aquesta setmana.

500 VENTADA

 

JOSÉ M. ORTEGA PRESENTA NOVA NOVEL·LA
Aquest divendres 30 de gener, a les 20 h., a la Biblioteca Pública de Sant Feliu de Guíxols es presenta la darrera novel·la “Instintos” del guixolenc José M. Ortega, escriptor de 38 anys, nascut a Sant Feliu de Guíxols. Es tracta de la seva tercera obra després d’haver publicat “Mas líbranos del mal” (2010) i “El secreto de las brujas” (2012).
Seguint la línia de les novel·les d’intriga d’aquest autor, s’hi troba Damián Parera, un professor que torna a Sant Feliu de Guíxols, la seva ciutat natal, per impartir classes a l’institut de la població. L’aparició d’un assassí en sèrie a la ciutat farà que la seva felicitat vagi minvant, sobretot quan els Mossos d’Esquadra comencin a sospitar d’ell per la pèrdua de la seva anterior feina a Tarragona. La relació amb Julia, alumna seva, tampoc l’ajudarà a mantenir la calma, mentre el criminal continuarà matant sense pietat.
José M. Ortega, escriptor de 38 anys, nascut a Sant Feliu de Guíxols, presenta
la seva tercera obra després d’haver publicat “Mas líbranos del mal” (2010) i “El secreto de las brujas” (2012). Col·labora: Llibreria la Guineu.

500 MELERO

 

PARTICIPACIÓ  DEL ¡SANTFELIUTEAM A LA FIRST LEGO LEAGUE
El passat cap de setmana l’equip iSantFeliuTeam de l’IES Sant Feliu ha fet un molt bon paper a la First Lego League (FLL) que s’ha celebrat a Girona. Cada any, la FLL proposa un nou repte basat en tres apartats:
-Un, el projecte científic, en què els equips han d’identificar un problema real relacionat amb la temàtica del repte, proposar-ne una solució innovadora i compartir-ne les experiències.
-Dos, el desenvolupament d’un robot a partir de peces de LEGO.
-I tres, els valors de la competició. Els jutges que avaluen cada equip tenen en compte aspectes relacionats amb la competició amistosa, el respecte als altres i el treball en equip.
El ganxons s’han imposat en l’apartat del projecte científic i els guanyadors absoluts pel còmput de la puntuació de les tres proves ha estat l’IES Campalanet d’Anglès.

500 LEGO

 

ACTIVITATS DE LA PAH SANT FELIU DE GUÍXOLS
Aquest dissabte 31 de gener a les 17:00 h. a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margartit, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Sant Feliu de Guíxols presenta el documental de Comando Video  “Sí se puede. Siete dias en PAH Barcelona”, un treball de Sílvia González-Laá, Pau Faus i Xavi Andreu.
I a les 18:30 h. al local del Centre Excursionista Montclar (c/ Capmany, 100), xocolatada de celebració del segon aniversari de la PAH SFG. Les activitats estan obertes a tothom.

500 PHA