I després

4 NOTÍCIES + 4 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

COMISSIÓ URBANÍSTICA I SOCIAL DEL PLA DE BARRIS
Aquest dimarts, 2 de desembre, a les 20:30 h.se celebrarà reunió de la Comissió Urbanística i Social del Pla de Barris a l’edifici dels antics safareigs de la Plaça del Puig amb el següent ordre del dia:
Benvinguda i presentacions
-Concurs d’emprenedors del barri
-Donar compte de la modificació de la base primera de les ajudes a nous emprenedors (modificació de l’àmbit subvencionable)
-Tres negocis nous al barri
-Qüestions de les associacions de veïns/es
-Precs i preguntes
-Cloenda

500 SAFAREIGS

 

 

 

CAMPANYA DE RECOLLIDA DE JOGUINES DE CREU ROJA
Com cada any, Creu Roja Joventut Sant Feliu de Guíxols – Vall d’Aro, realitza la campanya de recollida de joguines i informen de l’inici de les inscripcions a partir del 9 i fins l’11 de desembre de 15:30 a 18:00 hores a les oficines de Creu Roja, Carretera Palamós s/n Sant Feliu de Guíxols.
Des de l’entitat es fa una crida a tots els ciutadans per col·laborar en la campanya el proper dia 20 de desembre a partir de les 10:00 hores del matí i fins a les 18:00 hores, en què tindrà lloc un macro punt de recollida de joguines, juntament amb el Banc de Sang de Catalunya a la carpa situada al carrer Colom de Sant Feliu de Guíxols, on esperen que tothom s’hi acosti per portar una joguina preferiblement nova o reutilitzable que estigui en bon estat.

500 CREU ROJA

 

ELS MOSSOS ACTIVEN EL DISPOSITIU GRÈVOL
L’Oficina de Relacions amb la Comunitat dels Mossos d’Esquadra informa que un any més en aquestes dates nadalenques posen en marxa el dispositiu Grèvol amb l’objectiu de reforçar la presència policial en aquelles zones de més activitat comercial.
Es tracta de fer tasques de prevenció, una estratègia policial té com a objectiu reforçar les patrulles de visualització, intercanviar informació de manera personalitzada amb els agents que visiten els establiments per oferir consells de seguretat a través de l’ús de les noves tecnologies.
Així mateix, els actes festius tradicionals d’aquestes dates, amb gran afluència de públic fan necessària l’aplicació de dispositius policials específics per garantir que aquests esdeveniments es desenvolupin de manera lliure i pacífica.
Aconsellen que s’aprofiti la visita dels agents de proximitat a l’establiment per aclarir qualsevol dubte, fer suggeriments i intercanvi d’informació.
Es recorda que el telèfon d’emergència és el 112 i el seu web: www.gencat.cat/mossos

500 MOSSOS

 

 

NOU ACORD D’ESTAL PACKAGING
L’empresa gironina Estal Packaging, amb seu a Sant Feliu de Guíxols, ha tancat un acord de distribució en exclusiva per exportar al Regne Unit i a Irlanda. El seu soci al país britànic és Rankin Brothers & Sons, el proveïdor líder en aquest mercat de solucions per a tapament de begudes (entre d’altres, suros naturals i sintètics o microaglomerats). Estal Packaging, que l’any vinent complirà 20 anys, va créixer fins a un 15% durant el primer semestre del 2014. Actualment, el 40% de la seva facturació prové de mercats exteriors. Entre d’altres països, l’empresa ganxona ven a Itàlia, Alemanya, Portugal, Turquia, Tunísia, Grècia, Marroc, Uganda, Benelux o els Estats Units.

500 ESTAL

 

 

El més llegit

I després