ESPECTACULAR ACCIDENT A PLATJA D’ARO GironaNoticies publica avui en el seu Twitter tres fotografies d’un accident que es va produir dimecres a la carretera que va de Platja d’Aro a Calonge on només hi consta que hi varen haver ferits greus. No tenim més informació sobre el sinistre però una de les tres imatges. la que publiquem, parla per ella mateixa. Policia Local, Mossos d’Esquadra, Bombers i el SEM hi varen intervenir a més d’un helicòpter on els efectius varen apagar les flames, atendre i evacuar els ferits mentre els vehicles es varen haver de desviar per la variant fins que es va tancar el dispositiu d’emergència

ACCIDENT

 

REGATA DE VELA PER A VETERANS El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols organitza pel proper dissabte, 30 d’agost, una regata de vella lleugera per a veterans majors de 40 anys amb sortida de l’Escola de Vela a les 12 del migdia. La inscripció és gratuïta i a la finalització de la prova es farà el lliurament de trofeus i una barbacoa per als participants. Més informació a les oficines del club.

NAUTIC 500

 

UN MAGATZEM PER A FORÇA 3 Molts ciutadans es pregunten la finalitat que té l’estructura de fusta que es pot contemplar a l’aparcament dels Jardins Juli Garreta. Fa unes setmanes l’alcalde declarava a Ràdio Sant Feliu que es tracta d’un magatzem per a l’escola de vela Força 3 que es troba a pocs metres, a la platja. Aquesta entitat que és la que compta amb més federats de Catalunya i que ha estat participant en un mundial celebrat fa unes setmanes a Polònia, comptava amb el magatzem semisoterrat que es va eliminar a l’entrada del nàutic vell i que, a l’estiu, necessita un espai annex. La instal•lació de les atraccions de la Festa Major han endarrerit la seva construcció que, segons l’alcalde, només serà utilitzada durant la temporada d’estiu i la resta de l’any en podrà fer ús la ciutat per a qualsevol activitat o esdeveniment a la zona.

FORÇA3 500

 

PRIMERES FIRES I BOTIGA AL CARRER El passat dissabte 23 d’agost durant tot el dia tingué lloc als carrers del centre de la ciutat una nova edició de la Botiga al Carrer d’estiu i compartint espai a la rambla Vidal, es donà el tret de sortida del Sant Feliu s’Enfira amb la IX Edició de la fira Paperantic, punt de trobada dels més selectes col•leccionistes i paperaires. El temps ens va acompanyar al llarg de tot l’esdeveniment, comptant amb una excel•lent afluència de públic que va passejar i comprar pels carrers del centre en els més de setanta parades participants. En una nota pública, l’organització vol agrair als comerços i expositors participants l’esforç de ser-hi presents una edició més, així com als visitants la seva assistència.

FIRES 500

 

CANTADA A LA PLAÇA DELS DRETS HUMANS Com cada any l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols organitza una sèrie de cantades de Cançó de Taverna durant els mesos de juliol i agost en llocs emblemàtics de la nostra ciutat. Degut al gran èxit que any rere any ha tingut aquesta iniciativa gratuïta, aquest estiu s’està celebrant el seu vintè aniversari i incorpora un nou espai interior que s’estrena aquest divendres, 29 d’agost. Serà a les 22h a la Plaça dels Drets Humans amb el grup ganxó La Taverna. L’estiu ja toca la seva fi, però de ben segur el seu esperit mariner ens acompanyarà tot l’ hivern fins a la propera edició. La Plaça dels Drets Humans és la zona verda que es troba en el triangle que formen l’Avinguda de Catalunya, el carrer Camisó i el carrer Joan Domènech, al costat dels pisos de l’urbanització Miquel Mateu.

DRETS 500_2