I després

4 NOTÍCIES + 4 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

III SUBHASTA MIXTA D’ART, DECORACIÓ I ANTIGUITATS
Subartis està presentant des del passat dissabte 8 d’agost, l’exposició d’objectes que subhastarà el dia 22 d’agost a les 6 de la tarda. Després de dos anys a l’antic hospital, en aquesta edició ho fa a la primera planta del Nou Casino La Cosntància i s’obre diàriament al públic d’11 a 14 i de 18 a 22 h.
Subartis fa aquesta exposició i subhasta presencial a Sant Feliu de Guíxols i disposa d’un portal de subhastes per Internet, on també podreu trobar els detalls dels objectes que trobareu a l’exposició de Sant Feliu: www.subartis.com

Amat

 

LA MILLA POPULAR ES TRASLLADA AL 22 D’AGOST
Després de la suspensió per la pluja de la Milla Popular de Festa Major de Sant Feliu de Guíxols que s’havia de celebrar el dissabte, 8 d’agost, l’Ajuntament ha traslladat la data de celebració de la prova al dia 22 d’agost, amb inici a les 19:00 h. Les persones que ja es varen inscriure no cal que ho tornin a fer atès que es valida la realitzada així com els dorsals lliurats.

500 MILLA

 

XAVI LLOSAS AQUEST DIMECRES AL TEATRE-AUDITORI
Xavi Lloses presenta aquest dimecres, 12 d’agost a les 20.00 hores al Teatre Auditori Municipal Narcís Masferrer el seu darrer treball “El Desplom de l’Erudit” dins de la programació del Festival de la Porta Ferrada.
La seva proposta conjuga el preciosisme amb l’electrònica en una posada en escena volgudament grandiloqüent. Amb el seu tretzè treball, Xavi Lloses, antipianista, compositor i terrorista sonor, com ell mateix es defineix, consolida una trajectòria personal que combina des de fa temps música i art. Una carrera que ha compaginat amb col·laboracions amb alguns dels artistes més reconeguts de casa nostra com Jaume Sisa, Gerard Quintana, Marina Rossell, Refree, Albert Pla, Nico Roig tant com a productor o arranjador com acompanyant als directes.

500 LLOSAS

 

REBUIG A L’ACORD COMERCIAL DE L’ASSOCIACIÓ TRANSATLÀNTICA
En el darrer Ple es va aprovar amb la votació de tots els grups excepte CiU una moció de rebuig a l’Acord Transatlàntic per al Comerç conegut per TTIP, entre els Estats Units d’Amèrica i la Unió Europea, presentat per Guíxols des del carrer amb l’adhesió de la CUP, el contingut de la qual podeu consultar en el següent arxiu: TEXT MOCIÓ

500 TTIP

El més llegit

I després