I després

4 NOTÍCIES + 4 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

FOTO DELS CANDIDATS A L’ALCALDIA
El passat dijous el diari El Punt Avui va reunir, abans del Ple Ordinari, als nou candidats a l’alcaldia de Sant Feliu de Guíxols que presenten els diferents grups, coalicions i plataformes en les properes Eleccions Municipals del 24 de maig.
És un més dels habituals reportatges i treballs que els mitjans de comunicació estem preparant durant la precampanya per tal d’acostar als electors els perfils dels candidats i els seus equips.
Durant la passada setmana i l’inici d’aquesta, la nostra emissora està enregistrant les falques que durant la campanya s’aniran emetent en els espais gratuïts que Ràdio Sant Feliu ofereix a totes les candidatures així com entrevistes personals que des del divendres 8 de maig i fins el divendres 22 es barrejaran al llarg de la programació. El dimecres, 20 de maig a les 8 del vespre, El Punt Avui i Ràdio Sant Feliu, oferiran al Teatre-Auditori Narcís Masferrer, el debat amb els nou caps de llista i el diumenge, 24 de maig a les 8 del vespre, es posarà en marxa l’Especial Eleccions, a la nostra emissora, amb l’escurtini, els resultats i les entrevistes a tots els protagonistes.

500 CAPSLLISTA

 

EXPOSICIÓ SOBRE MACIÀ A LA CASA IRLA
La Casa Irla acollirà durant el mes de maig l’exposició itinerant de la Fundació Josep Irla: “Francesc Macià: una Catalunya lliure, justa, pròspera i gloriosa”. La inauguració serà un acte obert el proper dimarts 5 de maig a les 19h. per fer un recorregut per la figura política més important i estimada de la història contemporània de Catalunya que permet descobrir les claus que van dur a un tinent coronel d’enginyers de l’exèrcit espanyol a esdevenir el líder de l’independentisme català. També permet conèixer “amb més profunditat a qui millor va saber expressar en paraules i fets el nostre somni col·lectiu: una Catalunya lliure, socialment justa, econòmicament pròspera i espiritualment gloriosa”.
Els horaris de visita són: de dijous a diumenge de 10h a 13h i divendres i dissabte també de 17h a 19:30h.

500 MACIÀ

 

TASTET DE MODA A LA RAMBLA VIDAL
Un nombrós públic es va congregar el dissabte a la tarda a l’entorn de la passarel.la de moda instal.lada a la Rambla Vidal, on varen desfilar 12 models de les botigues Nonna, Guitare i Elio’s a més del complement d’ulleres d’Òptica Look.
Es tractava d’un acte emmarcat dins de la III Fira Marinera amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants, ambientada amb cançons marineres en un espai mediterrani com és la Rambla Vidal, i amb col·leccions que avançaven les tendències estivals. L’esdeveniment fou dirigit per Marián Bretones i conduit per Josep Andújar

500 DESFILADA

 

PEREGRINACIÓ DE L’ESPERANÇA A LOURDES
La delegació a Sant Feliu de Guíxols de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes informa que, des del 21 i fins el 26 de juny ,se celebrarà la Cinquantena Peregrinació de l’Esperança a Loudes amb discapacitats, presidida pel Bisbe de Girona, Monsenyor Francesc Pardo i Artigas.
Les inscripcions i donatius cal realitzar-los des del 30 d’abril fins el 21 de maig. La delegació de Sant Feliu va a càrrec de la Sra. Maria Pilar Sala, telèfons: 972321455 i 647715890.

500 LOURDES

 

El més llegit

I després