I després

4 NOTÍCIES + 4 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

OFERTES DE TREBALL DEL SOM
Ofertes de treball del Servei d’Ocupació Municipal de Sant Feliu de Guíxols:
-Càmping Sant Pol necessita recepcionistes que parlin anglès, francès i coneixements d’alemany i holandès.
-Cambrers/res amb coneixements d’anglès i francès
-Personal per neteja
-Cuiners/res
-Ajudants de cuina
-Empresa d’esdeveniments cerca administrativa comercial
Les persones interessades adreceu-vos a carrer dels Enamorats, 65-99 (1er pis Estació d’autobusos Sarfa), Servei d’Ocupació Municipal, o bé truqueu al telèfon 972327033.

500 SOM

 

ROBATORI D’ELEMENTS URBANS
Diverses tapadores d’embornals a tocar del col·legi Gaziel han desaparegut en una més de les actuacions dels desaprensius que les sostrauen per vendre-les com a ferralla.
Aquestes accions, que posen en perill la integritat de les persones, i més si es tracta d’elements pròxims a una escola, obliguen a l’Ajuntament a reposar-les i haver-les de soldar per evitar els seus robatoris.
A més d’aquest tipus de peces, també han desaparegut tapadores circulars del clavegueram del centre d’alguns vials així com papereres d’acer inoxidable que s’han hagut de reposar d’altres materials no aptes per a la seva venda furtiva en els magatzems de ferralla que entren en el joc d’aquest perfil de delinqüents.

500 REIXES

RECOLLIDA DE SIGNATURES DE LA PAH
El passat cap de setmana, a la Plaça del Mercat de Sant Feliu, els ciutadans varen poder participar a la recollida de signatures impulsada per la PAH, on els membres de la plataforma a Sant Feliu informaven als passants sobre la situació de moltes famílies catalanes que pateixen 50 desnonaments diaris, 320.000 famílies amb dificultats per pagar aigua, llum o gas, un 20% d’atur, la majoria de llarga durada, i un 28% de pobresa, situació considerada d’emergència que requereixen una actuació urgent de les administracions i es recollien les adhesions per portar una Iniciativa Legislativa Popular al Parlament (ILP).

500 PAH

AQUEST DIUMENGE TRAVESSIA “NO A LA FRED”
Aquest diumenge se celebra la popular travessia “No a la fred” en aigües de la badia de Sant Feliu de Guíxols organitzada per l’Aquàtic Club Xaloc, prova no competitiva que es presentarà a les 10 del matí a la platja de Sant Feliu amb sortida a les 11 al preu de 15 € la inscripció que es pot fer a través del web: www.clubaquaticxaloc.com o bé en el punt de sortida. L’edat mínima dels participants és de 18anys.
Distàncies: 1900 m. ampliable a 2.600 m. per a qui ho desitgi en cas que les condicions meteorològiques siguin favorables (a criteri de l’organització) i el Pla-B és que, en cas de condicions marítimes dolentes 1.500 m., sense donar la volta al freu.
Hi haurà servei de guarda-roba i bicicletes, i per el que es vulgui dutxar després, podrà fer-ho a les instal·lacions del pavelló municipal de La Corxera.

500 NO A LA FRED

El més llegit

I després