TALLER DE MÚSICA PER A NADONS
Aquest dissabte a les 10h a la sala d’actes de l’Ajuntament de Platja d’Aro “Abiabaï”. Taller de música i dansa per nadons.
Dirigit a infants de 0 a 3 anys acompanyats dels pares. Aforament limitat.
2 sessions: 10h i 11:30h. Sessió de 45 minuts. Preu: 2€/persona. Informació i compra d’entrades: Oficina de Turisme de Platja d’Aro

Abiabaï és un grup de musics i ballarins que han estat formats pel pedagog Paulo Lameiro. Aquest taller-concert neix de la necessitat d’acostar la música als nadons i a les seves famílies. Combina l’alta qualitat artística del concert en directe i la interacció, la proximitat i la participació d’un taller amb la creença que els nadons són el públic d’avui, no el de demà!
TURISME – T 972 817 179 – turisme@platjadaro.com

 

XERRADA TALLER DE BIODANSA
Dilluns 7 de maig a les 19h a la Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d’Aro, xerrada taller de Biodansa. La Biodansa és un sistema d’autoconeixement i creixement personal a través del moviment, la música i el silenci, que facilita la connexió amb les nostres emocions i la seva expressió, integrant fer-pensar-sentir. Mitjançant la seva pràctica podem:

Connectar amb nosaltres mateixos, amb les nostres emocions, expressar-les i integrar-les de manera saludable. Desbloquejar moviments reprimits al llarg de la nostra vida per diferents motius (educació, cultura, etc.) per viure una vida més conscient i amb més benestar. Viure l’aquí i ara. Desenvolupar els nostres potencials innats, bloquejats de vegades per motius culturals. Treballar la relació amb un mateix (autoestima) i amb els altres (relacions interpersonals). Treballar pors i inseguretats, etc..
Aquesta sessió constarà d’una primera part on seurem en rotllana al terra i parlarem d’aspectes teòrics de la biodansa i en la segona part es farà la sessió pràctica. Cal portar roba còmoda, es recomana fer-ho sense mitjons, però si se’n fan servir millor que siguin antilliscants. A càrrec de Noemí Carrera
Places limitades. Inscripció prèvia enviant un correu a bmr@platjadaro.com

 

NITS DE TEATRE AL CAF DE PD’A
Aquest divendres a les 21h, al centre l’Avenir Fanalenc (CAF) de Platja d’Aro “Nits de teatre” amb “In vino veritas”. Què passa quan no pots anar a fer la funció que tens programada? Dius que no hi vas? Anul·les? És clar que no! Crides a algú que et substitueixi. Així és com Cloe Clavijo, antropòloga i folklorista, apareix en un escenari que no és el seu. Per substituir a la seva cosina que no pot venir i farà tot el que estigui al seu abast per no decebre al públic assistent. Això sí, per superar la seva timidesa s’ajudarà amb glopets de bon vi… que deslliga la llengua i anima… l’esperit. A més, ja se sap: In vino veritas. Amb Merche Ochoa.

Espectacle emmarcat en la nova temporada de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre, un circuit d’espectacles teatrals de diverses tècniques, de petit format, per a públic adult, a càrrec de companyies locals professional (entrada: 3 euros -gratuït per a socis del CAF-). Sota la producció de l’Associació Gironina de Teatre.
CENTRE L’AVENIR FANALENC – T 972 826 382 – info@cafpda.cat

 

TALLER DE FLORS DE BACH
Dijous 31 de maig, al centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro,  a càrrec d’Esther Pardo ens endinsem a la primavera i a l’interessant món de les Flors de Bach, una teràpia global encara força desconeguda en el nostre entorn.

Sense perdre la seva essència, el Centre Cívic i la Plaça del Món ofereixen servei d’acollida i es converteixen punt de trobada i d’intercanvi per a tota la població motivada per conèixer diferents cultures, i a les persones que viuen al municipi procedents d’orígens diversos i que volen construir una societat intercultural i cohesionada.
DINAMITZACIÓ COMUNITÀRIA – T 972 818 341 – ccivic@platjadaro.com