Aquest dimarts s’ha presentat oficialment la segona edició de la Marató de les Vies Verdes de Girona, cursa que sortirà des de quatre punts,  que convergiran plegades al port de Sant Feliu de Guíxols.
La prova, que està organitzada pel Consorci de les Vies Verdes de Girona i l’empresa d’activitats esportives Diversport, amb la col·laboració de la Diputació de Girona se celebrarà el 16 de febrer de 2014.
A més de la Marató (42 km) i la Mitja Marató (21 km), que tindran sortida des de Girona i Llagostera respectivament com en la passada edició, per al 2014 es presenten les curses de 30 km, amb sortida des de Cassà de la Selva, i de 10 km, amb sortida des de Castell d’Aro. El tret de sortida de les quatre distàncies es realitzarà simultàniament, i totes tenen l’arribada a Sant Feliu de Guíxols.
Entre les novetats principals destaquen les curses de 30 km i 10 km, l’ampliació del nombre d’inscripcions disponibles fins a 2.000 (l’any 2013 se’n varen preveure 500 i es va arribar als 800), més punts de recollida de dorsals i material, i un acord amb RENFE per la gratuïtat del desplaçament en tren des de Barcelona.
Les inscripcions s’obriran el dia 1 de setembre de 2013, i s’hauran de fer a la web de l’empresa d’activitat esportives Diversport (www.diversport.es), organitzadora de l’activitat juntament amb el Consorci.
Tot seguit podeu contemplar un interessant vídeo de la primera edició:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XFp-PPvsDMw

MARATÓ