I després

3 NOTÍCIES, 3 IMATGES DE SCD’A I CD’A

Compartiu aquesta història

3ª MARXA SOLIDÀRIA DEL PUIG DE MAS MAIENSA
Aquest diumenge 28 d’octubre a les 9h del matí al Pavelló Municipal de Santa Cristina d’Aro se celebra la marxa solidària del Puig de Mas Maiensa. Les inscripcions es fan el mateix dia a partir de les 7.30h del matí. Hi hauran dues modalitats:
La cursa curta de 4,1 Km i la cursa llarga d’11,5 Km (amb desnivell de + de 410m). Es lliuraran samarretes tècniques de la cursa, dos avituallaments, vi, refresc, cervesa i entrepans. Preu 8€.
7€ + 1€ que es destinaran al projecte de suport contra el càncer “el Crep de mi vida”. Està organitzada per el Club Atlètic de Santa Cristina i hi col·laboren la farmàcia Emi Sallés de Sant Feliu de Guíxols, Esclat Santa Cristina i La Fleca.

 

CASTANAYADA I HALLOWEEN DE SCD’A
Arriba la Castanyada vs Halloween a Santa Cristina d’Aro. La cel.lebració serà el proper dissabte 3 de novembre.
La colla de Carnaval Les Castanyes Voladores organitza la 6a edició d’aquesta popular activitat que barreja les tradicions catalana i celta en una jornada lúdico-festiva. Com a novetat d’enguany, l’accés a la carrossa tindrà un aforament màxim de 60 persones i estarà restringit a infants d’entre 3 i 14 anys. Per tal d’accedir a la carrossa, caldrà que s’obtingui un tiquet que es facilitarà tot adquirint una bossa de castanyes a la parada de la organització a partir de les 17.30h. Aquest any, la rua de Halloween estarà amenitzada per la xaranga Damm-er, que ens garanteix una rua amb molta marxa i diversió.
Recorregut previst per a la rua de Halloween 2018:
Lloc: Plaça Mn. Baldiri Reixac, C/Pere Geronés, C/Dr. Josep Trueta, C/Pau Casals, C/Joan Casas i Arxer, C/Salvador Dalí, C/Dr Fleming, C/Dr. Josep Trueta, C/Ridaura, C/Dr. Casals i final a la Plaça Vella Pedra. El recorregut inclou diversos punts de repartiment de caramels.
Horaris: 17.30h – Castanyada, 19h – RuaPer a més informació: jnadal@santacristina.cat

 

ESCULTURES DE VICENZO CARMENATI I PINTURES DE JOAN RASET AL CASTELL DE BENEDORMIENS
El Castell de Benedormiens de Castell d’Aro acull, del 27 d’octubre al 25 de novembre d’enguany l’exposició Despertar la bellesa, amb una selecció de pintures de Joan Raset (pdf), olis que destaquen per la seva llum, intensitat, força vital i la figura femenina. La mostra és la setena de l’any al castell i la dotzena del cicle d’exposicions al municipi, que s’estén també al Parc dels Estanys i a la Masia Bas de Platja d’Aro. La inauguració és aquest dissabte 27 d’octubre a les 19h, moment en que també es presentarà el catàleg commemoratiu editat per l’Ajuntament. La mostra, organitzada per la regidoria de Cultura, es pot visitar lliurament els caps de setmana i festius (11-13 h i 17-20 h).
Simultàniament, es podrà gaudir de l’exposició escultòrica Maqueta d’emocions amb una col·lecció de peces de Vincenzo Carmenati (pdf); i també de l’espai expositiu permanent amb una selecció del Fons Municipal d’Art, amb obres que donen testimoni dels artistes que hi han fet estada durant prop de quatre dècades. L’Ajuntament ha programat per a aquest any un global de 15 exposicions. D’aquestes, 12 estan vinculades a les arts plàstiques i tres més a la cultura popular: concurs de conjunts florals de sant Isidre Llaurador (maig), mostra de motos històriques de la marca Derbi(setembre-octubre) i el cicle de Nadal amb col·lectives pròpies de l’època (desembre).

El més llegit

I després