I després

3 accidents de trànsit a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

El passat divendres al vespre, la policia local rep un avís al 112 d’un accident a la carretera de Palamós. Segons manifesta la persona que va trucar, un vehicle ha impactat contra una botiga.
La patrulla, quan arriba al lloc verifica que una dona ha sofert un accident i es troba fora del vehicle en estat de xoc, el cotxe es trobava encastat al comerç Ayats Cycles.
Els agents truquen al 061 per requerir una ambulància i a un quart de dotze rep els primers auxilis, finalment el servei mèdic informen que no cal el trasllat de la persona atesa a l’hospital i que amb les atencions rebudes al mateix lloc és suficient.
També es va avisar als bombers per si fes falta la seva intervenció.
A les 23:18 hores, el caporal S-1030 va informar que es va poder localitzar al propietari de l’establiment i es va personar al lloc dels fets.
Cap a dos quarts d’una de la matinada la grua de l’assistència retira el vehicle i es va poder recuperar la circulació en el c/Xifré i els operaris de l’assegurança de l’establiment van tancar el local.
Finalment es realitza l’acta de manifestació del conductor únic implicat en l’accident, acta de danys del local i full de camp.
D’altra banda la oficina d’informació dels Mossos d’Esquadra informen de dos accidents més a la carretera de Tossa, un al km 43,2 amb una sortida de la via d’un motorista ahir diumenge cap a un quart de tres de la tarda i un altre aquesta matinada a dos quarts de tres a la mateixa carretera Gi682 al km 42,9, quan un turisme va bolcar i es va precipitar en aquest punt deixant una persona atrapada a dins del cotxe. Al lloc de l’accident es van mobilitzar 2 patrulles de Mossos, el SEM, Bombers i la grua per poder enretirar el vehicle. L’ambulància va haver d’evacuar dues persones a l’hospital Trueta de Girona.

El més llegit

I després