I després

2ª edició del Temporada Alta a Sant Feliu de Guíxols

El dissabte 12 d'octubre s'inicia la nova etapa del Temporada Alta a Sant Feliu de Guíxols. El festival d'arts escèniques que se celebrava a Girona i Salt, des de fa 2 edicions s'ha estès a d'altres poblacions, entre d'altres a Sant Feliu de Guíxols.

Compartiu aquesta història

El dissabte 12 d’octubre s’inicia la nova etapa del Temporada Alta a Sant Feliu de Guíxols. El festival d’arts escèniques que se celebrava a Girona i Salt, des de fa 2 edicions s’ha estès a d’altres poblacions, entre d’altres a Sant Feliu de Guíxols.

Aquesta edició es representaran 3 obres: El dissabte 12 d’octubre “La partida d’escacs”, el 2 de novembre “Casa de nines (20 anys després)” i el 6 de desembre “La Tendresa”.

La Partida d’Escacs de Stefan Zweig, es tracta d’un monòleg entre la comèdia i el drama, protagonitzat per Jordi Bosch. Stefan Zweig, el gran cronista austríac de l’Europa finisecular, va escriure La partida d’escacs quan ja es trobava en el seu exili argentí. El narrador d’aquest relat està de camí a Buenos Aires a bord d’un transatlàntic. Aquest serà l’escenari d’una estranya partida d’escacs entre dos mestres les vides dels quals estan dolorosament relacionades amb aquest joc mil·lenari. Iván Morales ha transformat la història en un intens monòleg –entre la comèdia i el drama– al servei de Jordi Bosch, que assumeix totes les veus i totes les personalitats en un espai que recrea l’esplendor de les grans embarcacions i la màgia del teatre.

Representació el dissabte 12 d’octubre a les 20:30 al Teatre Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols. Entrades disponibles en aquest enllaç

 

El més llegit

I després