I després

22 SANCIONS PER ABOCAMENTS INCONTROLATS

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu ha obert en els darrers tres mesos 22 expedients sancions per abocaments incontrolats de voluminosos a Sant Feliu i ha emès 7 requeriments a empreses i particulars, detectats a través d’informació en les pròpies deixalles i matrícules de vehicles, que han estat els responsables d’infringir l’ordenança que regula els comportaments incívics a la ciutat. Les sancions que s’imposen són de 200 euros als particulars i de 400 a les empreses.

Una de les incidències més destacades de les darreres setmanes ha estat la supressió d’una bateria de contenidors situada prop de l’escola Gaziel, a la cantonada de la Casa Rovira, a la rotonda del molí de la Ronda de Ponent, un punt allunyat del nucli urbà i d’accés directe amb vehicle que constantment estava desbordada de mobles, electrodomèstics i rampoines, i s’havia convertit en un abocador a cel obert. Aquests contenidors estaven especialment destinats als veïns de Sant Amanç i ara s’han traslladat a l’interior de la urbanització.

L’alcalde, Carles Motas, declarava a la nostra emissora que segurament que s’ha de millorar en els horaris de la deixalleria i en alguna altra qüestió però que, definitivament, s’ha d’actuar amb sancions als incívics que malmeten la imatge de la ciutat i que aquestes accions han de comportar conseqüències.

Explicava el cas del passat cap de setmana en què un segon resident d’una urbanització de Sant Pol (Urcatusa), va buidar l’apartament el divendres i va deixar tots els mobles al carrer. L’Ajuntament ja va traslladar als responsables que la sanció recaurà a la comunitat de propietaris ja que la recollida no es va poder realitzar fins el dilluns següent.

Recordem que si no es tenen mitjans per portar els voluminosos a la deixalleria municipal, l’Ajuntament posa a disposició dels ciutadans el telèfon 972 82 26 47, a través del qual es dona dia i hora per poder dipositar-los al carrer per procedir a la seva recollida.

El més llegit

I després