I després

2 Notícies de SCD’A

Compartiu aquesta història

CONFERÈNCIA LA MÀGIA DE LA XINA
L’entitat cultural Amics de La Casa Màgica ha organitzat una conferència-col•loqui que té per nom La màgia de la Xina. Tindrà lloc el proper dissabte 21 de novembre, a les 20h del vespre a la sala d’exposicions “la Caixa” de Santa Cristina d’Aro.
Demetrio de San Eugenio, consultor de viatges, parlarà dels llocs més turístics de la Xina: La capital Beijing i la seva Ciutat Prohibida, la molt antiga ciutat de Xian i els seus guerrers de terracota, la industrial ciutat de Chengdú i el seu refugi d’ossos Panda, la Xina profunda de Guilin i les seves romàntiques muntanyes, la potent i moderna ciutat portuària de Shanghai i Lhasa, la capital de la regió autònoma del Tíbet.
Un territori històric asiàtic d’orígens mil•lenaris, que va ser un puntal de saviesa en l’antiguitat i que, a hores d’ara, encara guarda les seves arrels en el cor dels seus habitants i dels milers de turistes que la descobreixen cada any.
L’acte tindrà la col•laboració de l’Ajuntament de Santa Cristina, “la Caixa”, Skäl Internacional de Girona, els Serveis Territorials de Girona del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de La Casa Màgica –col•lecció Xevi.

Oso_panda_2
X CICLE CORAL

Aquest dissabte 21 de noviembre a partir de les 17h de la tarda a l’Esglèsia parroquial de Santa Crisitna d’Aro “X Cicle Coral”. Amb la participació de la Coral Croscat d’Olot, Coral Polifònica de Figueres i la Coral Santa Cecília de Santa Cristina d’Aro. És una activitat gratuïta.

CORAL STA CECILIA2

El més llegit

I després