I després

2 Notícies de SCD’A

Compartiu aquesta història

AUDICIONS FINAL DE CURS DELS ALUMNES DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA
Totes les audicions es portaran a terme a les 18h de la tarda a l’Espai Ridaura els dies:
Dijous, dia 9 de juny, el concert anirà a càrrec dels alumnes de piano i les cordes (professors Cláudio, Cèlia i Doménech).
Dijous, dia 16 de juny, el concert anirà a càrrec dels alumnes de bateria i guitarres (professors Marta, Lluís i Andreu).
Dimarts, dia 21 de juny, el concert anirà a càrrec dels alumnes de sensibilització, Coral Cristalls, cant modern, piano i saxo (professors David, Consol, Dácil, Xavi i Cláudio)

L’AJUNTAMENT DE SCD’A POSA EN MARXA UN PROJECTE DE DESCOBERTA DEL PATRIMONI CULTURAL AMB VISITES GUIADES
Santa Cristina d’Aro disposa d’un riquíssim patrimoni cultural que a vegades no acabem de conèixer. Ara per fer-lo visible s’han creat un seguit d’itineraris de descoberta recollint la tasca ja consolidada dels itinerari Rodoreda Romanyà i l’itinerari teatralitzat del Romanyà Medieval. Així, es continuen fent els itineraris literaris Rodoreda Romanyà, que es començaren el passat mes d’abril i acabaran al final d’agost; també es faran dues visites teatralitzades que ens permetran descobrir el Romanyà Medieval. Les novetats d’enguany són unes visites guiades a la Cova d’en Daina acompanyades de tallers de prehistòria, que ens permetran de descobrir els secrets dels megàlits, el treball de la ceràmica i del sílex i veurem com s’ho feien per encendre foc.

El més llegit

I després