I després

12 NOTÍCIES + 12 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

NOU PARC INFANTIL I LAVABOS A LA ZONA DE LES BARBACOES
Dissabte es va finalitzar la instal.lació d’un nou parc infantil a la zona de les barbacoes, on la mainada s’hi podrà entretenir i estarà controlada gràcies a la tanca perimetral. També s’han instal.lat en l’àmbit quatre lavabos. A la zona annexa, al nou espai acotat per a les caravanes ja es va marcar el perímetre amb pilones de fusta i s’està pendent de l’obertura d’un accés per la banda de la carretera de Girona per tal que els vehicles hi puguin accedir i sortir directament.

500 GRONXADORS

 

PRIMER DIA DEL PROGRAMA “DIVENDRES” DE TV3 A SANT FELIU
El programa de TV3 “Divendres” va cobrir el primer dia de la setmana que dedica a Sant Feliu de Guíxols. Molt públic a la platja per assistir en directe a la recuperació de mots i expressions ganxones de la mà del convidat especial, Xavier Solà, i les intervencions de Quimet Clarà, Josep Andújar, Xavier Colomer-Ribot i altres ciutadans i ciutadanes, a més de segons residents com els pares de Miquel Calzada.
Com a espectacle, Santi Serra i els seus cavalls i gossos varen realitzar una petita demostració a la sorra que va finalitzar amb el presentador, Espartac Peran, a l’aigua en el tram final de la performance, que es va tancar amb els aplaudiments del públic, que podrà assistir dimarts i dimecres a la continuació del monogràfic a la ciutat. Podeu veure el programa al punt 1:22:00 http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/divendres/divendres-30052016/video/5603829/#.V0x5kJMWSmg.facebook

500 divendres

 

DIMECRES, COMMEMORACIÓ DELS 25 ANYS DE L’ESCOLA DE FUTBOL
Aquest dimecres 1 de juny a les 20:00 h. al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, acte de commemoració i presentació del 25è aniversari de l’Escola de Futbol Sant Feliu amb intervenció de les autoritats, reconeixement als presidents fundadors del club, presentació dels actes del 25è aniversari i signatura de conveni amb CRJ.

500 ESCOLA_

 

PELS EXÀMENS, BIBLIOTECA OBERTA AL MIGDIA PER A ESTUDIANTS
Durant els propers dies, la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit obre les portes als migdies com a sala d’estudi per per tal que els estudiants puguin preparar-se pels exàmens de les PAAU (alumnat de Batxillerat) o pels de la Universitat.
Aquest horari extraordinari serà de dimarts 31 de maig a divendres 3 de juny, i de dimarts 7 a divendres 10 de juny, de 13:30 a 16:30 h. L’espai del primer pis estarà disponible per tal que els usuaris s’hi puguin concentrar.

500 biblioteca

 

SANT FELIU ÉS EL PLATÓ D’UNA PEL·LÍCULA RUSSA
Una productora russa ha iniciat la filmació d’una pel·lícula anomenada Pedralta que es rodarà en diversos escenaris de Sant Feliu de Guíxols, de la qual ja s’han enregistrat diverses escenes que tindran com a protagonistes actors francesos i catalans i que comptarà també amb alguns actors locals, especialment de la Benet Escriba, després del càsting realitzat.
L’Ajuntament col·labora en la logística i ha cedit un local als seus responsables per tal que puguin comptar amb un centre d’operacions.
A la claqueta de la fotografia es pot observar que està dirigida per Alez Manzurov en una de les escenes que es va enregistrar a la zona de Pedralta.

500 PELI

 

PRESENTACIÓ DE L’ASSOCIACIÓ GANXONA REFUGIADA A LA CASA IRLA
Aquest dijous, 2 de juny a les 20:00 h. a la Casa Irla, presentació de l’Associació Ganxona Refugiada i projecció del documental presentat pel periodista Carles Batista “Guerra del exilio destino Europa” amb la col·laboració de Stop Mare Mortum, Josep M. Reyes, professor d’història i escriptor que ha viatjat a Síria i Jorge Balcazar, socorrista que ha estat a Lesbos.

500 agr

 

NOTA DE L’ASSOCIACIÓ CATALUNYA CONTRA EL CÀNCER
La junta local de l’Associació Catalunya Contra el Càncer va participar a l’esdeveniment organitzat pel SIAD, “Dones ganxones, dones del món” i ha enviat el següent agraïment: “Volem donar les gràcies a tothom que va col.laborar diumenge fent un donatiu per la lluita contra el càncer, especialment en la voluntària que fa els treballs manuals per poder obsequiar el vostre donatiu”.

500 accc

 

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “NATURA PER A PETITS I GRANS” A LA CASA IRLA
El proper dissabte dia 4 de juny a les 19 h es presenta a la Casa Irla de el llibre: “Natura per a petits i grans” d’Alba Casals i Ponç Feliu, que pretén ser una aportació als recursos didàctics i familiars perquè els menuts –i els no tan menuts- puguin aprendre de la natura tot jugant-hi i divertint-se. Hem escollit un seguit d’experiències que l’entorn ens ofereix, a través
d’oportunitats que plantes, pedres i animals molt propers –que massa sovint desconeixem-, ens obsequien. No busqueu però, en aquesta obra, una guia de camp per identificar la nostra flora o la nostra fauna; si bé hi pot contribuir, el seu objectiu no és altre que el d’apropar-nos-hi i poder-la gaudir.

SONY DSC

 

TRAMESA DEL SÍNDIC MUNICIPAL DE GREUGES
Adjuntem tramesa del Síndic de Greuges de Sant Feliu de Guíxols, José Luís Mayo, que amb el nom de “En defensa de la dignitat de les persones. Pel dret a l’habitatge i els subministraments bàsics” ha elaborat el Fòrum de Síndics/Síndiques i Defensors/Defensores Locals de Catalunya, fent evident el suport de les sindicatures locals als instruments que, des de la proximitat, puguin donar resposta a aquestes necessitats de la ciutadania dels nostres pobles i ciutats: COMUNICAT SÍNDIC

500 SINDIC

 

NACHO ALONSO & MARTA ROSÉS, DIJOUS AL CHEERS
Dijous, 2 de juny a les 22 hores al Cheers Bar & Bistro, de la Plaça del Mercat de Sant Feliu de Guíxols, concert de Nacho Alonso & Marta Rosés. El guitarrista i la vocalista tornen al Cheers per oferir un concert entre amics de qualitat, un viatge pel soul, blues i pop rock.

500 nacho

 

CONCERTS PROGRAMATS A CAS ROMAGUÉ- CASA IRLA
– Divendres 3 de juny, 21:00 h. : PATCH (Bcn, rock abrassiu)
– Dissabte 4 de juny, 21:00 h. : SUNDAY SOFA PICKERS (Bcn, country & bluegrass)
Tots els concerts gratuïts, amb donació voluntària.

500 IRLA

 

L’AUTISTA PUNK I ELS ADHERITS, DISSABTE A LA GOLETA
El proper dissabte, 4 de juny a les 23:00h, al Bar La Goleta de les Galeries del Mar de Sant Feliu de Guíxols, concert punk amb el grup de Ripoll L’Autista Punk i Els Adherits, una formació que va néixer a partir d’un cantautor i que després va incorporar a dos components més (Els Adherits). Un dels referents del gènere punk de les comarques. Accés gratuït.

500 AUTISTA

El més llegit

I després