I després

2 NOTÍCIES, 2 IMATGES DE SCD’A

Compartiu aquesta història

1er CONCURS DE FOTOGRAFIA DEL PUNT D’IGUALTAT A INSTAGRAM
Del 10 d’octubre al 13 de novembre, el Punt d’Igualtat de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro organitza el concurs fotogràfic #25Npuntdigualtat, amb l’objectiu de potenciar les relacions de parella basades en la igualtat, el respecte i el bons tractes.
L’objectiu de potenciar les relacions de parella basades en la igualtat, el respecte i els bons tractes.de les diferents accions que es desenvolupen al municipi amb l’objectiu de prevenir la violència de gènere.
Els premis d’aquest primer concurs són els següents:
1er. Premi: Val de 200 € per la compra de productes tecnològics + menú per 2 persones al Restaurant La Font Picant + curs de retoc fotogràfic amb Snapseed del Punt d’Igualtat
2n. Premi: Menú per 2 persones al Restaurant Can Sureda + curs de retoc fotogràfic amb Snapseed del Punt d’Igualtat
3er. Premi: Menú per 2 persones al Restaurant Grill Ruta Baviera
Premi extraordinari: A més a més d’aquests premis s’atorgarà també un premi extraordinari que consistirà en un xec regal per a 2 persones a l’SPA de l’Hotel Sallés Mas Tapiolas, a la fotografia que hagi tingut més “likes” a Instagram durant el període en el qual es poden presentar les fotografies.
Més informació

manos2

HAPPY LOVE O LOVE STORY? MONÒLEG PER A UNA ACTRIU I 38 FIGURANTS
Dissabte, 8 d’octubre, a les 9 del vespre a l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro, Happy love o love story?. Monòleg per a una actriu i 38 figurants. La Pilar ens convida a passar un vespre a casa seva per fer una sessió de diapositives. Ens rep asseguda al seu sofà, amb sabatilles d’estar per casa i un cadàver al bell mig del menjador. Ben aviat ens revelarà la mecànica del Happy love, un innocent joc d ́adolescència per trobar l ́amor de la teva vida que l’ha dut a la situació on ara es veu abocada. Happy love és gairebé un monòleg. Gairebé una comèdia romàntica. Gairebé una tragèdia romàntica. Gairebé és un thriller, també. I gairebé no s’acaba gaire bé. És clar que… i si en lloc d’haver jugat a Happy love hagués jugat a Love story?
Text i direcció escènica: Toni Sans i Rubèn Montañá.
Pilar Gemma Amorós.
Taquilla inversa.

espai-ridaura-obra2

El més llegit

I després