LA POLICIA LOCAL DE SCD’A S’ADHEREIX A LA CAMPANYA “ESCUTS SOLIDARIS”
La Policial Local de Santa Cristina d’Aro s’ha adherit a la campanya solidària contra el càncer infantil anomenada “Escuts solidaris”, impulsada per diverses policies locals. La proposta, sota l’etiqueta “pelsvalents”, pretén recaptar fons a partir de la venda d’escuts solidaris a un preu de 4 euros, els quals aniran destinats íntegrament al Pediàtric Càncer Centre de Sant Joan de Déu de Barcelona. La recaptació es destinarà a la recerca i a les despeses dels nens afectats per aquesta malaltia (trasllats, temps d’ingrés hospitalari, intervencions, educació…).

La iniciativa, que compta amb la participació de tot l’Ajuntament i l’escola Pedralta, es concreta en posar a la venda l’escut de la policia local amb un fons negre i un ribet groc, que és el color  que identifica la lluita contra el càncer, i l’etiqueta “pelsvalents”. L’escut porta una cola termoadhesiva al dors, que permet fixar-ho a qualsevol peça de roba simplement passant-li la planxa. D’aquesta manera, es pot enganxar fàcilment a camises, dessuadores o motxilles.

Inicialment es posen a la venda 200 unitats dels escuts solidaris que es poden adquirir, a part de la seu de la Policia Local, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, al pavelló d’Esports i a l’escola Pedralta. El cap de la policia cristinenca, el sotsinspector Andrés Gil, no descarta incrementar el nombre d’unitats d’escuts solidaris.

PREMIEN LA TASCA DE LA POLICIA LOCAL DE CPD’A
La policia local de Castell-Platja d’Aro ha estat guardonada pel seu projecte de sensibilització i educació escolar en matèria de protecció animal i mediambiental, que està duent a terme des del 2007 en col·laboració amb diverses entitats no governamentals. El premi, concedit divendres a Madrid en el marc de la VI Trobada Estatal de Responsables de Seguretat Local, va ser recollit per l’inspector en cap David Puertas i els agents Esther Callol, Javier Gallego i Josep Maria Vivo. Diari El Punt Avui