I després

2 CONFERÈNCIES DEL CICLE SALUT I SOCIETAT

Compartiu aquesta història

Pel proper cap de setmana s’han programat dues conferències des de la Càtedra Martí Casals de Medicina i Salut en l’Àmbit Rural de la UdG i Espai del Metge i de la Salut Rural de Sant Feliu de Guíxols que estan obertes a tothom:

SALUT, FELICITAT I MENT
Divendres 11 de març, conferència: “Salut, felicitat i ment”, a càrrec de Manel Sans (Cap de Cirurgia General i Digestiva de l’Hospital Universitari de Bellvitge i Professor de Cirurgia de la Universitat Central de Barcelona).
Es parlarà i comentarà d’aspectes sobre els conceptes de salut i felicitat, des d’un punt de vista històric i actual. Després d’una revisió estructural i funcional de la ment, es posarà en valor la importància que té la dinàmica mental sobre la salut i la felicitat i es veurà com influeix d’una manera decisiva sobre la nostra salut física i mental, i sobre la nostra felicitat.
Hora: 19:30h
Lloc: Sala Abat Panyelles del Monestir de Sant Feliu de Guíxols
Activitat gratuïta i oberta a tothom
PREVENCIÓ I TRACTAMENT DE LESIONS ESPORTIVES AMATEURS
Dissabte 12 de març: “Prevenció i tractament de les lesions d’esportistes amateurs”, a càrrec de Salvio Fernando Delmus Carvajal (Fisioterapeuta especialitzat en esports de motor i professor de fisioteràpia de la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna-Universitat Ramon Llull).
A la sessió s’exposaran i es respondran les següents qüestions:
Com realitzar una pràctica esportiva amb bons resultats sense risc per a la salut?
Com dur a terme aquest autocontrol i quins professionals de la salut hi intervenen?
Com podem detectar indicis per aturar la nostra activitat esportiva abans de lesionar-nos del tot?
Hora: 17:30h. Lloc: Masia Bas de Platja d’Aro (Avda. Fanals, 13. Edifici Masia Bas).
Entrada lliure i gratuïta.
Més informació: Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols (Pl. Monestir, s/n). 17220 Sant Feliu de Guíxols. Tel. 972821575; A/e: museuhistoria@guixols.cat.

El més llegit

I després