I després

1r Concurs fotogràfic “Llegiu l’estiu” de la Biblioteca

Compartiu aquesta història

El Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona, a iniciativa de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols, ha organitzat un concurs fotogràfic obert anomenat Llegiu l’estiu.

El concurs se celebrarà del 2 de juliol al 2 de setembre de 2012, amb l’objectiu de fomentar l’hàbit lector, la participació ciutadana i l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Les fotografies han de mostrar una o més persones en actitud de llegir.

Per participar al concurs és imprescindible ser major de 18 anys i tenir compte personal al portal Flickr <http://www.flickr.com/> . Cada participant hi podrà presentar fins a un màxim de tres fotografies.

Les fotografies presentades poden ser en color o blanc i negre, han de ser en format .jpg i tenir una mida màxima de 3 MB. Han de tenir títol, ser originals i no haver estat mai premiades.

Premis:

* 1r premi: 1 lector de llibres digitals

* 2n premi: 2 entrades per a l’exposició Paisatges de llum, paisatges de somni de l’Espai Carmen Thyssen.

* Premi especial a la millor fotografia feta en una biblioteca pública: 2 entrades per a l’exposició Paisatges de llum, paisatges de somni de l’Espai Carmen Thyssen.

Les fotografies participants s’han d’incorporar al grup http://www.flickr.com/groups/llegiulestiu/, des d’on seran visibles per al públic en general.

El més llegit

I després