1r Concurs fotogràfic “Llegiu l’estiu” de la Biblioteca

El Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona, a iniciativa de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols, ha organitzat un concurs fotogràfic obert anomenat Llegiu l’estiu.

El concurs se celebrarà del 2 de juliol al 2 de setembre de 2012, amb l’objectiu de fomentar l’hàbit lector, la participació ciutadana i l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Les fotografies han de mostrar una o més persones en actitud de llegir.

Per participar al concurs és imprescindible ser major de 18 anys i tenir compte personal al portal Flickr <http://www.flickr.com/> . Cada participant hi podrà presentar fins a un màxim de tres fotografies.

Les fotografies presentades poden ser en color o blanc i negre, han de ser en format .jpg i tenir una mida màxima de 3 MB. Han de tenir títol, ser originals i no haver estat mai premiades.

Premis:

* 1r premi: 1 lector de llibres digitals

* 2n premi: 2 entrades per a l’exposició Paisatges de llum, paisatges de somni de l’Espai Carmen Thyssen.

* Premi especial a la millor fotografia feta en una biblioteca pública: 2 entrades per a l’exposició Paisatges de llum, paisatges de somni de l’Espai Carmen Thyssen.

Les fotografies participants s’han d’incorporar al grup http://www.flickr.com/groups/llegiulestiu/, des d’on seran visibles per al públic en general.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació