I després

17 NOTÍCIES + 17 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

OFERTA DE TREBALL DE L’AJUNTAMENT DE SANT FELIU
L’Ajuntament va aprovar la convocatòria i les bases específiques que han de regir la creació d’una borsa de treball per a cobrir necessitats temporals de personal de la categoria d’oficial de segona pintor/a, que es produeixin durant un període de dos anys, mitjançant concurs de mèrits amb prova pràctica, per urgència.
Les sol·licituds, amb la documentació, es poden presentar des del dia 20 fins el dia 30 d’octubre en el Registre General i les bases publicades en el BOP les podeu consultar en el següent ARXIU

 

DILLUNS AL MATÍ ES TANCARÀ LA CARRETERA DE SANT POL
Per enretirada d’un pi de grans dimensions que va caure en el pont de Cala Maset i sobre l’accés de la cala, per enretirar-lo, el dilluns, 23 d’octubre es tallarà la circulació, en el dos sentits, de la carretera de Sant Pol (per la Volta de l’Ametller), des de les 8:00h. fins les 12:00h.
Els vehicles que des de Sant Feliu vulguin accedir al barri de Sant Pol han de passar per la carretera de Palamós, o bé, si venen per la carretera de Sant Feliu a Sant Pol per a Costa, es desviaran pel carrer Dr. Fleming i els veïns que des de Sant Pol vulguin anar a Sant Feliu, han de passar per la carretera de Palamós. També, per motius de seguretat, l’accés a la cala Maset restarà tancat.

 

COMPTABILITZEN 28.000 VISITES A L’ESPAI CARMEN THYSSEN
Aquesta setmana s’ha procedit al desmuntatge de l’exposició Un món ideal, de Van Gogh a Gauguin i Vasarely, que la regidora Sílvia Romero declarava que ha estat un èxit i que estan molt contents de la resposta ja que s’han superat les 28.000 visites.
També destacava que les activitats com les visites guiades, les familiars, etc. s’han hagut de doblar atesa la quantitat de persones que s’hi ha interessat i que per la propera temporada es continuarà treballant en aquest línia ja que els resultats han estat molt satisfactoris, ja que en molts dies s’han superat les 300 visites i ja es plantegen l’ampliació d’horaris. L’alcalde també declarava a la nostra emissora que en pocs dies començaran les prospeccions arqueològiques a la Plaça Abadia, espai que ha d’acollir el nou museu Thyssen.

 

CARTA OBERTA DEL SÍNDIC AL PROFESSORAT DE SANT FELIU
Estimats companys : M’adreço a tots vosaltres per donar-vos ànims davant dels comentaris partidistes, injustos, manipuladors que han fet, els darrers dies, alguns polítics totalment desconeixedors de la tasca que realitzeu, dia a dia, tots vosaltres. Les nostres escoles, i això és mèrit vostre, són acollidores i integradores i els professionals que hi feu la tasca diària sou gent de pau.
No feu cas, doncs, d’aquells que desconeixen la realitat dels nostres centres perquè mai han trepitjat ni visitat les nostres escoles o bé perquè actuen amb mala fe. Us encoratjo a seguir instruint i educant amb esforç, amb coratge i amb llibertat. Una abraçada.
Josep Rius, Síndic Municipal de Greuges.

 

TALLER DE NADONS ACOMPANYATS A L’ESCOLA DE MÚSICA
Taller de nadons de tardor per a partir de 6 mesos acompanyats per la mare/pare. A l’Escola de Música a través de cançons, jocs de falda, petites danses on descobreixen el llenguatge oral, la dansa, el ritme i el moviment. Es treballa la memòria, la creativitat, l’oïda, la parla , l’atenció, la motricitat, l’expressió, aspectes que afavoreixen el desenvolupament global de l’ infant.
Des del 24 d’octubre fins el 12 de desembre (8 sessions de 45 minuts) els dimarts de 16.30h a 17.15h. Preu: 59€. Mes informació i Inscripcions: escolamusica@guixols.cat Tel.: 972821393.

 

AQUEST DISSABTE, ESPECTACLE DE LA XARXA
Dissabte, de la setmana entrant, 21 d’octubre a les 18:00 h. La Xarxa presenta al Teatre-Auditori Narcís Masferrer l’espectacle infantil “Agafa el raspall” amb la companyia Pissarra amb tres components del grup Macedònia.
Tres noies que a classe no es coneixien gaire han de fer un treball juntes sobre el canvi climàtic i han quedat en una biblioteca. Allà, remenant llibres trobaran una nota misteriosa. Tot i els esforços per no desviar l’atenció del treball la seva curiositat les porta a investigar l’origen d’aquell paperet misteriós per acabar descobrint un episodi de la vida de la Joana Raspall.

 

TEATRE AMATEUR A SANT FELIU AMB L’OBRA TOC-TOC
Aquest diumenge a les 18:00h. al Teatre-Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, es representa l’obra Toc.Toc, de Laurent Baffie, a càrrec de la companyia Inestable Ceretana, de Puigcerdà.
Sis personatges amb Trastorn Obsesiu Compulsiu (TOC) coincideixen a la consulta del Doctor Cooper, eminent neuropsiquiatra amb l’objectiu de resoldre els seus problemes, però el doctor no acaba d’arribar. Els personatges s’acosten molt a la paròdia, i tot i que en un principi el plantejament pot semblar senzill -uns trastorns exagerats i unes paraulotes- mica en mica l’obra va exposant altres plantejaments com l’empatia i la tolerància, valors complicats de treballar en comèdia.

 

PASSATGE DEL TERROR ALS JARDINS DEL MONESTIR
El proper dissabte 28, diumenge 29, dimarts 31 d’octubre i dimecres 1 de novembre, l’Associació de Festes Ganxones I l’Ajuntament de Sant Feliu organitzen el Passatge del Terror als Jardins del Monestir. El preu és de 3€ i es poden adquirir anticipadament a Llaminadures Golosos (al c/del Mall, 7) i a la llibreria Nobel (c/Joan Maragall, 4). En cas de quedar entrades lliures es posaran a la venda el mateix dia a la taquilla situada al Monestir. La entrada per l’activitat serà per la plaça Abadia.

 

S’INAUGURA L’EXPOSICIÓ FILATÈLICA A L’ANTIC HOSPITAL
Dissabte es va inaugurar l’exposició organitzada per l’Associació Filatèlica i de Col·leccionisme de Sant Feliu de Guíxols, a l’antic hospital, que complementa l’exposició que hi va romandre en commemoració dels 125 anys de la inauguració del Ferrocarril de Sant Feliu de Guíxols a Girona.
A la foto, Amado Sàbat, Jordi Vilà i Josep Saballs en l’acte d’inauguració, on s’hi va fer la presentació dels segells commemoratius, també del mata-segells i l’obertura de l’estafeta.
Dissabte, 22 d’octubre, conferència Filatèlia fiscal a càrrec de Xavier Andreu Bartroli. A les 12h a la Capella de l’Antic Hospital. L’exposició es pot visitar fins el diumenge 22 d’octubre de dilluns a dissabte, de 10 a 13 h. i de 16 a 18 h. I diumenges i festius, de 10 a 13 h.

 

ESTIU 1993, PROJECCIÓ DEL CICLE GAUDÍ, AQUEST DIVENDRES
Aquest divendres, 20 d’octubre a les 21:00h. es projecta al Casino Guixolenc, dins del Cicle Gaudí de cinema en català el film Estiu 1993: “La Frida, una nena de sis anys, s’enfronta al primer estiu amb la seva nova família adoptiva. Un film sobre la difícil infància d’una nena que aprèn a encaixar en un món rural mentre supera la mort de la seva mare”. Direcció i guió: Carla Simón. Intèrprets: David Verdaguer, Bruna Cusí, Laia Artigas, Paula Robles, Paula Blanco, Etna Campillo.
Els preus de l’entrada son: 4,5€ la general, 2×1 presentant la targeta del Club Vanguardia i 3€ presentant el Carnet Jove.

 

AGRAÏMENTS DE L’ASSOCIACIÓ CATALUNYA CONTRA EL CÀNCER
Nota de l’Associació Catalunya Contra el Càncer: “Volem donar les gràcies a tothom que va col·laborar que poguéssim fer el festival per recollir aportacions per d’investigació de tan greu malaltia.
També a tots els establiments que amb les seves aportacions podem obsequiar en el sorteig que és fa al final de l’acte. als mitjans de comunicació TV Costa Brava, Ràdio Sant Feliu i a l’Ajuntament de la Ciutat que sense la seva col·laboració no seria possible. Junta Local de l’ACCC.

 

ANUL·LADA LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “LA VUITENA CAIXA”
Estava previst que aquest dissabte, 21 d’octubre a les 19:00 h. es presentés a la Casa Irla el llibre “La vuitena caixa”, de Dory Sontheimer, amb presentació de Josep Murlà.
Per causes de força major es trasllada a una nova data encara per confirmar. L’organització demana disculpes per les molèsties.

 

PREPAREN TALLERS INFANTILS DE HALLOWEEN/CASTANYADA
Pels dies 28 i 29 d’octubre es preparen diverses activitats, entre elles els següents tallers infantils amb motiu de la festa de Halloween/castanyada:
-28 de octubre: taller de slime, vine a fer uns mocs de monstre terrorífics. A càrrec de Alba Navarro, la Profe de Guíxols. A la placeta Sant Joan de 11:00h. a 12:00h.
-29 d’octubre: fes la teva banderola de “fantasmitas”. A càrrec de Alba Navarro, la Profe de Guíxols. A la placeta Sant Joan de 12:00h. a 13:00h.

 

TROBADA DE NASCUTS ENTRE 1954 i 1957
Un any més s’organitza a Sant Feliu, el sopar de trobada de ganxons i ganxones nascuts entre els anys 1954 i 1957, que se celebrarà al Restaurant Barcarola el divendres, 27 d’octubre, on s’hi fan retrobaments, records de l’escola, anècdotes, recuperació dels èxits musicals de l’època, etc.
Tots aquells que s’hi vulguin afegir poden contactar per fer la reserva a través de la següent adreça: https://sites.google.com/site/ganxons5455/ o bé enviant un wathsapp al telèfon d’en Xavi Nadal: 678 58 04 01.

 

ACTIVITATS A LA BIBLIOTECA PÚBLICA OCTAVI VIADER
-Dissabte 21 d’octubre, a les 11 del matí, Taller de tardor. Un conte de tardor ens introduirà el taller on pintarem amb aquarel·les i altres materials de temporada. A càrrec de l’Alba Navarro.
-Des del 20 d’octubre fins el 17 de novembre es podrà contemplar a la Biblioteca l’exposició “Coram Populo”, una selecció de 10 llibres que van ser censurats perquè van ser considerats obscens o perquè es creia que podien resultar ofensius per com s’hi tractava la sexualitat. La història de la censura permet crear un llarga llista de llibres que han estat retallats, denunciats i retirats de circulació pública per aquests motius.

 

AQUEST DIUMENGE, V CAMPIONAT DE KARATE SANT FELIU – COSTA BRAVA
Aquest diumenge 22 d’octubre, se celebra al pavelló poliesportiu de La Corxera el V Campionat de Karate Sant Feliu – Costa Brava organitzat pel C.E. Dojo Karate amb una participació estimada de més de 200 participants de la nostra comarca i de diferents localitats catalanes.
Els organitzadors estimen que més de dos-cents participants que van des de benjamins a veterans en les modalitats de Kata i Kumite, als quals més de 600 persones acompanyaran en la jornada dominical a Sant Feliu.

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 21 d’octubre

Camp de Futbol Josep Sunyer i Arxer
E.F. Sant Feliu
09,00 h. Aleví A – FE Palamós
09,00 h. Aleví D – Global Palamós
11,00 h. Benjamí C – Llançà
11,00 h. Prebenjamí A – Monells
12,30 h. Infantil A – FE Palamós
16,00 h. Infantil B – Global Palamós
18,00 h. Juvenil B – Palafrugell

Camp de Futbol de Vilartagues
17,00 h. Futbol d’empreses Bar la Pansa– Torderenc

Pavelló “La Corxera”
C.B. Sant Feliu
10,30 h. Mini Masculí – Farners
10,30 h. Cadet Femení – Unió
12,30 h. Premini Femení – Vedruna
12,30 h. Cadet Masculí – Cristinenc
16,30 h.Sots 25 Masculí – Sant Gregori
18,30 h. Junior Masculí 00 – Roses

Diumenge 15 d’octubre

Camp de Futbol Josep Sunyer i Arxer
E.F. Sant Feliu
09,30 h. Benjamí B – Global Palamós
09,30 h. Prebenjamí B – Aro
10,30 h. Prebenjamí C – Monells
12,00 h. Femení – Martinenc
15,00 h. Cadet B – Pals
17,00 h. AD Guíxols– Abadessenc

Pavelló “La Corxera”
Campionat de Karate Sant Feliu-Costa Brava

De 09,00 h. a 15,00 h.
Organitza : Club Dojo Sant Feliu

El més llegit

I després