I després

15 NOTÍCIES + 15 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

ESTAFES AMB ELS FILTRES D’AIGUA A DOMICILI
Molts domicilis de Sant Feliu estan rebent trucades d’empreses que diuen que truquen de part de l’Ajuntament i que s’ofereixen a fer una anàlisi gratuïta de l’aigua de l’aixeta per tal de comprovar-ne la seva potabilitat.
L’ Ajuntament ha informat que no ha autoritzat aquestes trucades i que l’aigua subministrada per la xarxa és apta pel consum humà i passa periòdicament els controls sanitaris establerts.
Tota decisió sobre la compra d’aparells de filtre relacionats amb aquesta trucada és de lliure elecció pels usuaris però en cap cas una recomanació expressa de l’Ajuntament.

500 FILTRES

 

MARIA CARME QUERO JA ES NOVA REGIDORA DE CIU
Maria Carme Quero Campasol va jurar l’acta de regidora de l’Ajuntament en el darrer Ple Municipal Ordinari celebrat el passat dijous 31 de març. Quero substitueix a Joan Alfons Albó en el Grup Municipal de Convergència i Unió, del qual n’era el portaveu, funció que recau ara en Dolors Ligero.
La nova regidora va debutar en l’apartat de precs i preguntes i posteriorment va declarar a la nostra emissora que arriba motivada, amb ganes de treballar, de fer propostes i d’aconseguir entre tots tirar endavant Sant Feliu.

500 QUERO

 

EL MUNTATGE DE LA GRUA, UN ALTRE ESPECTACLE
Les dimensions extraordinàries de la grua que durant la setmana s’està muntant al port de Sant Feliu és un dels espectacles afegits que els vianants que transiten per aquest àmbit poden observar darrerament després de l’enderroc dels edificis i de l’encofrat dels blocs de ciment.
Com ja havíem apuntat anteriorment, en tot l’Estat només n’hi ha tres com aquesta que compta amb una ploma de 80 metres, que travessa la llargada del Tinglado i que és la que transportarà els blocs fins l’altra banda de l’escullera.

500 GRUA

 

NOTA DEL SÍNDIC EN EL DIA MUNDIAL DE LA SALUT
Com és habitual, el Síndic Municipal de Greuges de Sant Feliu de Guíxols, José Luis Mayo, distribueix entre els mitjans els manifestos i les reflexions en els quals es defensen els drets de les persones més desafavorides, tot recordant que en la majoria dels casos estan contemplats en la Declaració Universal dels Drets humans, com és el cas del Dia Mundial de la Salut que se celebra aquest dijous: NOTA DE PREMSA

500 SINDIC

 

PRIMER “CERCLE DE SILENCI” A SANT FELIU
Des d’aquest passat dimecres s’ha posat en marxa a Sant Feliu de Guíxols una iniciativa que ja està prenent cos arreu de l’Estat i del país com són els “Cercles de silenci”, una iniciativa de la “Plataforma a desalambrar” que demana el respecte pels drets dels refugiats i el rebuig al racisme.
El primer cercle es va formar amb els impulsors de la iniciativa a Sant Feliu que esperen que molts més ciutadans s’hi vagin afegint. Comenten que l’experiència pilot ha estat molt positiva i que ja anunciaran el dia setmanal de concentració (segurament els dimecres) però encara els falta perfilar l’horari. https://plataformaadesalambrar.wordpress.com/about/circulos-de-silencio

500 CERCLES

 

DIUMENGE ESPECTACLE INFANTIL DE LA XARXA
Diumenge 10 d’abril a les 12h. del migdia al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, Xarxa presenta l’espectacle “Per terra de dracs” amb Pep López.
“Per terra de dracs vol potenciar el treball de valors i els transmet de forma oberta i reflexiva. Un espectacle que acull la diversitat i que vol afavorir la integració motivant actituds d’acostament a través de la cançó, la imatge , la llengua i la seva cultura”.

500 XARXA

 

EXPOSICIÓ DE CATALUNYA CONTRA EL CÀNCER AL CENTRE CÍVIC TUEDA
L’Associació Espanyola Catalunya contra el Càncer(AECC) ha informat que en el Centre Cívic Tueda del carrer Gravina de Sant Feliu de Guíxols ofereix des del 4 fins el 18 d’abril, una exposició sobre el càncer colorectal. Es pot visitar i us podeu informar extensament d’aquest tipus de càncer, de dilluns a divendres de 9 a 20h. i, els diumenges de 9 a 21h.

500 CANCER

 

NETEJA DE XOC REALITZADA AL CARRER RUFO
La imatge proporcionada pel servei de premsa de l’Ajuntament correspon a un dels últims moments de la neteja de xoc del carrer Rufo, un cop s’haguessin fet diferents serveis (neteja de contenidors, campanya intensiva de neteja, retirada d’herbes, repàs general a tot. És el resultat de la campanya “Els Dijous fem dissabte”, que l”empresa Cespa i l’Ajuntament han dissenyat per fer una neteja intensiva de diferents espais, el primer dijous de cada mes.
A banda de la que s’ha realitzat al carrer Rufo aquest dijous, durant l’any 2016 es faran 6 neteges intensives: abril , maig, juny, octubre, novembre i desembre.

500 neteja

 

CONCERTS DEL CAP DE SETMANA A CAS ROMAGUÉ-CASA IRLA
– Divendres 8 d’abril, 21:00 h. : KORNEIEV (Girona/Sant Feliu, indie rock)
– Dissabte, 9 d’abril a les 22:00 h. Tony Cayena (Rumba) És una festa privada però oberta a tothom
– Diumenge 10 d’abril, 17:00 h. : MARC CLOS TRIO: TRAMONKTANA: la música de Thelonious Sphere Monk (jazz). Oriol Casadevall: Contrabaix, Josep Perxés: Piano, Marc Clos: Bateria.

500 MCLOS

 

CONCERTS A L’ATZAVARA CLUB AQUEST DISSABTE
Dissabte, 9 d’abril a partir de les 19:00 h. al local de l’Atzavara Club de la carretera de Girona, 266 de Sant Feliu de Guíxols, bateria de concerts amb els següent programa:
19:00h Obertura portes
19:30h Ekiza
20.30h Matagalls
21:30h Cala Vento
22:30h Za!

500 CALAVENTO

 

MARXA NÒRDICA POPULAR A SANT FELIU
Sessió de marxa nòrdica gratuïta pels itineraris saludables i les Vies Verdes. Sortida a les 9.30h del Parc de salut Miquel Murlà-Tueda. Durada: 2 hores. No cal inscripció prèvia. No cal disposar de bastons. Més informació a: participacio@baixemporda.cat o bé al 972642310 (ext.281).

500 MARXA

 

ÈXIT DE LA REGATA SOLIDÀRIA CARLA
Més de 500 persones es varen abocar en la celebració de la primera regata Carla, celebrada el passat cap de setmana al Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols, informa el diari El Punt Avui. La prova, solidària, va recaptar fons per a la recerca contra la síndrome de Rettt d’un equip de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge liderat pel doctor Manel Esteller. La regata solidària també se celebrarà els dos propers anys a Sant Feliu.

http://www.elpunt.cat

 

ALUMNES VISITEN RÀDIO SANT FELIU
Amb l’arribada de la primavera i en el darrer tram del curs, en dependència del centre, els alumnes realitzen treballs i visites de coneixement de l’entorn, activitat que comporta la seva presència a diverses institucions i empreses de la ciutat.
Una d’elles sol ser la nostra emissora, on se’ls mostren les instal·lacions així com el funcionament de forma esquemàtica. Al final enregistren els seus propis missatges, com ha estat el cas d’un grup d’alumnes del Baldiri Reixac, que varen comentar que a la seva escola hi funciona “Ràdio Baldiri”.

500 BALDIRI__

 

DIUMENGE, TROBADA DE TRACTORS ANTICS
Aquest diumenge, 10 d’abril, Troabada de tractors antics de Sant Feliu de Guíxils. des de les 9 del matí fins les 11 , exposició dels participanta a l’aparcament dels Jardins Juli Garreta. A les 11.30h Sortida del recorregut urbà . Organitza l’Associació d’Amics dels Tractors i Màquines Antigues de Girona. Col.labora l’Ajuntament de Sant Feliu.

500 TRACTORS

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 9 d’abril
Camp de Futbol “Josep Suñer”
11,00h. E.F. Sant Feliu Infantil B – George Spencer

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,00h. Prebenjamí B – Aro
10,00h. Prebenjamí A – Sant Ponç
16,00h. Futbolempreses La Pansa – Veterans Hostalric
18,30h. Juvenil A – Fornells

Pavelló Municipal La Corxera
Club Básquet Sant Feliu
09,00h. Mini Femení – Nou Caulés
09,00h. Preinfantil Masculí – Girona
10,30h. Mini Masculí B – Vilobí
10,30h. Premini Masculí – Fontajau

Diumenge, 10 d’abril
Camp de Futbol “Josep Suñer”
17,00h. AD Guíxols B – Blanenc

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
09,45h. Benjamí B –Palafrugell
10,15h. Aleví C – Palamós
11,00h. Aleví A – FE Palamós
12,30h. Cadet B – Palafrugell
15,45h. Infantil A – Calonge
18,00 h. Vilartagues CF – Sant Antoni

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
Club Básquet Sant Feliu
10,00 h. Cadet masculí C – Farners
12,00 h. Cadet Masculí B – L’Escala

500 ESPORTS

 

El més llegit

I després