I després

142 regatistes converteixen en un “èxit de participació” la Guíxols Cup d’aquest cap de setmana

El Club Nàutic valora positivament haver acollit “tants esportistes” i “complir amb el compromís del foment de l’esport de la vela i, alhora, donar a conèixer la ciutat de Sant Feliu"

Compartiu aquesta història

La vuitena edició de la Guíxols Cup celebrada aquest passat cap de setmana ha estat un “èxit de participació” destaca el Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols. La prova ha comptat amb de 142 regatistes en la modalitat d’Optimist en una competició puntuable pel Campionat de Catalunya.

El guanyador ha estat Iker Múgica el Club Nàutic Cambrils, a qui han seguit el seu company d’equip, Joan Domingo, i Lluc Garcés del Grup Esports Nàutics de Roses, en segona i tercera posició, respectivament.

Des del club expliquen que el temps ha estat complicat, sobretot dissabte, “quan un fort vent de component nord amb força onades i corrent de sud només va permetre competir un dels dos grups i disputar una única prova”. Pel que fa a diumenge, els dos grups varen poder fer tres proves.

L’entrega de guardons s’ha celebrat aquest diumenge i ha comptat amb la participació de Jordi Parés, membre de la junta de la Federació Catalana de Vela i tresorer del Club Nàutic de la nostra ciutat, i d’Albert Garcia, secretari de la classe Optimist.

Amb aquesta regata, el Club Nàutic tanca la vuitena edició de la Guíxols Cup que va començar a principis d’any. El club valora positivament haver acollit “tants esportistes” i també “complir amb el compromís del foment de l’esport de la vela i, alhora, donar a conèixer la ciutat de Sant Feliu de Guíxols”.

El més llegit

I després