I després

15 NOTÍCIES, 15 IMATGES DE SFG

Compartiu aquesta història

EXPO DE MODELISME NAVAL DE MARIO NICOLAU A L’AJUNTAMENT
Des del passat dilluns es pot admirar al pati de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols una magnífica exposició de modelisme naval i maquetisme a càrrec de Mario Nicolau, que ha traslladat des del seu taller dinou vaixells de diversos estils, com ara diversos vaixells de pesca, navilis de l’època, o rèpliques nostrades com ara el Miquel de Boera o el vaixell corsari, com el de Geroni Basart “El Rufo” (que té un carrer a Sant Feliu), etc.
A més de ser un destacat maquetista, Mario Nicolau és un erudit en la matèria i instrueix als visitants sobre apunts històrics i tècnics de les rèpliques que exposa. I ho farà fins el diumenge dia 10 de juny, de dilluns a divendres de 9 a 14h. i de 17 a 20:30h. Els caps de setmana de 10 a 14h. i de 5 a 20:30.

 

ACTIVITATS PER AQUEST CAP DE SETMANA DEL 2 I 3 DE JUNY
Demà dissabte 2 de juny torneig Tennis Platja. Realització del ITF Sant Feliu de Guíxols a la platja de Sant Pol. Dissabte torneig platja dobles i diumenge individual i infantil. Organitza: Tennis Platja Girona-Salt i Federació Catalana de Tennis.
Show cooking de la cuina del Peix Blau Ganxó amb Josep Camús del restaurant Cau del Pescador. Recepta que es mostrarà: Verat amb pèsols. A les 11.30h al Mercat Cobert. Obert per tothom.
Cloenda Programa LECXIT: Activitat dirigida als nois i noies, el voluntariat, les famílies i els tutors participants en el programa LEXCIT, lectura per l’exit educatiu. A càrrec de Verònica La Cartonera. A les 11.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.
I diumenge 3 de juny Show cooking de la cuina del Peix Blau Ganxó amb el cuiner del restaurant Nomo Nàutic. Recepta que es mostrarà: Sushi de peix blau. A les 11.30h al Mercat Cobert. Obert per tothom.

 

LICITACIÓ DE LES PARADES DEL MERCAT MUNICIPAL COBERT
El mercat cobert de Sant Feliu té molta vida, si t’interessa ara pots accedir a una de les parades desocupades i formar part del Mercat Cobert municipal de Sant Feliu de Guíxols.
Al web www.guixols.cat pots consultar el nou plec de condicions publicat el passat 18 de maig de 2018 al Butlletí oficial de la província de Girona.
Els preus són variables en funció de la mida de la parada i són cànons mensuals a partir de 160€.
Si vols, demana hora a les oficines de l’Àrea de Promoció econòmica de l’Ajuntament i t’aclariran tots els dubtes.
Els interessats truqueu al telèfon 972 32 70 33 o enviar un correu electrònic a activitateconomica@guixols.cat

 

COMUNICAT DE LA CUP SOBRE DESNONAMENTS A SANT FELIU DE GUÍXOLS
El 6 de Juliol Building Center (La Caixa) vol desnonar una família amb menors a Sant Feliu de Guíxols.
La greu situació econòmica, la manca d’habitatge social i la manca de respostes de les administracions obliguen a les famílies a ocupar de manera inestable i precària per tenir un sostre on viure.
A la família inicialment se li va dir que se li faria un lloguer social. Més tard, La Caixa s’hi va negar i els vol fer fora.
Cal que l’Administració més propera, en aquest cas, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, eviti que es produeixin aquestes situacions. Perquè tothom tingui garantit el dret a l’Habitatge. Perquè no es faci fora a ningú de casa seva.
El darrer mes hem vist com s’han produït diferents desnonaments de manera ràpida i gravíssima deixant famílies al carrer.
Cal que s’aturin aquestes situacions. Cal que l’Ajuntament es posi les piles i no permeti que es tornin a produir fets com aquest.
(CUP – GUÍXOLS)

 

SORTIDA EN CAIAC DEL CENTRE EXCURSIONISTA MONTCLAR
El centre excursionista Montclar organitza per al proper diumenge 10 de juny una sortida amb caiac.
Hora de sortida: 8h.
Hora de tornada: 13h.
Lloc de sortida: Racó de ponent de Sant Feliu de Guíxols.
Cal portar: Banyador, tovallola, samarreta de recanvi, aigua, crema solar, esmorzar i gorra.
Donació 20€.
ES 89 2100 8104 2523 0005 5802
Confirmar assistència abans del 6 de juny.
Telf: 658 837 199.
obertmontclar@gmail.com

 

LICEU A LA FRESCA
Òpera a Sant Feliu de Guíxols amb Manon Lescaut, dins el Projecte Liceu a la fresca, promogut pel Gran Teatre del Liceu
Enguany s’han previst dues vetllades, una d’explicativa el 15 de juny, i l’emissió en pantalla gegant el dia 16 de juny. Divendres 15 de juny de 2018
A les 20 h Xerrada: Vine a conèixer la gran obra de G. Puccini
“Manon Lescaut”, on es coneixerà l’argument amb fragments visuals de l’òpera. A l’Auditori de l’Escola de Música. Entrades gratuïtes. Aforament limitat.
Dissabte 16 de juny de 2018
El Gran Teatre del Liceu arriba a Sant Feliu de Guíxols el dissabte 16 de juny. A les 22 h gaudeix de l’òpera “Manon Lescaut” a través de la pantalla a l’aire lliure que instal·larem al Pati de l’Escola de Música.
Entrades gratuïtes i aforament limitat.

 

CICLE GAUDÍ PROJECTA UNA MUJER FANTÁSTICA
Una mujer fantástica, la pel•lícula que es projectarà el proper 15 de juny a les 21 h en el marc del Cicle Gaudí – Circuit Estable de Cinema Català que impulsa l’Acadèmia del Cinema Català.
Marina (Daniela Vega) una jove cambrera aspirant a cantant i Orlando (Francisco Reis), vint anys més gran, planegen un futur junts. Després d’una nit de festa, Marina el porta a urgències, però ell mor en arribar a l’hospital. Ella ha de llavors enfrontar les sospites per la seva mort. La seva condició de dona transsexual suposa per a la família d’Orlando una completa aberració. Ella haurà de lluitar per convertir-se en el que és: una dona forta, passional … fantàstica.

 

EL 4 DE JULIOL UNITAT MÒBIL DE LA ITV A SANT FELIU
PrevenControl informa que la Unitat Mòbil efectuarà les revisions ITV a ciclomotors de fins a 49cm3 i a vehicles agrícoles (tractors i remolcs), a Sant Feliu de Guíxols el dia 4 de Juliol de 2018 al pàrquing de la Corxera davant del la comissaria de la Policia Local de 9 del matí a 2 de la tarda.
Els vehicles obligats a passar la ITV són els següents:
Vehicles Agrícoles de 8 a 16 anys cada dos anys i els de més de 16 anys anualment.
En el cas dels ciclomotors els de més de 3 anys l’hauran de passar cada 2 anys
Cal fer reserva prèvia trucant al telèfon 972 49 29 12
S’aplicaran les tarifes d’ITV aprovades per la Generalitat de Catalunya i s’aconsella portar la següent documentació: Targeta d’ITV (fitxa tècnica del vehicle) el permís de circulació del vehicle a inspeccionar i el resguard de l’assegurança.

 

ESMORZARS D’EMPRESA A GUÍXOLS DESENVOLUPAMENT
Divendres, 1 de juny, de 9.30 a 11.30 h. : Adaptar-se al nou Reglament general de protecció de dades, en vigor des del 25 de maig de 2018
Divendres, 8 de juny, de 9.30 a 11.30 h. : El teu nou client: l’Administració Pública. Vols ser proveïdor de l’Administració Pública?
Com em relaciono amb l’Administració Pública?
M’hauria de presentar a aquesta licitació? Viabilitat de l’oferta.
On trobo el contracte que m’interessa? Publicitat de l’oferta.
LLoc: Guíxols Desenvolupament, C/ dels Enamorats, 65-99, 1er pis (Estació autobusos Sarfa)
Inscripcions a formació en xarxa:
http://www.ddgi.cat/formacioenxarxa/public/curs/26763-com-adaptar-se-al-nou-reglament-general-de-proteccio-de-dades
http://www.ddgi.cat/formacioenxarxa/public/curs/26764-el-teu-nou-client-l-administracio-publica

 

ACTIVITATS DE LA CASA IRLA
El divendres 8 de juny a les 22h. i dins el cicle Sons de Taverna, Xavier Calvet farà la presentació en acústic del seu disc en solitari Firebird.
Dissabte 9 de juny i dins el cicle Literari xerrada sobre la figura política de Josep Irla i Bosch als 60 anys de la seva mort a càrrec de Mercè Morales.
I diumenge 10 de juny i dins el cicle de teatre espectacle de poesia xarona a càrrec de Gisela Figueras amb Il Legato d’Elvira. Tots els actes amb entrada gratuita

 

COMUNICAT DE TREBALLS FITOSANITARIS
L’Àrea de neteja urbana de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols informa que “durant els mesos de maig i juny es realitzaran treballs de tractament fitosanitari a les herbes amb el producte Rounduc Ultra Plus en els carrers de la població de Sant Feliu de Guíxols. Aquests treballs poden tenir alguna variació en la planificació, quedant zones sense realitzar en cas de modificació de la mateixa. Disculpin les molèsties”.

 

CAMPIONAT DE KARATE COMARCAL 2018
El passat diumenge dia 27 de maig a la ciutat de St.Feliu es va celebrar el campionat de karate comarcal 2018 va comptar amb uns 40 karatekas vinguts de de tota la comarca desde St.Feliu Sta. Cristina, Castell – Platja d’Aro i la Bisbal d’Empordà.
Va ser una gran trobada d’amistat i competició en la que vam poder gaudir de les modalitats de kata ( demostració técnica ) i kumite ( combat).

 

EXPOSICIÓ COL·LECTIVA DE 7 ARTISTES GANXONS
Els artistes guixolencs Nei Albertí, Lara del Aor, Narcís Comadira, Antoine Chuecos, Manel Marzo-Mart, Alex Pallí i Alberto de Udaeta exposen a la sala Km7 de l’Espai d’Art José Luis Pascual a la carretera GE-623 d’Orriols a l’Escala Km7 17467 Saus-Canallera

 

CAMPIONAT D’ESPANYA DE NATACIÓ I VELOCITAT EN IMMERSIÓ
El Club Aquàtic Xaloc organitza el cap de setmana del 23 i 24 de juny a Sant Feliu de Guíxols el Campionat d’Espanya de natació amb aletes i velocitat en immersió infantil i cadets. Participaran una vintena de clubs amb prop de 200 nedadors.
El campionat constarà de diferents proves de velocitat, per a les modalitats de Bifins, Superfície (Monoaleta), apnea i immersió.

 

AGENDA ESPORTIVA PER AQUEST CAP DE SETMANA

DISSABTE 2 DE JUNY
Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,30 h. Aleví B – Calonge
10,30 h. Aleví C -Baix Ter
12,30 h. Cadet A – Salt
16,00 h. Cadet C – Palafrugell
18,00 h. Futbol empreses La Pansa – Inter sporting

Pavelló “la Corchera”
C.B. Sant Feliu
09,00 h. Premini Masculí – Caldes
09,30 h. Preinfantil Masculí Vermell – Quart

DIUMENGE 3 DE JUNY
Camp de Futbol de Vilartagues

E.F. Sant Feliu
18,00 h. Vilartagues CF– Bisbalenc
19,15 h. Juvenil A – Sils

ALTRES
DISSABTE 2 DE JUNY
Campionat Internacional de Tennis Platja
Lloc : Platja de Sant Pol
Tot el dia

El més llegit

I després