I després

13 NOTÍCIES + 13 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

NÚMEROS PREMIATS AMB UNA T10 PER AL TRANSPORT PÚBLIC
L’Àrea de Medi Ambient i Consum de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha fet públics els números premiats amb una tarja de 10 viatges (T10) gratuïts per a la Montdela.
Les butlletes premiades són les que tenen els següents números: 3, 11, 12, 49, 59, 61, 62, 96, 182 i 191. Les persones agraciades les poden passar a recollir a l’edifici de Les Vetlladores del carrer del Mall.

500-t10

 

CELEBRACIÓ DEL XX ANIVERSARI DELS MOSSOS D’ESQUADRA A SFG
El diumenge, 1 d’octubre se celebrarà al Guíxols Arena, el 20è aniversari de l’arribada dels Mossos d’Esquadra a Sant Feliu de Guíxols amb una parada de vehicles d’emergència des de les 9:00 h. fins les 14:00 h. amb la participació de la Policia Local, Guàrdia Civil, Cos Nacional de Policia, Bombers, Agents Rurals, ADF, TSC Ambulàncies i Protecció Civil.
Els Mossos d’Esquadra aportaran Servei d’helicòpter, ARRO, Brigada Mòbil, Unitat Canina, Unitat de Muntanya, Àrea de Trànsit i Servei històric, que realitzaran una mostra-exhibició amb el material amb què treballen. Hi haurà inflables pels més petits i servei de bar a càrrec de l’Escola de Futbol.

500-mossos

 

PRESENTACIÓ DE LLIBRE A LA CASA IRLA
El proper dissabte dia 8 d’octubre a les 18:30 h xerrada a la Casa Irla a càrrec d’Imma Cabré sobre el seu llibre “Els senyors del poder”.
“Natividad Yarza va ser la primera alcaldessa de l’Estat espanyol. Va néixer a Valladolid i va venir a Catalunya a fer de mestra. Va presentar-se a les eleccions municipals del 1934 per Esquerra Republicana de Catalunya i va ser elegida alcaldessa de Bellprat, a l’Anoia. Va ser una dona valenta i lluitadora que s’arromangà de valent
per canviar les coses, però no comptava que toparia amb els senyors del poder”.
Els senyors del poder és una història de manipulacions. “És un relat que transcorre
entre dues èpoques, l’etapa republicana i l’actual, on tot el poder ja no és en mans
dels de sempre. O potser sí”. Entrada lliure i gratuïta.

500-llibre

 

DARRERA REPRESENTACIÓ DE “EL CANT DE LA CIGALA” A SANT FELIU
El proper diumenge 2 d’octubre a les 6 de la tarda al Teatre-Auditori municipal Narcís Masferrer, l’Agrupació Teatral Benet Escriba (ATBE) representarà per darrera vegada l’obra “El Cant de la Cigala”, original d’Alfonso Paso traduïda al català per Ricard Pelló, que fou Premi Nacional de Teatre i que va obtenir sis premis en el Concurs de Teatre Amateur de Sant Feliu de Codines per a l’ATBE.
Aquesta obra d’èxit torna a Sant Feliu després d’una representació al Teatre Mundet de Sant Antoni de Calonge, just quan es commemoren els 25 anys de vida de l’Agrupació i a les portes d’iniciar-se el XII Concurs de Teatre Amateur Ciutat de SFG.

500-atbe

 

PIRATES ORGANITZA LA XIII TROBADA DE MOTOS DE SFG
El proper diumenge els Jardins Juli Garreta de Sant Feliu seran el punt de trobada de la tretzena concentració de motos organitzada pel moto-grup ganxó Pirates.
Hi haurà un esmorzar pels assistents seguit d’una sortida fins a Sant Grau passant per Llagostera amb tornada per la carretera de Tossa.
A la tornada es farà un aperitiu i l’habitual lliurament de trofeus. S’espera l’arribada de més de 600 motos arribades d’altres clubs d’arreu del territori.

500-pirates

 

DIUMENGE, IV CAMPIONAT DE KARATE SANT FELIU – COSTA BRAVA
El proper diumenge 2 d’octubre, se celebrarà al pavelló poliesportiu de La Corxera el IV Campionat de Karate Sant Feliu – Costa Brava organitzat pel C.E. Dojo Karate amb una participació estimada de més de 200 participants de la nostra comarca, de l’Hospitalet de l’Infant, Barcelona, Sant Celoni, Granollers, Montornès del Vallès, Palafrugell i Puigcerdà entre altres ciutats de Catalunya.
Entre participants i acompanyants es desplaçaran a Sant Feliu més de 600 persones que podran accedir de forma gratuïta al pavelló a parir de les 9:15 h.
Els participants, d’ambdós sexes, competiran a les diverses categories que van des de benjamins fins a veterans.

500-dojo

 

3.500 EUROS A L’ACTIVITAT BENÈFICA EN FAVOR D’AMATRICE
Dissabte es va celebrar al racó de ponent de la platja de Sant Feliu l’anunciada activitat que una quinzena de locals varen organitzar en benefici dels escolars d’Amatrice, localitat italiana afectada recentment per un terratrèmol que va destruït bona part de la ciutat, causant la mort a centenars d’habitants.
Segons informava dimarts El Punt Avui, la recaptació fou de 3.500 euros recaptats a través de la varietat de plats, tapes i postres que es venien a preus populars d’1 i 5 euros i que va reunir prop d’un miler de persones. (Foto: Jordi Ferrando)

500-amatrice

 

NATI RAMON EXPOSA A L’AJUNTAMENT DE SANT FELIU
La pintora ganxona Nati Ramón està exposant des del 19 de setembre i fins diumenge, 2 d’octubre al Pati de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols una dotzena d’obres inspirades en el mar on hi destaquen perspectives de les onades, la calma, els contrastos argentats de la lluna sobre l’aigua i la incorporació d’alguns elements que contrasten amb el joc de blaus treballats a l’oli sobre lli a base de veladures i detall. Quant a la temàtica, des de fa 10 anys, s’ha centrat a pintar l’essència i el moviment del mar sobreposant colors, a base de transparències per tal d’aconseguir els tons a través de les ombres i de la llum.

500-nati

 

PROPERA COMISSIÓ URBANÍSTICA DEL PLA DE BARRIS
Dimarts, 4 d’octubre a les 8 del vespre, Comissió Urbanística i Social del Pla de Barris als Safaretjos de la Plaça del Puig amb el següent ordre del dia:
1-Benvinguda i presentacions
2- Inici obres del carrer Sant Martirià
3- Seguiment de temes pendents
4- Qüestions de les associacions de veïns/es
5- Precs i preguntes
6- Cloenda

500pladebarris

 

SIMULACRE DE RESCAT PASSAT PER AIGUA
L’Associació Ganxona Refugiada ha va realitzar el passat 17 de setembre diverses activitats a través de les quals es recollien fons que anaven destinats a Proactiva Open Arms i on es va comptar amb la col.laboració de Dive Different, Creu Roja i Protecció Civil, a més d’un espectacle infantil, la participació de Gerard Somrius i Raúl Rodriguez, la celebració d’un dinar popular i un simulacre de rescat.
Dissortadament, les activitats es varen veure deslluïdes per la pluja que va impedir l’assistència desitjada, malgrat que bona part de les activitats es varen portar a terme.

500-refugiats

 

HEAVY METAL AMB 3 BANDES AL BAR LA GOLETA
Per aquest dissabte 1 d’octubre, el Bar La Goleta de les Galeries del Mar de Sant Feliu de Guíxols, ha programat una nit de Heavy Metal amb tres bandes que desfilaran per l’escenari a partir de les 11 de la nit: ALA DE CORB + CENDRES + DRINKIN’BROTHERS. Entrada inversa.

500-goleta

 

PROPERS CONCERTS A CAS ROMAGUÉ-CASA IRLA
– Dijous 29 de setembre, 21:00 h. : DAN BRODIE & THE GRIEVING WIDOWS (Austràlia, rock&blues)
– Dissabte 1 d’octubre, 21:00 h. : BIUTYSOUL (St Feliu, duet de versions de soul, R&B, blues, pop-rock)
– Diumenge 2 d’octubre, 21:00 h. : THE FUZILLIS (UK, grind surf & dance party a go-go!!)
– Dimecres 5 d’octubre, 21:00 h. : SHE OWL (Itàlia, dark pop)

500-cas-romague

 

DIVENDRES, XERRADA A LA BIBLIOTECA
Divendres, 30 de setembre de 18h. fins les 20h. a la sala d’actes de la Biblioteca Publica Octavi Viader i Margarit, xerrada a càrrec de Antonio Mondéjar Platero, llicenciat en ciències, activitat física i esport amb l’enunciat “La malaltia i el seu orígen emocional”. Accés gratuït.
En la promoció s’apunta que “la malaltia ens dóna moltes pistes del conflicte emocional viscut per la persona i quan es disposa d’aquesta informació existeix la possibilitat de corregir-la per afavorir la sanació”.

500-biblioteca

El més llegit

I després