I després

Joaquin Sabina a Sant Feliu amb la seva gira “Vinagre y rosas”

Compartiu aquesta història

Demà a les 10 de la nit, el cantautor i poeta Joaquín Sabina (Jaén, 1949) es reuneix novament amb tots els amics i seguidors que l’acompanyen a les seves gires quan ve a Sant Feliu de Guíxols, que no són pocs.
En totes les ocasions, aquesta icona de la bona música, del missatge i del compromís, porta les seves interpretacions més clàssiques, i en aquesta ocasió el fil connector són els temes de “Vinagre y rosas”, el seu últim disc (2009), tres discos de platí.
Alguns especialistes en la figura d’aquest genial músic indiquen que aquest últim disc és l’essència més pura de Sabina, allò fonamental, allò que més el defineix.
Sigui com sigui, el concert serà autèntic. L’espai Guíxols Arena (zona situada a Sant Feliu Sud) s’omplirà de públic fidel de totes les edats per gaudir de temes que el madrileny d’adopció ha regalat als fans i seguidors des de l’inici de la seva carrera.
Peces que parlen de contradiccions, d’alts i baixos existencials, d’amors que fructifiquen i d’amors que es panseixen, d’històries de desarrelaments, així com de vinagre i de roses.
En les darreres entrevistes assegura que aquesta és la darrera gira de gran format en la qual participa i que s’està plantejant optar per cantar en clubs i teatres de més petita capacitat.
Però el fet d’actuar encara en un gran espai a l’aire lliure, com és en aquesta ocasió, no ens ha de fer pensar que serem davant d’un Sabina distant: al contrari, l’escalf i comunicació propera que té Sabina amb el seu públic (ampli o reduït) és únic i digne d’aplaudir.

Veu i guitarra
Sabina
Baix
Panxo Varona
Guitarres, teclat i harmònica
Antonio Garcia de Diego
Veus
Mara Barros
Bateria
Pedro Barceló
Saxo, acordió i teclats
Jose Miguel Sagaste
Guitarres i veu
Jaime Asua

Entrada: 35€

Les entrades del 48è Festival de la Porta Ferrada es posen a la venda a través del sistema
Tel.Entrada (Per telèfon 902 10 12 12 o internet www.telentrada.com)
També es posen a la venda les entrades a taquilla (ubicada als Baixos de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, en horari de dilluns a dissabte, de 18 a 21h). Telèfon taquilla del Festival 972 32 56 88 (de dilluns a dissabte de 18 a 21h)

Joaquin Sabina

El més llegit

I després