I després

13 NOTÍCIES + 13 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

PESSIMISME SOBRE LA SORT DE LA PARELLA DESAPAREGUDA
La família de Sebastian i Claudine Schrader, parella desapareguda a la costa fa dues setmanes, ja dóna per fet que amb la roba i efectes trobats a la zona de Roques Planes, prop de Torre Valentina (Calonge), els excursionistes varen patir un fatal accident, segurament pel temporal del 13 d’octubre, dia de la seva desaparició.
Una a una s’han anat descartant la resta d’hipòtesis després de revisar el vehicle de lloguer que havien aparcat a Sant Pol (a la foto) i de l’entrada al seu pis de residència, a Barcelona.
En Sebastian va mirar el mòbil per darrer cop a les 15.44 h, segons la família, i és a partir d’aquesta hora que es pressuposa que van tenir l’accident en el recorregut anunciat pel camí de ronda que tenien programat entre S’Agaró i Sant Antoni de Calonge.

Cartell de la parella desapareguda enganxada al vidre del cotxe que van llogar per fer les vacances a la Costa Brava Foto del 19 d octubre del 2016 horitzontal


PERÍODE DE PRESENTACIÓ D’AJUTS PER A L’IBI A SANT FELIU
Des de l’Àrea de Serveis Socials i Ciutadania de l’Ajuntament de Sant Feliu s’informa que des d’aquest dimecres i fins el 16 de novembre, s’obre el període de presentació de sol·licituds d’ajudes econòmiques per a persones amb escassa capacitat econòmica gravades per l’IBI del municipi de Sant Feliu de Guíxols. Valor cadastral màxim de fins a 30.000 euros.
Si teniu algun dubte en relació als requisits, podeu consultar la convocatòria en el següent enllaç: https://ciutada.guixols.cat/OAC/download/33c63abb-f2a4-46c0-8ea6-6778ba364fc4

500-ibi

 

RECONEIXAMENT DEL RACC A L’AJUNTAMENT DE SANT FELIU
La revista del RACC (Real Automòbil Club de Catalunya) ha fet un esment de Sant Feliu per l’acció portada a terme per l’Ajuntament a partir de les recomanacions de l’entitat de fer un canvi del pla de reformes de la senyalització d’orientació, destacant que s’han actualitzat un total de 177 indicadors de la ciutat.
El RACC, després de fer un estudi de diversos municipis, havia recomanat senyalitzar els principals punts d’interès així com la indicació sobre la ubicació de les platges i associar-les als aparcaments més propers.

500-racc

 

NOTA DEL MES SOBRE EL TANCAMENT D’ÀNCORA
El grup municipal de Moviment d’Esquerres a l’Ajuntament de Sant Feliu ha difós una nota en la qual es fa ressò del recorregut de la publicació setmanal ganxona que ha anunciat que a partir del mes de desembre deixa d’editar-se després de 69 anys de vida.
En l’escrit es fa èmfasi en la importància que el setmanari ha tingut durant el seu llarg trajecte per a la informació dels ciutadans, a més de poder comptar amb espais per als comunicats de les formacions polítiques, al temps que considera que, possiblement, hi ha mancat una posada al dia amb la proliferació de les noves tecnologies i contempla que l’Ajuntament podria haver donat una injecció econòmica mitjançant espais publicitaris. Podeu consultar el contingut textual de la nota clicant en el següent arxiu

500-mes

 

NIT DE RÀDIO 2.0, DIUMENGE AL TEATRE-AUDITORI
El proper diumenge, 30 d’octubre a les 6 de la tarda al Teatre-Auditori Narcís Masferrer es representa la segona obra del Concurs de Teatre Amateur, a càrrec d’Impuls Associació Cultural, de Molins de Rei, que porta a l’escenari guixolenc “Nit de ràdio 2.0” de Cristina Clemente.
La Candela, el Llorenç, el Pedro i l’Anna estan a punt pel programa d’aquesta nit. “Ho busco, però no ho trobo”. Els oients truquen demanant consells i informacions. Però avui una trucada trastocarà el programa. La Candela és una presentadora estimada pels oients i companys de la ràdio. El Llorenç avui li vol demanar d’anar a viure amb ell. El Pedro frisa per l’oportunitat de fer de locutor, però hi ha un motiu pel qual encara no n’ha tingut ocasió. I l’Anna té al davant una oportunitat important que no vol desaprofitar.

500-teatre

 

DISSABTE, CONCERT CORAL DE TARDOR A L’ESGLÉSIA
Aquest dissabte 29 d’octubre, a les 18h, a l’església del Monestir de Sant Feliu de Guíxols, se celebrarà el Concert Coral de Tardor gratuït que comptarà amb la participació de les corals de la Capella Musical del Monestir, la Coral Cypsella del Centre Excursionista Montclar i la East Grinstead Choral Society, de la població del sud-est d’Anglaterra que té un vincle d’agermanament amb Sant Feliu des de fa dècades, i porta mantenint un programa de trobades, intercanvis i iniciatives culturals conjuntes.
La coral Cypsella ja va promoure un intercanvi similar amb aquesta mateixa formació coral als anys 2002 i 2003, i 13 anys més tard es repeteix la trobada.

500-corals_

 

EL BANYISTA TROBAT MORT A SFG CONTINUA AL DIPÒSIT
El misteriós banyista que va aparèixer mort i nu a la platja de Sant Feliu de Guíxols el 2 de gener del 2015 continua al dipòsit de cadàvers de l’Institut de Medicina Legal de Girona, tot i que ja està formalment identificat des del gener del 2016, ha informat El Punt Avui. Però, tot i que s’ha comunicat la mort als familiars de Rainer Pieters, a Alemanya ningú s’ha fet càrrec del cadàver ni d’organitzar-li el funeral. De manera que s’està en espera que el jutjat ordeni que se li faci un enterrament.

Sant Feliu de Guíxols. Aixecament del cadàver d'un home aparegut mort i nu a la platja, sense indicis de violència. Hipòtesi que és un indigent Careto: No Foto: Emili Agulló

 

EXPO FOTOGRÀFICA GIRONA ENAMORA DE J. COSTART I A. MANJÓN
Els fotògrafs ganxons Josep Costart Roura i Anna Manjón Ruiz exposaran de l’1 al 30 de novembre a l’Aroma de la Plaça del Mercat, fent un repartiment per quinzenes.
De l’1 al 15 de novembre serà el torn de Josep Costart i del 16 al 30 el de Manjón, amb 48 fotografies urbanes, de carrers, espais i racons de Girona capital, totes elles amb els retocs digitals tant clàssics ja en l’obre d’aquesta parella que, en una nota han volgut agrair la col·laboració d’un dels seus espais expositius com ho ha estat el Caffè SS del carrer Major fins la data.

500-expo

 

GUIÓ DEL QUART MICROESPAI D’OCTUBRE DE CREU ROJA
Publiquem la transcripció del darrer guió del contingut del microespai de Creu Roja Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro a Ràdio Sant Feliu, que s’emet els dissabtes a les 9:30 h. en el qual l’ONG fa difusió tant de les seves activitats com dels serveis que efectua en els diferents esdeveniments que es porten a terme a la subcomarca, la campanya de joguines, els cursos que realitza, la demanda de voluntaris, socis i l’obtenció de recursos. Podeu accedir al quart guió del mes d’octubre a través del següent arxiu

500-creu-roja

 

CONCERTS A CAS ROMAGUÉ-CASA IRLA
– Dijous 27 d’octubre, 21:00 h. : FANTASTIC IRLASTIC BAND SESSION AND OPEN MIC
– Divendres 28 d’octubre, 21:00 h. : EL PONY PISADOR (Bcn, folk irlandés)
– Dissabte 29 d’octubre, 21:00 h. : JORDI SANDALINAS ACOUSTIC PROJECT (Sta Cristina d’Aro, rock, presentació nou disc “Sons of Orion”)

500-sandalinas

 

CONCERTS AL BAR LA GOLETA
– Dilluns 31 d’Octubre – 23:00h – Entrada Inversa – Nit de Halloween: Concert Punk-Rock amb ESTIMBARRY (La Bisbal d’Empordà) + CRANC (Sant Andreu de Palomar-Bcn).
– Dissabte 5 de Novembre – 23:00h – Entrada Inversa – Concert Metal amb DRYSER (Girona) + ALLAU (Mataró).

500-goleta

 

TAEKWONDO, CAMPIONAT DE CATALUNYA DE TÈCNICA INFANTIL
Diumenge passat els tres taekwondistes del Club Taekwondo A Punt de Sant Feliu, va participar en el Campionat de Catalunya de Tècnica Infantil, en el qual Carlos Rodríguez va participar per primera vegada en la categoria d’alevins, on va passar les rondes classificatòries i va aconseguir una merescuda medalla de plata.Raul Luque va participar en la categoria Infantil va començar una mica nerviós però després de les rondes classificatòries va agafar confiança i va quedar campió, obtenint copa i medalla d’or. Guillem Pujol també va participar en la categoria infantil va passar les rondes classificatòries però a la final va quedar sisè.

500-taekwondo

 

SEMINARI DE FORÇA I POWERLIFTING AL VITAL
El passat diumenge 16 d’octubre es va celebrar al Gimnàs vital de Sant Feliu de Guíxols un seminari de força i powerlifting a càrrec de Carlos Demattey, gerent de Strongman Tarrako, un club esportiu dedicat a les disciplines de Strongman, Powerlifting y Culturisme.
Una dotzena de participants varen aprendre tècniques d’aixecament de pes de la mà de Demattey, guanyador de 14 campionats d’Espanya de Powerlifting, Press banca y Pes mort, campió en dues ocasions de l’Arnold Classic Europa en la categoría de Powerlifting, guanyador de múltiples campionats de Strongman, primer classificat de la Liga nacional de fuerza 2014 i quart classificat en el darrer Arnold Classic Europa.

500-gvital

El més llegit

I després