I després

12 NOTÍCIES + 12 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

ELECCIONS AL SECRETARIAT DE L’ANC
L’ANC informa que va celebrar dissabte les eleccions per escollir els 77 membres del nou Secretariat: 52 de representació territorial i 25 de representació nacional, que exercirà un mandat de 2 anys “en els quals s’engegarà el definitiu Procés Constituent que permetrà assolir la República Catalana”. Aquest decidirà els càrrecs orgànics de l’entitat (president/a, vicepresident/a, tresorer/a, secretari/a) al plenari constituent que es durà a terme el proper dissabte 21 de maig.
Hi ha participat 7.247 socis, el 21’43%, una xifra similar a la de les eleccions de 2015. A la seu electoral de Sant Feliu Guíxols hi va haver una important participació de vora del 30%, sense comptar amb el vot telemàtic, que ha estat una novetat d’enguany.

500 GXI

 

NOTA DE MOVIMENT D’ESQUERRES SOBRE LA SORRA DE LA PLATJA
Mentre l’equip de govern comunicava que Costas no complia la promesa de fer un dragatge a la badia per recuperar la sorra de la platja i anunciava que invertirà 7.000 euros per finançar els treballs, el grup municipal de Moviment d’Esquerres-MES considera que la solució era transportar sorra des de Sa Riera (Begur) i que la gestió del govern no ha estat a l’alçada, segons exposen en la següent NOTA DE PREMSA

500 PLATJA

 

PRESÈNCIA REIVINDICATIVA AMB MOTIU DEL 15-M A LA PLACETA SANT JOAN
Amb motiu del 5è aniversari del 15-M, un grup de joves s’ha instal.lat a la Placeta Sant Joan, espai públic des del qual fan les seves reivindicacions, enquestes, recollida de signatures, àpats populars, assembles i acampades. S’identifiquen com un grup de veïns, persones, sense sigles, amb la intenció de sumar per conscienciar a la ciutadania de les necessitats de la societat actual, reivindicant drets, promovent la solidaritat i advertint dels aspectes més negatius del capitalisme.

500 15-M

 

PEIX ESPASA VISITA LA PLATJA DE SANT FELIU
La tarda d’aquest dissabte un peix espasa es deixava veure a la vora de la platja de Sant Feliu de Guíxols, presencia que es va convertir en l’entreteniment dels més petits que seguien el seu recorregut i d’un destacat grup de gent que el filmaven i fotografiaven amb els seus dispositius mòbils per tot seguit penjar-ho a les xarxes socials.

500 PEIX

 

LA CITA D’ÀNGEL LOZANO A FIRST DATES ES VA EMETRE DIUMENGE
Com ja havien avançat, el polifacètic ganxó Àngel Lozano (19 anys) fou un dels participants del programa de cites a cegues First Dates, de Cuatro que presenta Calos Sobera amb una audiència diària de 1.312.000 espectadors.
La noia no va acceptar una segona cita i van quedar “com a amics”. Una part dels participants hi assisteixen per buscar parella, altres per tenir una experiència televisiva i també els que busquen l’oportunitat del minut de glòria que els obri les portes de realitys shows o de les seves preteses carreres de models. En el cas de l’Àngel es va modificar el format per fer sortir a la seva mare que va definir el perfil de noia que vol pel seu fill. http://www.cuatro.com/firstdates/Quita-bicho-formas-rechazar-segunda_2_2178780190.html

500 FIRST DATES

JOSEP COSTA PARTICIPA EN UN CONCURS D’HUMORISTES DE LA XARXA
El ganxó Josep Costa ha participat en el concurs de La Xarxa en el qual hi participen humoristes de tot el país que aspiren a ser escollits “El millor humorista de Catalunya. En el video-esquetx es presenta com un jubilat que es considera molt feliç, casat i avi de tres criatures, que acudeix al concurs perquè li encanta explicar acudits i arrencar un somriure a l’audiència.
Cada dissabte s’emeten els vídeos de 3 participants que mostren les seves aptituds i els tres més puntuats passen a la semifinal. Podeu veure la seva participació en aquest enllaç: http://1mor.cat/video/josep-costa-sant-feliu-de-guixols

500 COSTA

 

ES VA CELEBRAR EL TRIATLÓ DE SANT FELIU DE GUÍXOLS
Jornada complerta de triatló a Sant Feliu de Guíxols, que aquest any complia 27 anys d’història. La jornada matinal es va obrir amb el tradicional duatló infantil que transcorria pel passeig marítim de la ciutat. A la tarda va tocar el torn als grans, amb dues sortides ben diferenciades per tal que la competició es pugui realitzar amb totes les garanties de seguretat per l’espectacular carretera que transcorre paral·lela als penya-segats de la costa brava. El guanyador absolut en categoria masculina fou Jordi Relats (C.T. Granollers) i a la femenina Maria Mayale Noriega (SBR Open Team). La competició va acollir el CNC per Categories.

500 triatló

 

PRESENTACIÓ DE LLIBRE DE “CLARITA” A LA BIBLIOTECA
Aquest dijous, 19 de maig a les 19:00 hores a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit, presentació del llibre de Clara Soriano Martínez “Clarita” que porta el títol de “Han desaparegut les lluernes”, acte obert a tothom que també comptarà amb la presència de l’il·lustrador Josep Callejón.

500 CLARITA

 

CONCERTS A CAS ROMAGUÉ-CASA IRLA
– Dimecres 18 de maig, 21:00 h. : Months of Indecision (Olympia, WA, USA, indie folk) & Anton Barbeau (California, USA/Berlin, pop psicodèlic)
– Divendres 20 de maig, 21:00 h.: Nacho Alonso & Marta Rosés Concert entre amics (Blues Soul Rock Pop)
– Dissabte 21 de maig, 21:00 h. : Max Garcia Conover (Portland, USA, folk) i després Festa Swing & Lindy Hop (Organitza: Windy Hoppers)
– Diumenge 22 de maig, 17:00 h. : Morgan JR (Bcn, pop)

500-NACHOMARTA

 

PRESENTACIÓ DE LLIBRE PER COMBATRE LA ISLAMOFÒBIA
El passat divendres es va presentar a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit, de Sant Feliu de Guíxols, el Llibre “Combatir la Islamofóbia, una guía antiracista”, amb la presència de David Karvala. “Davant d’una Europa on emergeix la islamofòbia i la divisió, l’objectiu bàsic d’aquest llibre és fomentar la lluita unitària contra aquest tipus de racisme”.

500 LLIBRE

 

INAUGUREN L’EXPOSICIÓ DE PAU MORALES A LA CASA IRLA
El passat dissabte es va inaugurar a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols, l’exposició de pintura de Pau Morales que porta el títol de “Colors i músics”, en l’espai on s’ofereixen diversos concerts durant la setmana, i que es podrà visitar fins el 10 de juliol.
Pau Morales, (Girona,1977) ha fet exposicions a nivell nacional i internacional ( Barcelona,Terrassa, Leon, Irlanda, Roma, Montreal…), incideix especialment en el jazz, tema que més ha treballat tot sense deixar de banda els paisatges, graffiti, retrat o bé floral a més de la il·lustració, el còmic, l’escultura o la videoanimació.

500 IRLA

 

EL C.E.DOJO A LA LLIGA DE KARATE DEL VALLÈS
Diumenge es va celebrar una lliga entre els millors clubs de Catalunya a Sabadell. Del C.E.Dojo hi varen participar en Roger Vila, en Roger Lorente, i l’Estanis Colomar a la categoria de cinturó groc. En Victor Moreno en el taronja i l’Oriol Mora i l’Aida Martínez en la de cinturó blau juvenil, cadascun en el seu pes corresponent.
Tot i que no varen arribar a la final varen aconseguir merescudes medalles, excepte l’Aida Martínez que la va acabar guanyant per 7-0.

500 DOJO

El més llegit

I després