INICI DE LES OBRES DEL GUÍXOLS ARENA

Les obres de Guíxols Arena van començar oficialment dilluns amb el replanteig topogràfic del moviment de terres (excavacions i terraplens). L’empresa Amsa, adjudicatària de l’obra, ja hi està treballant. Ara mateix, en l’estat inicial d’aquesta obra, els camions van anivellant el terreny, de forma que quedi tot el recinte planer salvant el desnivell.
Després es farà la consolidació perimetral de la finca, amb mur pantalla de formigó. Posteriorment es farà la grada, i murs de corten. El darrer tram consistirà en acabar amb la pavimentació asfàltica, i serà just després quan s’hi faran sortir les pistes poliesportives.
El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Josep Saballs, ha explicat aquest dimarts que durant la fase d’adjudicació d’obres, es va produir una rebaixa important del cost de licitació, que finalment queda en 410.000 euros (IVA no inclòs), amb uns terminis d’execució més reduïts. L’empresa Amsa, experta en nombroses obres públiques, en va resultar adjudicatària.
Tot i que l’obra estaria finalitzada a finals d’agost, hi hauria la possibilitat que -malgrat no estar del tot acabada- es pogués fer un dels concerts del Festival de la Porta Ferrada (Estopa) al nou recinte. No estaria del tot enllestit, però si la venda d’entrades d’aquest espectacle apuntés molt amunt, es podria plantejar un trasllat al Guíxols Arena. La previsió més realista, però, va en la línia de tenir les obres finalitzades a l’acabar l’estiu. I per aquest motiu, sí que es preveu una celebració sonada, amb un espectacle fora de la programació del Festival de la Porta Ferrada, que podria realitzar-se en dues possibles dates assenyalades en els primers dies de setembre.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació