I després

12 NOTÍCIES + 12 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

LA GRAN QUINA DE NADAL ES TRASLLADA AL PAVELLÓ “LA CORCHERA”
La gran Quina de Nadal que l’A.D.Guíxols, Escola de Futbol i Vilartagues C.F tenien programada a la Sala Las Vegas, s’ha traslladat al Pavelló Municipal d’Esports de “La Corchera” després que l’Ajuntament i les entitats esportives trobessin una alternativa després de l’incendi a la sala de ball.
La Quina ha augmentat els seus premis i se’n celebraran 14 cada dia (2 d’elles especials) amb televisors, , consoles PS4, tauletes, mòbils, electrodomèstics, xecs regal, viatges, pernils, paneres, etc.
Les dates per participar-hi són: dilluns 26 de desembre i diumenge 1 de gener des de les 6 de la tarda fins les 9 del vespre.

500-quina

 

COMENÇA L’ENDERROC DE PART DE LA FAÇANA DE LAS VEGAS
L’empresa MIRFER ha començat a procedir l’enderroc de la part triangular que corona la façana de la nau del magatzem de Las Vegas que fa uns dies es va incendiar.
Segons la direcció de la sala, en el programa previst s’esperava que demà, divendres es pogués procedir a enretirar els elements de la nau i que entre dimarts i dijous de la setmana entrant es pugués reparar la part afectada de la sala i així esperar obtenir el permís de l’Ajuntament per intentar obrir per Cap d’Any.
Les obres d’enderroc estan essent molt més lentes del que s’havia previst en plantejar aquest calendari que s’està ajustant cada vegada més de cara a l’obertura, però l’opció continua oberta i no es descarta la possibilitat de trobar una alternativa.

500-lasvegas

 

CONDICIONAMENT DE L’APARCAMENT DE L’ESCOLA MAS BALMANYA
S’estan enllestint les obres de condicionament de l’aparcament proper a la l’escola i de la llar d’infants de l’Ardenya on, improvisadament, els pares i mares d’alumnes venien estacionant els vehicles.
Les pluges malmetien considerablement la terra pels pronunciats pendents i l’Ajuntament ha decidit incloure el seu condicionament mixt, amb paviment i sauló compactat, en el conjunt de millores a l’entorn de les escoles per valor de 175.000 euros.

500-mas

 

FELICITACIONS I RECONEIXEMENTS DEL CONSISTORI GANXÓ
Aquest dijous al migdia s’ha celebrat al pati de l’Ajuntament el tradicional aperitiu de Nadal, on l’alcalde sol adreçar unes paraules als treballadors de la casa i on es fa un reconeixement als més veterans que han estat els següents:
Empleats que celebren els 25 anys de servei a l’Ajuntament: Francesc Aicart, Immaculada Brusi, Josep Manel González, Esteban Masegosa, M.Carmen Rodríguez, Josep Lluís Sánchez, M. Ángel Barrio i Anna Maria Gual.
Jubilacions any 2016: Núria Almar, Magdalena Sánchez, Maria Arbó, Josep Garcia, Margarita Pozas i Francisco Moreno.

500-nuri

 

MILLORES EN EL PETIT PARC INFANTIL DELS JARDINS JULI GARRETA
Tal i com varem informar el mes d’octubre, s’està portant a terme accions d’adequació als Jardins Juli Garreta que fa uns dies han incitit en l’històric parc infantil annex a la font que des de fa molts anys comptava amb un petit mur circular que contenia la sorra on jugaven els més petits.
Amb les modificacions que s’hi varen anar fent amb la incorporació de gronxadors i altres elements, es va decidir eliminar el petit mur perimetral que, amb els canvis, s’havia convertit en una barrera que s’ha enretirat i que ha permès disposar d’un espai més diàfan i segur.

500-parc

 

PRIMERA LLEVANTADA, PROVA SUPERADA
En el primer temporal de llevant, després de l’actuació de reforç del dic de recer que es va portar a terme durant la primavera d’enguany, segons han confirmat des del Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols, els esculls dipositats han evitat que les onades superin l’escullera i arribin fins la badia. Només la passera del camí de ronda que desemboca a la platja de Sant Pol s’ha vist parcialment afectada.
Altra sort han tingut en altres passeig com el de Platja d’Aro, Tossa de Mar o Blanes i altres poblacions del Maresme.
El darrer bloc (el 426) en el port ganxó es dipositar el matí del 10 de maig per operaris de la UTE formada per les societats Agustí Masoliver S.A i Construcciones Rubau, finançades per la Generalitat de Catalunya amb un cost global, amb la resta de millores de l’àmbit, d’1.169.280 euros.

500-escullera_

 

MINUT DE SILENCI PER LES VÍCTIMES D’ALEMANYA I TURQUIA
Imatge del Minut de silenci celebrat aquest dimarts 20 de desembre de 2016 al migdia. Des de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols s’expressava el condol pels fets ocorreguts aquest dilluns a Alemanya i Turquia, que ataquen la llibertat d’expressió i pensament, i atempten contra la convivència i la cohesió.
Aquest gest simbòlic s’ha fet en senyal de condemna i de rebuig als actes esmentats, i en solidaritat amb familiars i víctimes.

500-minut

 

HORARIS OFICIALS PER FESTES A L’EXPOSICIÓ GUIXART DE L’HOSPITAL
L’exposició “Guixart” que des del 3 de desembre es pot visitar a la capella de l’antic hospital (Espai K) fins el 15 de desembre, amb obres de Nei Albertí, Ricardo Campos, Narcís Comadira, Enric Estarlí, Ana Gutiérrez, Manel Marzo-Mart, Gerard Mas, Josep Miralles, Alex Pallí, Carles Piqueras, Joan Raset, Gerardo San Martín, Trevor Skinner, ValJep i Alberto Udaeta, resta oberta els divendres i dissabtes des de les 10,30h a les 13,30h i de les 17h a les 20h i diumenges de les 10,30 a les 13,30h.
En aquestes dates nadalenques, s’informa que el 25 de desembre restarà tancada, el dissabte 31 de desembre només obrirà al matí i els dies 1 i 6 de gener restarà tancada.

5000-aleph

 

TALLER DE NADAL AL MUSEU D’HISTÒRIA DE SANT FELIU
Dimarts, 27 de desembre i dimecres 28, al Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols, Taller de Nadal “Vine a jugar a la sala d’exploració”.
està destinat a nens i nenes de 4 a 12 anys que, en el cas que tinguin menys de 10 anys hi ha d’assistir acompanyats d’un adult.
Cal inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme, als baixos del Monestir, trucant al telèfon 972 82 15 75 o bé als correu electrònic: museuhistoria@guixols.cat

500-museu

 

CURS DE MÀGIA A CÀRREC DE XEVI A LA BIBLIOTECA
Des del dimarts 27 de desembre fins el dijous 29, a la Biblioteca pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols, l’il.lusionista internacional Xevi impartirà novament un curs de màgia a les 12 del migdia i el divendres dia 30 es farà la cloenda amb tots els participants del curs a les 11 del matí al Ganxó Parc.
El curs va dirigit a nois i noies d’entre 8 i 12 anys, que han de fer la inscripció prèvia a través del telèfon 972 32 40 57 o bé del correu electrònic: biblioteca@guixols.cat El preu del curs és de 20 euros.

500-xevi

 

AUDICIÓ DE SARDANES DE SANT ESTEVE AL PASSEIG DEL MAR
Dilluns 26 de desembre, diada de Sant Esteve, a les 12 del migdia al Passeig del Mar, 610 audició de sardanes a càrrec de la cobla Tres Vents amb el següent programa: Aniversari daurat (Marcel Artiaga), Així us plau? (J.Vilà “Javimel”), Joves dansaires (Jaume Oliver), Festa d’estiu (Olivier Marquès), La sardana de les bruixes (Enric Sans) i L’estadi nou (F.Mas Ros).
Sorteig d’un tortell gentilesa de Pastisseria Gironès. Organitza l’Agrupació Amics de la Sardana.

500-sardanes

 

CONCERTS A CAS ROMAGUÉ-CASA IRLA FINS CAP D’ANY
– Divendres 23 de desembre, 21:00 h. : JUSTESSE SOCIAL KLEPS (França, folk de carrer)
– Dijous 29 de desembre, 21:00 h. : The FANTASTICS IRLASTIC BAND jam folk / country…
– Divendres 30 de desembre, 21:00 h. : JOHNNY BIG STONE & SWEET MARTA (Bcn, blues)
– Dissabte 31 de desembre 24:30 h. : FESTA DE CAP D’ANY amb Dj LU

500-casr

El més llegit

I després