I després

11 NOTÍCIES + 11 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

AQUEST CAP DE SETMANA, EL GRAN RECAPTE D’ALIMENTS
Aquest divendres i dissabte, 27 i 28 de novembre, en establiments d’arreu de Catalunya es porta a terme la campanya El Gran Recapte d’Aliments amb l’objectiu de recollir aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d’aquí rebin ajuda alimentària.
El seu objectiu és informar i sensibilitzar a tota la ciutadania de Catalunya sobre la realitat de la pobresa al nostre país i afavorir una col·laboració continuada amb els Bancs d’Aliments durant tot l’any, acció que és possible gràcies a la col·laboració d’un gran nombre de voluntaris.
Els aliments que es necessiten són: llegums secs, oli, llet, llaunes de conserva de peix i aliments infantils. Es tracta d’aliments d’alt valor nutritiu, bàsics en l’alimentació.
Els supermercats de Sant Feliu de Guíxols on es farà la recollida són: Caprabo, Esclat, Lidl, Mercadona, Sorli Discau i Spar.

500 RECAPTE

 

CAP DE SETMANA DE PORTES OBERTES AL MUSEU
Aquest cap de setmana se celebra a Sant Feliu de Guíxols el desè aniversari de l’Espai del Metge i la Salut Rural. Per aquest motiu es programa una jornada de portes obertes per als dos dies. En concret el dissabte de 11 a 14h i de 16 a 19h, i el diumenge de les 11 a les 14h. En aquesta jornada amb el museu obert es podran contemplar les diferents mostres obertes al Monestir ara mateix: “Patxot, científic, mecenes, l’home”, Torres i Porta Ferrada, El Suro, Albertí, Guíxols Eines i Creences, El Monestir i la Vila, Curar-se en Salut i es pot anar també a l’espai gastronòmic del Ginjoler. Aquesta activitat està organitzada per l’Àrea de Patrimoni Cultural i Museu de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

500 MUSEU

 

TRES JOVES CAMPIONS D’ESPANYA DISTINGITS A SFG
L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va distingir el passat dimarts, tres joves esportistes de la ciutaque han aconseguit títols estatals en les seves respectives modalitats.
Foren rebuts per l’alcalde de la ciutat, Carles Motas, i el regidor d’Esports David Oliveras.
Els tres joves són: -Raül Sánchez García, campió d’Espanya de Motocross en la categoria de 65 cc., Joel Cañadas González, campió d’Espanya de Motocross de la categoria de 50 cc i Gina Nueda Pérez, campiona d’Espanya en les especialitats Hípica de Pole Bending i Barrel.
L’alcalde i el regidor van fer referència a l’esforç constant que s’ha de realitzar per portar a terme qualsevol disciplina, ja sigui esportiva, professional o de formació. Va encoratjar els joves a seguir endavant amb les seves respectives modalitats. Igualment, van insistir en els valors positius de l’esport, sobretot si es compaginen amb els estudis i la constància.

500 CAMPIONS

 

CIU CRITICA L’ELIMINACIÓ DELS CONTENIDORS DE LA PLACETA
El grup municipal de Convergència i Unió de Sant Feliu de Guíxols, ha criticat que l’equip de govern hagi retirat el contenidors soterrats de la placeta de Sant Joan, ja que entén que ha cedit davant de les actituds incíviques d’alguns ciutadans que en feien un mal ús i dipositaven les escombraries a l’exterior entenent que el que hauria d’haver fet és sancionar els incívics i, per contra, «han castigat» els de la carretera de Girona doblant el nombre de contenidors, segons publica el Diari de Girona.
Afirmen que «l’error ha estat donar-se per vençut davant els incívics i deixar que guanyin la partida traslladant el problema a una altra zona, ara saturada de contenidors, en comptes de fer complir a l’empresa Cespa el contracte» de recollida d’escombraries. Tampoc veu bé la intenció del govern d’intentar vendre els contenidors i la seva aposta seria instal·lar-los en un altre espai. El grup es pregunta finalment si el govern pretén «desfer una altra acció de l’anterior govern encara que sigui malbaratant els diners públics?».

500 contenidors

 

RECONEIXEMENT A L’EXREGIDOR PAU CASALS
Convergència Democràtica de Sant Feliu ha informat que l’exregidor Pau Casals, ha estat guardonat enguany amb el Premi a l’excel.lència Professional 2015 que atorga el Col.legi de Metges de Barcelona.
El Dr. Pau Casals Caus, es llicenciat en medicina per la Universitat de Salamanca.
Especialista en Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor.
Els premis es lliuren des de 2004 i s’atorguen en el àmbits de medicina hospitalària, atenció primària, salut pública i mental, atenció sociosanitària, recerca biomèdica, educació mèdica i humanitats mèdiques i es concedeixen als metges que han destacat durant l’any per la seva excel.lència, recorregut professional, honestedat, compromís, altruisme i integritat.
Va rebre la distinció de mans del president de la Generalitat, Artur Mas i “els companys i amics convergents de Sant Feliu, volem felicitar públicament per aquest merescut reconeixement a la seva trajectòria professional. Felicitats company, t’ho mereixes”.

500 PAU

 

ESPECTACLE DE POESIA XARONA A LA CASA IRLA
Aquest dissabte, 28 de novembre, a les 19:00 h. a la Casa Irla, “Com nos tornem”, espectacle de poesia xarona a càrrec de Gisela Figueras text de Jordi Lara, espai i vestuari de Montse Figueras.
És cert que la poesia frena la caiguda del cabell? Com recitaven les nostres àvies?
Amb humor i una sensibilitat rebatedora, la intrèpida perruquera Isabel Castro esdevé l’última declamadora i prepara la seva darrera gran actuació. Un homenatge a les velles declamadores i una aproximació insòlita, entre l’humor i la tendresa, a la poesia xarona d’autors com Lluís Millà o Teodoro Baró fins a la solidesa universal de Verdaguer, García Lorca, Pere Quart o Baudelaire, entre d’altres. Entrada 5 €

500 CI

 

2 NOTÍCIES DE LA BIBLIOTECA MUNICIPAL
1)
La Biblioteca Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols ha informat que aquest dissabte, 28 de novembre, a les 12 del migdia, dins de l’Hora del Conte, presenta “La història d´un noi màgic”, a càrrec de l´Il.lusionista Xevi.
2) Tramuntana editorial, de Sant Feliu de Guíxols, edita llibres infantils (àlbums il·lustrats) amb molt bon criteri i qualitat. Tramuntana ha guanyat el premi dels llibreters de Madrid a àlbum il.lustrat.
Està disponible en català i en castellà (sempre fan 2 edicions de cadascun dels seus títols).
http://www.tramuntanaeditorial.com/es/libros/el-leon-y-el-pajaro-detail

500 BIBLIOTECA

 

TRIAL CLÀSSIC COSTA BRAVA A SFG
Aquest dissabte 28 (matí i tarda) i diumenge, 29 de novembre (matí), amb sortida i arribada al port de Sant Feliu, se celebrarà la VI edició de 2 dies del Trial Clàssic Costa Brava 2015 a la façana marítima de Sant Feliu de Guíxols, organitzat pel 2D Trial Costa Brava i amb la col·laboració dels tres ajuntaments de la subcomarca de la Vall d’Aro (Sant Feliu, Santa Cristina i Castell-Platja d’Aro.
Es tracta d’un trial d’alt nivell on més de 200 participants intenten superar les zones que els organitzadors ubiquen en paisatges de postal de l’àmbit de la Costa Brava.
Portaveus de l’organització apunten que mantindran les mateixes condicions que fan aquest trial d’alt organitzatiu, on tots els pilots s’hi sentin benvinguts. Per això, subrratllen, “intentem millorar cada any buscant les millors ubicacions. les millors instal.lacions, les millors zones de trial. i no deixarem de fer-ho sempre amb ganes de progressar.

500 TRIAL

 

MÉS PUNTS DE RECOLLIDA DE ROBA USADA A SANT FELIU
Humana Fundación Pueblo para Pueblo ha augmentat el número de punts de recollida de roba usada a Sant Feliu de Guíxols. Els veïns tenen a la seva disposició fins a 14 contenidors de color verd on dipositar-hi la roba, el calçat, els complements i el tèxtil de la llar que ja no utilitzen i als quals se’ls hi pot donar una segona vida.
Humana assumeix la gestió del tèxtil usat al municipi des del 1997. El conveni de col·laboració es va renovar al 2013 i ara s’ha realitzat una ampliació del número de contenidors, que passa de 10 a 14. Els nous punts de recollida estan situats a: Carretera de Girona, 340, C/ Fèlix de Azúa, s/n (al costat del CEIP Ardenya), Plaça de Sant Sebastià s/n i C/ Enric Heriz, 48 (CEIP Estació).
La recollida de roba és un servei gratuït per al municipi i significa un estalvi important en les despeses de recollida i eliminació de residus urbans. L’any passat s’hi van recollir 22.514 kg i enguany, des del gener fins al setembre, se’n porten 18.087.

500 HUMANA

 

GANXONS AL CAMPIONAT DE TAEKWONDO DE GIRONA
Es va celebrar al pavelló de Llançà el Campionat de Taekwondo de Girona Modalitat Tècnica de Salts. Es tracta de saltar per sobre d’un obstacle i fer diana en un Hat-mid mitjançant una tècnica de cames frontal (Ap chagui) i lateral (Yop chagui ). Es un campionat on s’inicia als més joves en la competició d’una manera divertida i sana, repartits per grups d’edat.
Els taekwondistes que van participar pel Club Taekwondo A Punt, van ser (Nom / edat i classificació frontal i lateral): Alex García Montes 6 anys 3r i 2n, Aitana Canals 6 anys 3r i participació, Iker Serrano 6 anys 1r i 1r, Biel Igualador 6 anys i participació, Antonio Navarro 7 anys 3r i 3r, Dimitry Chystouskyy 8 anys 3r i 1r, Nil Fernández 9 anys i participació, Jan Gatius 10 anys i participació, Carlos Rodríguez 10 anys i participació, Ivon García 11 anys 3r i participació, Guillen Pujol 11 anys 1r i participació.

500 TAEKWONDO

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 28 de novembre
Camp de Futbol “Josep Suñer”
Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
11,00 h. Aleví A – Cristinenc
12,30 h. Cadet B – Bisbalenc
16,00 h. Juvenil A – Sant Gregori
18,00 h. Futbol enpreses La Pansa – Veterans Bonmatí

Pavelló Municipal La Corxera
Club Básquet Sant Feliu
09,00 h. Mini Femení B – Caldes
10,30 h. Preinfantil Masculí – Campdevanol
10,30 h. Mini femení A – Begur
12,00 h. Cadet Femení – Hostalric
16,00 h. Senior Femení – Lloret
17,30 h. Junior Masculí B – Llagostera

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
18,00 h. Club Futbol Sala Guíxols A – Tordera

Diumenge, 29 de novembre
Camp de Futbol “Josep Suñer”
17,00 h. AD Guíxols B – Fogars

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
12,30 h. Infantil B – Vilamalla
17,00 h. Vilartagues CF – Cassà

Pavelló Municipal La Corxera
Club Básquet Sant Feliu
10,00h. Junior Masculí A – Palamós
12,00 h. Senior Masculí – Girona

ALTRES
Dissabte, 28 de novembre
2td Trial Classic
Sortida i arribada: Port de Sant Feliu
Mati i tarda
Lloc competició: diferents zones del les rodalies de Sant Feliu
Mes informació : www.trialcostabrava.com

Diumenge, 29 de novembre
2td Trial Classic
Sortida i arribada: Port de Sant Feliu
Mati
Lloc competició: diferents zones del les rodalies de Sant Feliu
Mes informació : www.trialcostabrava.com

500 VILARTAGUES

 

 

 

El més llegit

I després