I després

11 NOTÍCIES + 11 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

REUNIONS INFORMATIVES A MARES I PARES SOBRE ELS CASALS D’ESTIU
El dilluns i dimarts de la setmana entrant, 20 i 21 de juny es portaran a terme les reunions informatives per pares i mares dels Casals d’Estiu Municipals, on s’informarà de totes les qüestions relatives al funcionament i activitats dels casals.
El dilluns dia 20 és el torn dels inscrits al Casalet (Escola Gaziel) i el Casal Esportiu, i el dimarts 21 els inscrits al Casal de proximitat (Escola Baldiri Reixach).
Si no podeu assistir a les reunions i us cal la informació podeu contactar amb l’àrea de Joventut per correu (casalsestiu@guixols.cat) o presencialment (c/Mall, 61) de dilluns a divendres de 09.00 a 11.00 a partir de l’endemà de les reunions i us facilitaran la informació.

Happy child with painted hands

 

EL MES CRITICA UNA NOVA PUBLICACIÓ ANUNCIADA PER L’AJUNTAMENT
La publicació en el BOP (Butlletí Oficial de la Província) d’un anunci de l’Ajuntament contenint les bases de contractació d’una empresa per a l’elaboració d’una publicació mensual “de difusió de la informació d’interès públic per la ciutadania”, ha generat la reacció del grup municipal del Moviment d’Esquerres (MES) que considera que la publicació, “en realitat, és un pamflet de propaganda per a major glòria del govern”. Aquesta i altres consideracions es recullen en la següent NOTA DE PREMSA

500 PERE ALBÓ

 

JA S’HA TRANSPORTAT LA SORRA DE SA RIERA A LA PLATJA DE SFG
Aquest dijous acaben els treballs de reposició de sorra a la platja de Sant Feliu provinent de Sa Riera de Begur, que l’empresa Massachs ha repartit en els punts que més ha calgut.
Els treballs s’han realitzat de nit per no interferir en les hores d’estada dels banyistes i s’hi ha transportat 650 m3 transportats en 45 viatges en total que corresponen a 15 camions per nit que transportaven entre 15 i 16 m3 cadascun.
Aquesta és una actuació puntual per afrontar la temporada i a l’espera que Costas de Madrid autoritzi fer el dragatge que havia anunciat que permetria.

500 PLATJA

 

CREMA UNA MOTO AL CARRER GRANADA
Els propis ciutadans, a través de les xarxes socials, varen donar a conèixer el succés de l’incendi que es va produir fa uns dies a les quatre de la matinada i que va calcinar totalment una moto en el carrer Granada.
L’incident va requerir la intervenció dels bombers que es varen desplaçar fins el lloc per sufocar les flames i per evitar que pogués afectar a més vehicles o façanes.
Els comentaris de les xarxes lamenten que en tant pocs dies s’hagin produït dos incendis a vehicles en el barri de Vilartagues.

500 MOTO

 

UN AGENT PORTA AL JUTJAT EL NO COBRAMENT DE L’IMPORT DE LA GRUA
A les protestes del col·lectiu de la Policia Local sobre la supressió d’un complement que han anat visualitzant en el plens municipals, fa unes setmanes s’hi va afegir la notícia de l’absolució de les denúncies d’un agent contra l’exregidor Francisco Cárdenas, l’exinspector Josep Brunet i l’inspector en cap Josep Miñarro per assetjament laboral.
Ara, un altre agent, Antonio Sánchez, ha denunciat al jutjat el retorn d’un vehicle retirat per la grua i acusa a l’inspector en cap pel retorn de l’import a la propietària: http://www.diaridegirona.cat/baix-emporda/2016/06/11/porten-al-jutjat-no-cobrament/788020.html

500 POLICIA LOCAL

 

PROVES AMB ROBOTS MARINS A LA BADIA DE SANT FELIU
La badia de Sant Feliu és l’escenari on professors i alumnes de la Universitat de Girona,de la de les Illes Balears i de la de Jaume I de Castelló han estat realitzant proves tota la setmana amb un robot submarí que s’està perfeccionant per poder treballar a centenars de metres de profunditat, on l’home no pot arribar, amb la missió de realitzar treballs en jaciments arqueològics, que podrà localitzar mitjançant els seus sonars i càmeres, accionat des de la superfície.

500 ROBOT_

 

RODATGES A SANT FELIU I COMARCA
El passat dilluns la productora de la pel·lícula Pedralta, que s’està enregistrant per una productora russa a Sant Feliu, va convocar als extres que s’hi volguéssin apuntar per enregistrar escenes d’estiu a la platja de Sant Pol.
D’altra banda diverses persones de Sant Feliu es varen presentar a una altra convocatòria, en aquest cas a Palamós pel càsting convocat per la TV Movie “La llum de l’esperança” basada en fets reals que tenen a veure amb una maternitat que es va mantenir oberta a la zona durant la Guerra Civil i que dirigirà Sílvia Quer.

500 CINEMA

 

VÍDEO DE PRESENTACIÓ DEL PEIX BLAU GANXÓ
L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha editat un vídeo de la presentació de la campanya del Peix Blau Ganxó que podeu visionar a través del següent enllaç: https://youtu.be/I4lZ6ZausC0
Aviat també se’n penjarà un altre que conté el muntatge fotogràfic dels 24 anys de la campanya que enguany clourà el proper diumenge.
També s’està pendent de la data d’emissió del programa que va enregistrar a la llotja la productora dels germans Torres per TV1, es creu que serà en el decurs del mes de juliol.

500 PEIX BLAU

 

CONCERTS DEL CAP DE SETMANA AL BAR LA GOLETA
● Dissabte 18 de Juny – 23:00h – Entrada Gratuïta – #Concert #Punk Rock amb CONTENEDOR AZUL (SFG) + DESCONTROL (Sabadell).

500 GOLETA

 

ACTIVITATS DE LES ENTITATS ESPORTIVES
Dissabte, 18 de juny

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
Festa cloenda temporada 2016-2016.
Durant tota la jornada es durant a terme diferents activitats.
Nit : Sopar Ball
Sala las Vegas

IV Campionat de Tennis taula Sant Feliu de Guíxols
LLoc : Institut Sant Feliu
Organitza : Club Tennis Taula Sant Feliu de Guíxols

Diumenge, 19 de juny
Pavelló Municipal “la Corchera”
Club Básquet Sant Feliu
Eleccions a la presidencia del club
Horari de les votacions : de 9 a 14, h.

500 ESPORTS

 

CLUB TAEKWONDO A PUNT A L’OPEN INTERNANCIONAL DE FIGUERES
El Club Taekwondo A Punt va participar a l’Open de Figueres amb tres competidors en diferents categories, on en aquesta ocasió no es va poder comptar amb el factor sort.
Pol Fernández que a tingut un temporada plena de lesions, es va haver de retirar del primer en rebre un cop en una zona no legal, Guillem Pujol, que debutava en la categoria cadet va perdre el primer combat contra el campió, acusant la inexperiència a la categoria i Carlos Rodriguez assistia al primer campionat oficial, va sortir en la categoria de precadets aguantant fins els últims segons però la seva inexperiència li va provocar una diana al casc i va perdre 4- 1 però quedant segont i aconseguint medalla de plata.

500 TAEKWONDO

El més llegit

I després