I després

L’ESPAI CARMEN THYSSEN ES POSA A PUNT PER INAUGURAR

Compartiu aquesta història

L’espai Carmen Thyssen s’està posant a punt per la imminent presentació de l’exposició “La il·lusió del Far West”, comissariada per Miguel Àngel Blanco, que està dirigint personalment els treballs dels operaris de l’empresa especialitzada que cada any procedeixen a penjar les obres al Palau de l’Abat del Monestir de Sant Feliu de Guíxols.
A la mostra es podran veure més d’un centenar d’obres entre mapes d’època, pintures, escultures, gravats, aquarel·les i objectes antropològics que reflecteixen la vida a les tribus índies.
La Col·lecció Carmen Thyssen i el Museu Thyssen-Bornemisza conserven les úniques obres d’art de l’Estat Espanyol que il·lustren aquest episodi de la història americana.
La inauguració oficial, amb invitació personalitzada, es portarà a terme el divendres 24 de juny a les 20:00 h. i, prèviament, el proper dimecres 22 de juny, es farà la presentació a la premsa amb l’assistència de la baronessa Carmen Thyssen, Miguel Ángel Blanco, comissari de l’exposició, l’alcalde, Carles Motas i la regidora Sílvia Romero, a més de representants d’altres institucions.
Després de la concorreguda roda de premsa es farà una visita guiada als representants dels mitjans amb la baronessa Carmen Thyssen i el comissari de l’exposició, Miguel Àngel Blanco.
La mostra restarà oberta al públic del 25 de juny al 30 d’octubre de 2016.

 

El més llegit

I després