I després

10 NOTÍCIES + 10 IMATGES DE SFG

Compartiu aquesta història

CONFERÈNCIA SOBRE L’ÈBOLA A LA CAMBRA DE COMERÇ
Aquest dijous, 13 de novembre a les 20:30 hores a la Cambra de Comerç de Sant Feliu es comptarà amb la presència de l’eminent investigador biomèdic català, especialitzat en l’estudi de la tuberculosi, Dr.Pere-Joan Cardona Iglesias, Intern Resident de Microbiologia a l’Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti) de Badalona que oferirà una conferència sobre “L’Èbola, amenaça o realitat?” un interessant plantejament sobre medicina i salut.

EBOLA 500

 

XERRADA DELS COOPERANTS DE XARXA SOLIDÀRIA
Xarxa Solidària de Sant Feliu de Guíxols informa que aquest divendres, 14 de novembre, a les 19: 30 hores, a la sala d’actes de la Bibilioteca Pública Octavi Viader i Margarit, els cooperants que han visitat els projectes d’Equador i Filipines, faran una xerrada oberta per a totes aquelles persones que hi vulguin assistir.

500 LA XARXA

 

LLIURAMENT PREMIS DEL I CONCURS DE DIBUIX JOSEP ALBERTÍ
Aquest dissabte 15 de novembre, tindrà lloc el lliurament dels premis i la inauguració de l’exposició de les obres acceptades al Primer Concurs de Dibuix Josep Albertí Organitzat per l’Escola d’Art i Disseny Josep Albertí i la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i diverses marques comercials.
L’acte de lliurament dels premis es portarà a terme a la Capella de l’Antic Hospital a les 17:00 h, espai on les obres participants quedaran exposades des del 15 fins el 30 de novembre.

500 ALBERTÍ

ELS SOMIATRUITES AL TEATRE
El proper diumenge, 16 de novembre, al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu, l’Associació d’Amics de l’Ermita i Paratge de Sant Elm, Els Somiatruites de Sant Elm, presenten l’espectacle de varietés “Per nosaltres no passa el temps”, amb la col·laboració de diverses entitats de Sant Feliu “i de l’estranger”.
Les localitats estan numerades i les entrades anticipades es poden adquirir a l’Oficina de Turisme al preu de 3 euros, a benefici de l’Ermita. Col·labora l’Ajuntament.

500 somiatruites

 

EXPO SIMONE DE BEAUVOIR A LA BIBLIOTECA
Al hall de la Biblioteca, podeu veure l’Exposició “Simone de Beauvoir”, una mostra que planteja un trajecte per la vida i l’obra d’aquesta dona, filòsofa, escriptora i feminista, en motiu del centenari del seu naixement.
Simone de Beauvoir ha estat una de les figures més destacades del canvis social i simbòlic protagonitzat per les dones i el feminisme i una de les intel·lectuals més visibles i influents des dels anys 1940 fins a la seva mort, el 1986.
Amb el seu enfrontament a les convencions dominants del seu temps va provocar debats apassionants que, encara avui, a cent anys del seu naixement, generen reflexions i polèmiques. Es va convertir en un model de conducta, o millor, en un anti-model respecte als paràmetres tradicionals. Les seves eleccions vitals es van reflectir en la seva escriptura íntima. L’entrada lliure i gratuïta durant l’horari de la Biblioteca.
Organitza: Institut Català de les Dones. Col·labora: Diputació de Girona. Servei de Biblioteques.

500 BIBLIOTECA

 

INSCRIPCIONS PER EXPOSAR A LA CASA IRLA EL 2015
La Casa Irla obre el període d’inscripcions per a noves exposicions d’art (pintura, fotografia, etc..), per a tot l’any 2015.
Tota la informació de com participar en el cicle d’exposicions de la Casa Irla es troba a la web: https://sites.google.com/site/casairla/ amb el formulari d’inscripció i les bases que regeixen les exposicions.
El termini es tancarà el pròxim 14 de desembre i es repetirà la fórmula de selecció dels artistes que exposaran les seves obres després de l’èxit de l’any anterior en què es varen rebre 23 propostes pel 2014.
Quan es tanqui el termini d’inscripció la Fundació Josep Irla seleccionarà 6 propostes, amb la col·laboració i assessorament de diversos, entre ells en Manel Marzo-Mart que col·labora amb la Fundació Irla des del principi.
Per més informació us podeu posar en contacte a través del telèfon: 972.11.74.39 o bé al correu electrònic: casa@irla.cat

500 IRLA

 

CAFÈ DE MONTSERRAT CARULLA AMB ELS SEGUIDORS
Seguint la iniciativa incorporada per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu d’acostar a les primeres figures dels espectacles programats en el Guíxols Escena de Tardor, Montserrat Carulla va fer el “Cafè amb l’artista”, en aquesta ocasió al Nou Casino La Constància, previ a la representació de Iaia, l’obra amb la qual la carismàtica actriu catalana posa fi a la seva carrara al damunt dels escenaris amb la gira que està realitzant per tot Catalunya i que dissabte va fer parada al Tetre-Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols.

500 CARULLA

 

CONCERTS A LA GOLETA
Aquest divendres, 14 de novembre, a les 23:00h: Nit de Cantautors amb Antonio hidalgo (Calonge) + FFustegueres (Ivars d’Urgell) + Pep Pastor (Anglesola) + Vol Menor (Calonge). Accés gratuït.
Dissabte, 15 de novembre, a les 23:00h: Concert de Rock amb Óscar Ogalla (Bcn) + Liar Desiré (Palafolls). Accés gratuït.

oscarogalla_5

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA JÚNIOR DE TAEKWONDO
Diumenge passat es va celebrar al pavelló de la Mar Vella de Barcelona el Campionat de Catalunya Júnior de Taekwondo de Combats on el ganxó Pol Fernández Rodríguez va participar en el pes menys de 73kg. Era el seu debut en aquesta categoria però el primer combat que va realitzar el va guanyar per K.O. tècnic. Aquesta exhibició de potència i el seu historial va provocar el respecte dels rivals que es varen dedicar a evitar córrer la mateixa sort del primer rival. Fernández va aprofitar aquesta circumstància per imposar-se als seus competidors i va assolir el campionat que el classifica per anar al campionat d’Espanya. El passat dissabte, 24 d’octubre Pol Fernández ja es va imposar a l’Open Internacional de Benicasin.

500 taekwondo

 

INSCRIPCIONS MARATÓ VIES VERDES
El diumenge 22 de febrer de 2015 és la data fixada per la 3a edició de la Marató de les Vies Verdes de Girona, que com l’any passat ofereix 4 distàncies o curses per escollir: marató (42 quilòmetres), 30 quilòmetres, mitja marató (21 quilòmetres) i 10 quilòmetres, amb sortides des de Girona, Cassà de la Selva, Llagostera i Castell d’Aro, respectivament, i amb arribada al passeig marítim de Sant Feliu de Guíxols. El recorregut de les curses es realitza íntegrament per la ruta del Carrilet. Les inscripcions es van obrir abans de l’estiu, i es poden fer fins al 19 de febrer, o fins que s’arribi a la xifra de 2.015 participants. Actualment hi ha 320 corredors inscrits.
Els participants es poden inscriure al web www.maratoviesverdes.cat/girona
La prova està organitzada pel Consorci de les Vies Verdes de Girona i Diversport, amb la col·laboració de la Diputació de Girona, Dipsalut, El Corte Inglés i Cobega.

500 MARATO

 

 

 

 

El més llegit

I després