I després

10 NOTÍCIES + 10 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

MUTITUDINARI DIJOUS GRAS DE CARNAVAL AL PAVELLÓ
Sant Feliu de Guíxols va viure una intensa nit de Dijous Gras amb diferents activitats al llarg del dia i una magnífica festa a la nit al pavelló. Ja només de començar, el públic va gaudir d’espectaculars coreografies de hiphop i música urbana. En una gala conduïda pel periodista Jordi Sunyer, els presents van poder viure el traspàs de poders entre la colla dels Trempats fins a la nova dels Kintus, amb el seu rei Ramon Tiburon Clapera. Una celebració que va comptar amb una entrada-desfilada triomfal dels nous reis, un discurs en positiu que donava valor a la bona harmonia i confraternització que hi ha entre les colles i que va acabar amb l’alcalde integrant-se simbòlicament per, acte seguit, ser mantejat a dalt de l’escenari.

 

OBRES A LES CRUILLES DELS CARRERS MERCÈ I CONCEPCIÓ
En pocs dies s’enllestirà el primer dels quatre passos elevats a les cruïlles dels carrers Mercè i Concepció amb carrers Capmany i Mall, que obligaran als conductors a reduir la velocitat en aquestes cruïlles que es troben en l’itinerari d’escoles com el Col.legi Gaziel i Sant Josep.
La primera que els operaris estan rematant és la del carrer Mercè amb Capmany, on s’hi estan posant els panots, que també marcaran els passos de vianants i es continuarà per la de Mercè-Mall.
Aquestes actuacions han obligat a desviar i a restringir el trànsit en tot l’àmbit, situació que també es veu afectada per les obres del carrer Santa Magdalena i que aviat encara augmentarà amb les que després del Carnaval obligaran a tancar la part alta de la carretera de Girona.

 

SANT FELIU ACOLLIRÀ EL CONGRÉS DE TURISME ACTIU
Sant Feliu de Guíxols, Sant Antoni de Calonge, Palamós i Platja d’Aro acolliran, del 18 al 21 de maig, la primera edició del Congrés Internacional de Turisme Actiu per a Tothom, un congrés que no parla de discapacitat sinó d’inclusió, d’una nova manera d’enfocar el turisme on l’accessibilitat i el disseny universal hi té molt a fer, ha informat el Diari de Girona.
El congrés comptarà amb la presència de referents que explicaran les línies d’actuació que han seguit per als seus països. Amb més del 70% de ponents internacionals arribats, entre altres, de Suècia, Dubai, Turquia, Alemanya, Itàlia i Austràlia, entre d’altres.

 

NETEJA INTENSIVA EN L’ÀMBIT DEL BARRI DEL PUIG
El proper dijous, 2 de març, l’Ajuntament de Sant Feliu, junt amb l’empresa concessionària de la neteja Cespa, anuncien que faran una neteja de xoc, intensiva, a la zona de la Plaça del Puig i carrers del voltant, acció que es va anular el mes de gener per les baixes temperatures que podien generar plaques de gel..
Aquesta campanya, anomenada “Els dijous fem dissabte”, consta de sis accions al llarg de l’any en les quals es concentren esforços en una zona concreta per fer una neteja intensiva amb nombrosos efectius i materials. Prèviament, es distribueixen cartell informatius, especialment dirigits als propietaris de vehicles, perquè aparquin en espais alternatius des de les hores prèvies als treballs.

 

1.000 ENTRADES VENUDES DEL FESTIVAL EN UN CAP DE SETMANA
La venda d’entrades anticipades pel Festival Porta Ferrada que es varen posar a la venda el passat cap de setmana va resultar un èxit en arribar al miler de persones que es varen aprofitar del 20% de descompte que s’oferia si s’adquirien el dissabte i diumenge a l’Oficina de Turisme.
Del miler, 600 corresponien a l’únic concert que oferirà a Catalunya (3 a l’Estat) de Jamie Cullum, que actuarà a l’Espai Port el 21 de juliol.
És un dels 5 espectacles anunciats i el segon concert més venut fou el dels UB40 (22 de juliol), seguit de Zucchero (8 d’agost), Love of Lesbian (15 d’agost) i Fangoria (6 d’agost).

 

EL MUSEU DE SFG ES BENEFICIARÀ DELS FONS FEDER
El president de la Diputació de Girona, Pere Vila, va presentar dilluns, acompanyat de la conseller de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, la resolució de la convocatòria a través de la qual els municipis es poden beneficiar dels fons europeus de desenvolupament regional (Feder) en diferents àmbits.
El govern cofinançarà amb 765.763 euros el projecte de Renovació de museografies de la Xarxa territorial de museus de les comarques de Girona. Aquest projecte permetrà invertir en la xarxa museística de la zona i, en concret, als municipis de Sant Feliu de Guíxols, Arbúcies, Palafrugell, Ripoll i Olot.

 

TROBADA DE COL.LABORADORS D’ÀNCORA A LA CAMBRA
El passat dimarts es va convidar a la Cambra de Comerç de Sant Feliu a una seixantena de col.laboradors d’Àncora per explicar el nou projecte, agrair la seva col·laboració i demanar-los a què ho continuïn fent en la nova etapa.
Joan Puig va explicar que la revista serà digital i que, quan s´hagi fet un estudi de viabilitat econòmica, es podrà fer en paper. També va dir que de moment s´està treballant en el nou disseny, que serà molt actual i trencador i després, s’anirà configurant l´equip humà que l’haurà de consolidar.

 

CONCERTS I ACTIVITATS A CAS ROMAGUÉ-CASA IRLA
– Dissabte 25 de febrer, 21:00 h. : PABLO GUEVARA (guitarra flamenca)
– Diumenge 26 de febrer, 16:15 h.: Atl Madrid vs FC Barcelona

 

CONTINGUT DEL MICROESPAI DE CREU ROJA A RÀDIO SANT FELIU
En el microespai de l’Assemblea local de Creu Roja Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro a Ràdio Sant Feliu d’aquesta setmana, Marta Costa desglossa les bases de la vuitena edició del Concurs Literari del la Gent Gran que s’ha consolidat com un recull de records i emocions viscudes a través dels relats dels seus autors.
En aquesta edició el lliurament dels premis canviarà de lloc i es traslladarà a la sala polivalent del Centre Cívic Vilartagues.
El microespai setmanal s’emet en directe els dissabtes i diumenges a les 9:30 h. per la nostra emissora. També podeu trobar el podcast a l’apartat a la carta de la nostra emissora i en el següent arxiu us adjuntem el GUIÓ

 

ANUNCIEN UN CONCERT DE LA BANDA ASPID A LA GOLETA
La direcció del Bar La Goleta anticipa que pel dissabte de la setmana entrant té programat un concert de la refundada banda gironina de metal Aspid, rescatada per un dels seus fundadors, i bateria de la formació,: Rafa Garrigós que amb músics procedents d’altres grups recupera sons contundents i atmosferes musicals pròpies, així com el nom del nou espectacle “Imágenes de dolor” que es remunta a un disc del 1994.
La banda es va fundar l’any 1989, es va dissoldre el 2005 i reneix amb components i energies renovades.

 

 

El més llegit

I després