I després

10 JOVES AL PROGRAMA DE GARANTIA JUVENIL

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha contractat 10 joves menors de 30 anys per un període de sis mesos, fent ús d’una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. N’han resultat seleccionades 7 noies i 3 nois, amb edat compreses entre els 22 i 28 anys. Aquesta convocatòria promou incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves aturats amb formació, beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

Les seves tasques es repartiran en diferents àrees de l’Ajuntament: manteniment de serveis públics, manteniment d’edificis, dinamització juvenil, educadors cívics, tasques de benestar social, atenció al ciutadà, administració electrònica, patrimoni i contractació, gabinet d’alcaldia i administració general. Cadascuna de les persones tindrà al seu càrrec un tutor/-a.

Per a les contractacions l’Ajuntament ha rebut una aportació de 110.000€. Els joves provenen de diferents especialitzacions formatives. Tres d’ells tenen una titulació universitària, en els graus de Dret i Educació primària. Els 7 restants han cursat estudis de Formació Professional de Grau Mitjà i superior. Els perfils d’aquests darrers estudis són sobre instal·lacions elèctriques, administració i finances, aplicacions informàtica i activitats esportives.

El passat dimarts 15 de novembre l’alcalde accidental, Josep Melcior Muñoz, acompanyat del regidor de Joventut, David Oliveras, van saludar un per un els nous treballadors, i van encoratjar-los a aprendre d’aquesta oportunitat laboral, i no deixar mai de banda l’esperit de servei a la ciutadania de l’administració pública.

 

El més llegit

I després