L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols recorda que a partir d’aquest dissabte, 15 de juny les zones blaves exemptes de pagament entren en funcionament fins el 15 de setembre de dilluns a diumenge. En concret són les de la barana del Passeig, Jardins Juli Garreta i Platja de Sant Pol. Tanmateix, el pàrquing de La Corxera també entrarà en funcionament el mateix dia.

Per fer la tramitació d’aparcament gratuït dels residents a Sant Feliu, podran apropar-se amb el cotxe a partir d’avui dijous 13 de juny al pàrking de la Corxera, per realitzar les gestions, i, concretament, a la caseta d’entrada del mateix , de dilluns a divendres dins l’horari de 9h. a 14h

La documentació que cal aportar és la següent:

  • L’ original del permís de circulació.
  • La còpia i l’original del DNI del titular del permís de circulació.
  • Justificació pagament Impost de vehicles de tracció mecànica 2019 (només en cas de no aparèixer al llistat de vehicles al corrent aportat per l´ Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols)
  • La targeta d´accés, retolada amb el nom de Dornier de 2018 o d´anys anteriors per a la seva regravació.

En cas de no disposar  de cap targeta, així com en cas de mal ús o pèrdua, haurà d´abonar 5€.
Dornier li farà entrega juntament amb la targeta d’accés, d´un adhesiu d’identificació com a resident autoritzat, que haurà de tenir sempre visible, al parabrisa del seu vehicle.
En cas contrari, qualsevol vehicle que no disposi d´aquesta identificació, haurà d´abonar l´estància a tarifa oficial.

També serà necessària la vostra autorització en compliment de la nova Llei de Protecció de dades, conforme s’està d’acord en cedir dades únicament per tal de tenir accés/sortida a l´aparcament.

Recordeu que els vehicles  que podran estacionar en el pàrquing  són: els turismes, els vehicles mixtos fins a 3.500 Kg., els derivats del turisme ( vehicles comercials ) i els ciclomotors de tres i de quatre rodes.