I després

XX ANIVERSARI DE L’ASSOCIACIÓ DE LA MÚSICA DELS ANYS 60

Compartiu aquesta història

El passat mes de gener l’Associació d’Amics de la Música dels Anys 60 (AAMA 60) de Sant Feliu de Guíxols, va complir els vint anys del seu naixement i per aquest motiu han preparat una gran festa d’aniversari pel proper dissabte 23 de març amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat.

La celebració tindrà lloc a les 22h a la Sala de Ball Las Vegas, i la faran juntament amb l’Associació club de fans de la música dels anys 60, 70 i 80 de Palamós, amb la qual han fet un agermanament. Hi actuarà el mític Santi Carulla de Los Mustang, que recordarà els seus èxits més rellevants de la seva etapa dels anys 60.

El preu de l’entrada serà de 15 € pels socis de l’entitat i 20 € pels no socis (amb consumició mínima inclosa). Es podran comprar el mateix dia a la taquilla de la sala.

Segons explica Jaume Garcia, membre de l’entitat:

Al gener de 1999 a través del desaparegut Jordi Cerdà i Enric Àguila van fer la fira del disc de Girona a on hi van convidar al grup musical Els Shadows. Degut a l’èxit que van tenir i volguent promocionar i divulgar aquest estil musical, van decidir muntar l’Associació dels Amics de la Música dels Anys 60, per organitzar més activitats d’aquest tipus.

Tot el que han fet al llarg d’aquest vint anys ha sigut amb molta voluntat i estima.  En aquests anys l’agrupació ha entregat Premis AAMA 60 a grups tan destacats com: Els Sirex, Los Mústang, Gatos Negros o Tony Roland.

D’aquest manera fan el reconeixement a totes les persones, grups o entitats,que amb més o menys esforç han impregnat la història de la música d’aquest estil. També volen fer arribar que a finals d’aquest 2019, tornaran a reactivar l’entrega d’aquests reconeixements.

El preu de la quota de soci són 12€ l’any, que serveixen per poder realitzar les seves festes, fires, conferències, viatges, el mercat del disc de Sant Feliu, el Mercadisc o la trobada anual sota el nom de sopar anual de socis.

Trobareu més informació a www.aama60.cat

El més llegit

I després