I després

XI GUATEQUE DELS ANYS 60 A SFG

Compartiu aquesta història

L’Associació Amics de la Música dels Anys 60 (AAMA60) de Sant Feliu de Guíxols organitza per la nit del dissabte, 7 de desembre, el seu XI Guateque 60’s a la sala Flamingo (antiga Las Vegas) a partir de les 23:00 h.
Després de molt temps que no havien assistit a les festes d’ AAMA60 i després de l’èxit obtingut en el darrer Festival de Guitarra, tornen al Guateque el conjunt guixolenc de Rock & Roll, Country i música dels 60’s The Hound Dogs, que oferiran un ampli repertori de cançons dels anys 50/60, autèntics estàndards de la música. I per completar la vetllada hi haurà una sessió de discoteca amb un recull de tots els èxits de la Dècada Prodigiosa.
El preu de les entrades pels socis a taquilla serà de 9 euros i pels no socis 15 euros a taquilla i 12 l’anticipada (amb beguda inclosa) que es poden reservar al web: www.flamingoauditori.com o als establiments Sol Negre, Discos Coll, Magatzems Vall, TR3SC, Atrápalo i TiketMaster.
Al mateix temps l’AAMA60 informa que el dijous, 12 de desembre a les 22:00 h. se celebrarà l’Assemblea General de Socis al Bar La Gaviota de la Rambla Vidal amb els següents punts de l’ordre del dia :
Lectura i aprovació de l’acta anterior
Lectura i aprovació de l’estat de comptes
Calendari d’activitats
Precs i preguntes

Foto: KEYFOTU

 

El més llegit

I després