I després

Xerrada, Karate, Xiringuitos, Curs i Patchwork

Compartiu aquesta història

Conferència Cicle Salut i Societat
El proper divendres 24 de maig a les 19.30h a la Sala d’Actes del Monestir, Quin paper han jugat les dones en l’atenció a la salut al llarg de la història?
la Dra. Montserrat Cabré i Pairet (Universitat de Cantabria) ens parlarà sobre com la història de la medicina de les darreres dècades ha fet palès el protagonisme de les dones en l’atenció a la salut i la malaltia, normalment destacant els aspectes més rellevants de la seva pràctica professional. Partint d’una relectura de texts i fonts iconogràfiques de la baixa edat mitjana, en aquesta conferència titulada “Les pràctiques de salut de les dones: una perspectiva històrica” es plantejarà una mirada que busca també reconèixer la riquesa, importància i intensitat de les seves activitats de cura en l’àmbit quotidià, i la tensió entre el coneixement expert de les dones i el coneixement institucional.
L’entrada és lliure i gratuïta

Diumenge, karate al pavelló de La Corxera
Aquest diumenge, de 10 del matí a 2 de la tarda, se celebrarà al pavelló poliesportiu de La Corxera se celebrarà un campionat social de karate en el qual hi participaran vuit clubs de tota Catalunya amb gairebé 500 participants pre-benjamins, alevins, infantils i juvenils que competiran en quatre tatamis.
L’accés al pavelló és gratuït i segons Oriol Maura, director esportiu del Gimnàs Dojo, organitzador de l’esdeveniment es tracta de conèixer i gaudir d’aquest esport al temps que els establiments que han col·laborat en l’esponsorització i els de la resta de Sant Feliu es beneficiïn d’aquest tipus de concentració de visitants en un dia festiu.
La competició es concentrarà especialment entre les 10 del matí i les 12 del migdia i la darrera hora, d’1 a 2 es farà una exhibició tant per als assistents com pels més petits que hagin participat en el campionat.

Xiringuitos de les entitats de la Festa Major 2013
L’Ajuntament de Sant Feliu informa que s’obre el període de presentació de propostes per als llocs destinats a quiosc “xiringuito” durant la Festa Major 2013.
Per tal de fer un estudi més acurat i per poder organitzar l’espai destinat a aquesta activitat, totes aquelles entitats, que estiguin registrades en el registre municipal, hauran presentar una sol·licitud al registre d’entrada de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols situat a l’OIAC (Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà) abans del 31 de maig de 2013. Passat aquest període no s’acceptaran més sol·licituds.

Pla de Barris de Sant Feliu, cursos
El Pla de Barris de Sant Feliu de Guíxols continua treballant per a la inserció laboral i el foment de l’ocupació dins el barri. És per això, que ofereix gratuïtament a tots els veïns de l’àmbit del Pla de Barris els següents cursos de noves tecnologies:
Curs de creació botiga on line i Curs de màrqueting on line
Aquests dos cursos ofereixen els coneixements necessaris per vendre on line i les estratègies de màrqueting per arribar a l’èxit comercial
Curs d’informàtica bàsica
Aquest curs ofereix els coneixements bàsics de Microsoft office (word, excel, accés…)
Inscripcions: del 3 de juny al 21 de juny a l´Oficina de Pla de Barris al C/Penitència,10, horari de 10 a 13h imprescindible portar fotocopia DNI i full d’empadronament.
Per més informació dirigir-vos a l´Oficina de Pla de Barris al C/Penitència, 10 telf: 972327019 i pladebarris@guixols.cat

Treballs de Patchwork per Fira Mediterrània
El dia 14 de setembre es portarà a terme a Sant Feliu de Guíxols la V Fira Mediterrània de Patchwork de Sant Feliu de Guíxols.
Les persones que vulguin presentar les seves obres de patchwork a concurs, les poden presentar del 19 d’agost al 8 de setembre a l’Oficina de Turisme.
Posteriorment, del 9 al 22 de setembre les obres quedaran exposades al pati de l’ajuntament i l’entrega de premis serà el dia de la fira a les 18 hores a la carpa de tallers. També hi haurà altra exposició paral·lela a l’Espai K (antic hospital).
Us adjuntem les bases de participació al concurs en format word amb el full d’inscripció, el flyer promocional i la foto del quilt guanyador de l’any passat a la categoria de millor quilt.

El més llegit

I després