I després

XERRADA AMB EL DIRECTOR DE THE PROJECT

Compartiu aquesta història

Ignasi Martí és soci i director de la important empresa de programació d’espectacles The Project, guanyadora del concurs per gestionar durant quatre ants el Festival de la Porta Ferrada. Un cop feta pública la programació, tocava interioritzar més en els plantejaments i l’esperit d’aquest festival que oferirà més de 25 espectacles.
Martí declarava a la nostra emissora que plantegen el festival com un repte en aquest segon any que considera que és “el de la consolidació, molt més a prop de la forma de treballar i de la llibertat que ens dóna la possibilitat de planejar amb temps i, des del 19 d’agost de 2014 fins ara, hem pogut treballar amb l’objectiu de presentar els projectes, sortir a la venda amb un important marge de temps per veure de quina manera poder fer canvis, afegir elements i com poder plantejar la comunicació i el màrqueting d’una forma efectiva.
En referència al fet de poder treballar amb aquest marge, apuntava que “en aquest segon any ja és molt important el que hem aconseguit treballant amb la llibertat que ens donen els quatre anys de contracte, sempre de forma professionalment privada però amb un ull posat a la ciutat de Sant Feliu que és realment la propietària del festival, la que posa els diners, qui ha de gaudir dels màxims beneficis de la feina que fem nosaltres i el nostre objectiu és ajudar i afegir-nos a la promoció global de la ciutat per tal que continuï essent un destí de referència del turisme familiar i cultural a l’estiu en l’eix de la Mediterrània”.
Li referíem que teníem la sensació que queden enrere aquelles lluites amb altres festivals a la recerca de les mateixes figures i que s’aposta per un contingut eclèctic dimensionat a les característiques de Sant Feliu. Ignasi Martí contestava que “la demanda de l’Ajuntament en fer el concurs d’empreses ens venia a dir que l’aportació municipal de 380.000 euros anuals, provenen dels impostos dels ciutadans i que tenim una gran responsabilitat pensant que tothom n’ha de sortir beneficiat i que, mitjançant aquest esdeveniment cal aconseguir que la gent se senti atreta per Sant Feliu i que vingui a gaudir-la juntament amb els altres actius de què disposa el municipi.
Una prova de les sinèrgies que tenim clar que hi ha d’haver és l’horari dels concerts (22:30 h.) a petició de l’associació de restaurants o bé la venda anticipada que hem fet puntualment per tal que els guixolencs i els visitants, poguessin disposar d’entrades amb un 20% de descompte. Anem amb el mateix vaixell que va la ciutat i estem segurs que arribarem plegats a bon port”.

 

El més llegit

I després