I després

X Trobada de Motos i Neteja del Fons Marí a SFG

Compartiu aquesta història

X Trobada de Motos aquest diumenge

Aquest diumenge, 29 de setembre, se celebrarà a Sant Feliu de Guíxols, la X Trobada de Motos organitzada pel Motogrup Pirates. Les inscripcions es poden realitzar a partir de les 9 del matí al Passeig del Mar.
A partir de les 10 s’obrirà l’ Exposició de Motos Antigues organitzada per l’Associació de Motos Històriques Gironines.
A les actuació de castellers amb els Marrecs de Salt i Muixiganguers d’Igualada. Tot seguit: pica-pica i lliurament de trofeus i sorteig d’un cap de setmana a la Costa Brava.
Al mateix temps l’Agrupació fotogràfica organitza un concurs de fotografia de motos, castellers i lliure en diverses categories.

Neteja del fons marí, el 7 d’octubre

Diada de neteja del fons marí i la costa de Sant Feliu de Guíxols, a l’antic Club Nàutic el diumenge, 7 d’octubre. Ja estan obertes les inscripcions.
A les 11.30 h Actuació de Percussió Ganxona: recorregut des de la rambla Vidal fins al Club Nàutic.
A les 12.30 h Conferència sobre el fons marí els beneficis de fer una micro-reserva marina.
Concerts de : Please wait, Los puntuales, Bullitt, Xavi Lloses, Rosa Pou i We can’t be lovers. Exposició fotogràfica “El mar de casa nostra”.
Sortides de les brigades de neteja a les 8, 10, 12 i 15.30 h del centre de busseig Piscis Diving. Preu de la inscripció: 15€ (inclou botella i embarcació per a les 40 primeres places). Contacte telefònic: 617 88 54 54

En una nota dels impulsors d’aquesta activitat als bussos locals, es destaca que “ens reunirem un any més per netejar els fons i la superfície de Sant Feliu de Guíxols. L’objectiu seran fils, ploms i tot tipus de deixalles que puguem trobar . Els fons han quedat molt nets al llarg dels anys però continuen quedant arts de pesca enganxats per tota mena d’esculls. La inscripció és de 26 euros botella sortida en vaixell. Per als qui només necessitin botelles: 13 euros. Hi hauran entrepans, refrescs i música per als participants. Els diners que es recullin s’invertiran íntegrament en el Projecte Reserva Marina de Sant Feliu de Guíxols. Els horaris de sortida dels vaixells seran a les 8.30h – 10.30h – 12.30h i 15h. Per a reservar places cal trucar al telèfon: 617.88.54.54″

El més llegit

I després