Walden XXI obre la llista d’espera per apuntar-se al seu projecte de cohabitatge sènior

Un grup de ciutadans sènior, que s’integren dins la cooperativa Sostre Cívic, van engegar fa uns mesos a Sant Feliu de Guíxols un projecte conegut com a Walden XXI. Des d’ell proposen un sistema de cohabitatge sènior sense afany de lucre per convertir-lo en una alternativa a les residències clàssiques.
La iniciativa proposa crear una trentena d’habitatges que estarien operatius en 3 anys. L’edifici triat per a tirar endavant el projecte és l’antic Hotel Jecsalis de la carretera de Girona.

Amb una entrada retornable i heretable —que ronda els 45.000 €— i amb una quota mensual d’ús per a pagar l’adquisició de l’edifici i les obres de rehabilitació, i una quota de manteniment per a subministres i cures/dependències ACP —quan siguin necessàries—,  es vol convertir en “la demostració real que l’autogestió i l’autofinançament de l’alternativa a les residències mercantils privades és possible”, segons afirmen des de l’entitat.

A finals d’aquest semestre ja estarà realitzat el pre-projecte arquitectònic de les 27 unitats de convivència i ara s’obre la llista d’espera per a totes les persones interessades. Es pot demanar més informació al mail info.walden21.sostrecivic@gmail.com o consultar el web de Sostre Cívic clicant aquí.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació